עבור לתוכן

STAR WARS EP III

Featured Replies

פורסם

אהההה

בדיוק חזרתי מההקרנת בכורה של הפרק השלישי

במילה אחת "ענק!"

עולה בהרבה על השניים הראשונים וסוגר את כל הקצבות בדרך לטרילוגיה הישנה

סתם רציתי לספר את זה

לילה טוב

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו חזרתי מהבלגאן שהיה לפני הקרנת הבכורה בקולנוע Ziegfeld בניו יורק. הכרטיסים פה התחילו להמכר כבר לפני יותר מחודש, והלילה (רביעי, למעשה דקה אחרי חצות אז זה כבר חמישי), משהו כמו אלף מאושרים (שכנראה לא עובדים מחר) זכו לראות אותו בקולנוע הזה, שבו גם כל העיתונות ותחנות הטלויזיה באו לסקר. נראה שכל בתי הקולנוע בניו יורק שיש להם זכויות להקרין את הסרט הזה לא בזבזו זמן והתחילו בדיוק דקה לתוך יום חמישי. יש אגב הקרנות כל הלילה, ויש אנשים שיראו את הסרט בשלוש או בשש בבוקר.

בתור אחד שכן עובד מחר (ושלא התחשק לו לחכות בתור מאמצע אפריל - כמו מספר לא מבוטל של אנשים!!!), הלכתי לצפות מהצד בכל האנצ'ילדה. את הסרט אני מקווה שאספיק לראות בסופ"ש (למרות שגם בו אני עובד).

היה מאוד קשה לצלם שם, כי לא הצלחתי להשתחל לאזור של העיתונאים ובחוץ אסור היה לעמוד כדי לא לחסום את המדרכה. לכן רוב התמונות נלקחו תוך כדי הליכה ועצירה לשניה. מאוד קשה היה לתפוס במצלמה את גודל האירוע, אבל להערכתי היו שם בערך 1000 איש, ועוד בערך 100-150 אנשים של כל תחנות הטלויזיה באזור.

לשמחתי, הצלחתי אפילו למצוא סטורם טרופר שיצטלם איתי :D

SWEp3RotSPremiere038-1.th.jpg SWEp3RotSPremiere022.th.jpg SWEp3RotSPremiere007.th.jpg SWEp3RotSPremiere005-1.th.jpg SWEp3RotSPremiere003-1.th.jpg IMG_0014-1.th.jpg

בלי קשר, פה אני הולך לראות את אלאניס מוריסט עוד פחות מחודש... :)

SWEp3RotSPremiere047.th.jpg

פורסם

אעאעאעאעאעאע זה לא פייר אני גם רציתי לראות את הבכורה :'( :'( :'( :s07::bash:

אם רק היה נגמר לי המלווה... :'(

אני הולך היום ב-19:00

פורסם

תרגע פאג רק עוד 10 וחצי שעות :xyxthumbs:

פורסם

לא מסוגל לחיות עם העובדה שאנשים כבר ראו את זה ואני לא O_0

פורסם
  • מחבר

אין ספוילרים לסרט הזה

זה ממש בעייה אני לא יכול להרוס לאף אחד

בסוף יודה מת!!!

זה עבד על מישהו? :smile1:

בטוח יש אחד שנבהל לשניה? :smile1:

פורסם

אין ספוילרים לסרט הזה

זה ממש בעייה אני לא יכול להרוס לאף אחד

בסוף יודה מת!!!

זה עבד מישהו? :smile1:

בטוח יש אחד שנבהל לשניה? :smile1:

LOL סעמאק עעעעערס נבהלתי,פתאום אני אומר לעצמי "רגע,הוא לא מת" :lol:

פורסם

LOL עבד עליי ;D

פורסם

יא חסרי חינוך הוא מת בשישי

פורסם

סרט פשוט מדהים !

אין מילים, עלה הרבה מעבר לציפיות שלי, עשוי כל כך טוב, פשוט מדהים ! סגר את הסדרה בצורה מושלמת !

פורסם

:-\

כנראה שבאתי בעיתוי די מאוחר... אבל מישהו יכול לספר לי מה קרה בשתי הפרקים הראשונים?

סיכום (כולל ספוילרים) של כל מה שקרה בסרט, יש מישהו שיכול להשקיע..?

יוערך מאוד, תודה.

פורסם

סרט פשוט מדהים !

אין מילים, עלה הרבה מעבר לציפיות שלי, עשוי כל כך טוב, פשוט מדהים ! סגר את הסדרה בצורה מושלמת !

יש עוד אפשרות לכשעה וחצי של סרט הוא לא סגר את מה שקורה בין 3 ל4 (עליית המורדים ובניית הדת' סטאר)

פורסם
  • מחבר

בשביל לסגור את כל הקצבות בין הטרילוגיות הוא הולך לעשות סידרת טלוויזיה (מצולמת לא מצוירת כמו שהיה עכשיו)

ובוא לא נגזים הסרט עשוי מצויין ובכלל סרט מצויין הכי טוב בטרילוגיה הזו אבל מדהים הוא לא

מדהים זה רק הטרילוגיה הישנה

מה אתם אומרים הולך להיות 7-8-9 ?

פורסם

יש את הסקריפטים של 7-8-9 ועוד דברים רבים אחרים באתר הזה

פורסם

כרגע חזרתי מהסרט....OMFG שיחקו אותה בגדול!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים