עבור לתוכן

התלבטות בין שתי מצלמות דיגיטליות..

Featured Replies

פורסם

חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות :

minolta dimage f100

ו- canon photoshot s50

אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר?

ואיזה מצלמה איכותית יותר?

פורסם

תודה ששירשרת לי את ההורדעה במקום הנכון אחי..

בבקשה תעזרו לי אחים שלי..

פורסם

יש הפרש 150$ בין ה-S50 ל-F100, אין שום היגיון בהתלבטות.

מה התקציב למצלמה? אתה רוצה גם כרטיס זיכרון עם זה?

(לגבי תיק ומטען+סוללות, כדאי לקנות בנפרד, וההפרש לגבי הסוללות+מטען לעומת חו"ל לא כזה גדול).

פורסם

אני רוצה מצלמה שתהייה 200 דולר +\- , צריך כריטיס זכרון אבל של 16 מגה (בהמשך אני יקנה פה כרטיס גדול יותר),

4\5 מגה פיקסל, לא אכפת לי סוללות נטענות או רגילות, היעוד שלה זה לשלוף ולצלם. אבל אני מעוניין שהיה לה אפשרויות כוונון ידניות (כמו בשתי המצלמות המדוברות) ושתהיה קטנה ... מצטער עם זה הרבה דרישות :smile1:,

תראה את שתי המצלמות ביססתי מתוך זה שלקחתי את המצלמות שקבלו את הציון הגבוהה ביותר (במחיר הגיוני) באתר cnet.com אם אתה מכיר.

פורסם

אם אתה מתעניין ב-S50, למה לא לקחת את ה-S60 ב-300$ קצת.

אבל זה לא מסתדר לך בתקציב של ה-200$.

תביט בקישור שציינתי אילו מצלמות נראות לך מתאימות, אולי תלך על סדרת ה-A ? או שאתה מחפש משהו קטן יותר (יש את ה-Sx00 שיש לסדרה דגמים קטנים).

ה-F100 ישנה ביותר.

פורסם

אבל איך האיכות תמונה של המינולטה או הקנון??

כי חיפשתי תמונות גולשים בגוגל והופתעתי לראות שהמינולטה שהיא מגה פיקסל פחות מהקנון מוציאה תמונה יפה יותר ופחות מטושטשת,

אבל לקנון יש עיצוב יותר מסיבי, ולא כולה מפלסטיק...

אתה מבין זה ההתלבטות שלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים