עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול איכותי ביותר..!

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות כרטיס כול למחשב הHTPC שלי אני מוכן להשקיע די הרבה כסף עד 1400 ואפילו קצת יותר אבל לא להגזים

יש לי רמקולים מבית לוג'טיק Z-5500 והייתי רוצה כרטיס כול שיתן את הכול איכות אפקטים וכול השטויות האלה!

אני לא מבין בכלל בכרטיסי כול ולכן אני מבקש את העזרה שלכם..

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

יש את האודיג'י 4 שהוא טוב אבל יקר מאוד ...1800~

יש את הAUDIOTRAK Prodigy 7. שהוא גם מאוד טוב בסביבות ה 900 ~

במחירים כאלה אתה יכול לקנות כבר כרטיסי קול מקצועים 

השאלה היא למה אתה צריך את זה ? אם למשחקים אז האודיג'י יותר מומלץ למוזיקה\סרטים נראה לי שהפרודג'י

קריאטיב אמורים להוציא כרטיס קול חדש אז יכול להיות ששווה לחכות לביקורות אם אתה רוצה למשחקים גם

פורסם

אם זה למוזיקה אני עוד בערך שבוע מזמין אימו אם אתה רוצה תגיד לי בפרטי (מחיר 200 דולר)

רק תיקח בחשבון שאתה צריך מישהו שיכין לך כבלים לו

פורסם

אני אישית בתקציב שלך הייתי הולך על 2 כרטיס נפרדים. אני אישית מבחינת איכות נטו ממליץ על אודיג'י 2ZS למשחקים, ועל אימו 1212M כמו שלי (מה שאקווריוס קונה) למוזיקה. עם זאת, היה לי את 2 הכרטיסים במקביל, וישנה בעיה להגדיר את האודיג'י. 2 הכרטיס פועלים מעולה, אך לוח הבקרה של האודיג'י לא עובד כראוי, מה שאומר שלא תוכל לשנות אפשרויות דרכו, אלא דרך הווינדוס. לא אותה הנוחות והפונקציונליות, אבל בהחלט האיכות הטובה ביותר גם במשחקים וגם במוזיקה.

יש כרטיס אימו 0404 שעולה 100$, איכותו טובה גם כן, אך לא באותה הרמה של ה-1212M. ל-2 הכרטיסים האילו יש אפשרות להכין כבלים משודרגים כפי שאקווריוס ציין, במידה ותרצה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

במידה ואתה רוצה, טאתה יכול לקנות את האודיופיל של M-AUDIO שלא יעשה התנגשויות תוכנה עם האודיג'י (שלמשחקים הוא הברירה היחידה) אך האיכות שלו ירודה משל האימו. כרטיס נוסף שאני ממליץ בחום, ומחירו בארץ אין עולה על מחירו בחו"ל, הוא ה-JULI@ של ESI, נשמע טוב עוד יותר מהאודיופיל, וטטוב יותר מהאימו 0404 לטעמי (לכן גם עולה 50$ יותר ממנו), רחוק מה-1212M בהפרש ניכר, אך בהחלט מספיק עם מערכת רמקולים כמו שלך.

באופן כללי זה לבחור בין איכות מקסימלית ובעיות עם התוכנה של האודיג'י (מה שלא מוריד מהביצועים או האיכות שלו), לבין איכות ירודה יותר, אך תוכנה פעילה לגמרי.

Anatoli.

פורסם

אנטולי מה שאתה אומר פה בעצם זה לשים 2 כרטיסי קול על המחשב

וכל פעם שאתה נגיד שומע מוזיקה אתה משנה את הברירת מחדל של הווינדווס ל juli@ נגיד

וכשאתה משחק משחקים אתה משנה אותה ל audigy?

תנסה להסביר לי בבקשה איך זה עובד..

כי לא ממש הבנתי את כל העניין

פורסם

אצלי האודיג'י שימש להכל מלבד האזנה למוזיקה שמתבצעת אצלי דרך הוינאמפ.

לכן, את אפשרויות הווינדוס הגדרתי על האודיג'י באופן תמידי, ואת הווינאמפ הגדרתי עם פלאג אאוטפוט של ASIO שמשתמש באימו וככה היה לי מוזיקה דרך האימו, וכל השאר דרך האודיג'י.

Anatoli.

פורסם

עכשיו הבנתי

והאימו...לכמה ערוצים הוא מתחבר(2.0?)

ולאן הוא מתחבר בדיוק?

)וואו להשקיע סכום כזה רק על כרטיסי קול

זה לחובבי סאונד מושבעים,קנית אותי! :P גם אני רוצה)

ועוד שאלה קטנה

עד כמה הוא משפר את הסאונד?

(סליחה על הבורות לא מבין כל כך בתחום הזה ,למרות שאני אודיאופיל מושבע)

פורסם

אנטולי, אני לא מבין למה אתה מנסה להציע לו כרטיס קול "מקצועי" שעובד בסטראו כשיש לו סראונד, ועוד שזה לא שזה מערכת "כל כך" איכותית.

לדעתי אודיג'י כלשהוא (מישהוא אמר 4? מה קרה עם 3?) יתאים בול לצרכים שלו(Dr@gon, תקן אותי אם אני טועה).

פורסם

האודיג'י הוא כרטיס טוב למשחקים, אבל בהחלט לא מתאים למוזיקה במידה והוא מתכוון להשקיע בתחום (והוא מתכוון להשקיע אם הוא קורא לעצמו אודיופיל).

ראיתי כי התקציב שלו הוא 1400 לפחות, ב-1400 אין שום בעיה לקנות אודיג'י 2ZS ואימו יחדיו. האימו שלך למשל עולה 100$, והאודיג'י עולה בחול אפילו פחות.

במידה ולא איכפת מהסטריאו, כפי שכבר הסברתי האודיג'י מספיק ביותר. הוא מעולה למשחקים, אין עליו בכל מה שקשור למשחקים. במוזיקה הוא יכול לבחור כל אחד מהכרטיסים שציינתי בהודעתי הראשונה בדיון זה, אודיופיל, אימו, או ג'ולייט בהתאם לתקציבו.

כמובן שניתן תמיד לרכוש כרטיס כמו הרוולושן 7.1, אשר תומך בסראונד, אך רחוק מהאודיג'י במשחקים, ויש לו איכות סטריאו לא רעה בכלל. הבעיה איתו (כך אמר לי מישהו שקנה אותו וביקש ממני עזרה בהגדרה) היא שהוא לא מוציא סראונד בדיגיטלי.

אני אישית הייתי קונה כרטיס טוב כמה שיותר לסטריאו, ובמשחקים הייתי מסתפק במועט (שזה בעצם מה שאני עושה עכשיו אחרי שמכרתי את האודיג'י שלי).

Anatoli.

פורסם

הפשרה הכי טובה לדעתי בשבילך היא להסתפק ב0404 ולקנות אודיגי ZS זה השילוב שצריך להיות בכל בית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים