עבור לתוכן

זיקוקים ,מדוע לא יצאו לי כמו שצריך?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת

תודה מראש

[attachment deleted by admin]

פורסם

כי היד שלך לא הייתה יציבה..

בצילום לילה יש שימוש בזמן חשיפה ארוך ואם אתה זז אז התמונה יוצאת בדיוק כמו שיצאה לך...

פעם הבאה תייצב את המצלמה

פורסם

בקיצור, חצובה זאת התשובה.

פורסם

דווקא לדעתי יצאו לך כמה תוצאות מענינות מאד...

פורסם

דווקא לדעתי יצאו לך כמה תוצאות מענינות מאד...

כן. השתיים הראשונות הרבה יותר מעניינות מסתם תונות זיקוקים.

כנראה שיש לך דפוס מעניין של תזוזות בידיים :P

פורסם

חיתוכים נכונים יוציאו לך תמונות מעולות.

פורסם

Kom אני חושב שהמצלמה שלך היתה הכי מתאימה לצילום זיקוקים מלבד כל DSLR (מה שאין עוד בפורום שלנו)...

פורסם

מה לעשות שביום העצמאות חגגתי ולא הייתי עם מצלמה :\

באירוע הבא ננסה, זה לא כל כך עניין של מצלמה זה עניין של Setup לדעתי, חצובה, מיקום נכון, וכרטיס מספיק גדול לכמה וכמה תמונותעד שתצא אחת מספיק טובה.

פורסם
  • מחבר

Kom אני חושב שהמצלמה שלך היתה הכי מתאימה לצילום זיקוקים מלבד כל DSLR (מה שאין עוד בפורום שלנו)...

איזה מצלמה צריך בשביל לצלם זיקוקים?????????..[זה לא תלוי בכיווני המצלמה עצמה?]

האם המצלמה שברשותי אינה מיועדת לצילומים מעין אלו?[canon powershot pro 1]

ולגבי החצובה שכולם מזכירים כאן: האם כולם יוצאים החוצה עם חצובות? אפילו שיש לי חצובה קטנה ,אז במה היא מועילה אם אינך יכול למקם אותה על משטח ישר?

הרי לא תתחיל לחפש משטחים במיוחד לחצובה? אז מה ההבדל בעצם אם יש חצובה או אין? כי אם אין לך מקום למקם את החצובה אז פעולת הצילום תהא אותו הדבר כמו בלי חצובה [כי הרי ידך תאחוז בחצובה לא כך?]

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

הדבר לדעתי הכי חשוב בצילום זיקוקים הוא מצלמה שתוך כדי ISO גבוה בכל זאת מוציאה תמונה נקייה מאוד מרעשים... כך אתה יכול לשמור על זמן חשיפה נמוך ומפתח צמצם סביר...

המצלמה שלך מצוינת לדשעתי הייתי מת לה אבל לדעתי גם של KOM טובה...

פורסם

מה ? :screwy:

למה כל כך הרבה דברים שולבו לעוד יותר דברים שבכלל לא הגיוניים? :kopfpatsch:

orlupo,

למצלמות רבות יש Mode בשם Fireworks ואם אין אז הגדרה ידנית (Manual) הכי טובה.

ISO גבוה יגרום לרעש יתר ורצוי להימנע מכך. (לרוב מצלמים ב-100)

צילום זיקוקים הינו צילום בגודל עד 1 שנייה בערך (אין צורך ביותר, אולי 2 מקסימום!), בשילוב עם צמצם החל מ-5+ למניעת חשיפת יתר ושריפת האזורים המוארים.

shshmul,

כל מצלמה עם הגדרות ידניות (ממליץ) כמו שלך ואחרות רבות יכולות לצלם זיקוקים (עובדה גם טלפון סלולרי יכול :lol: )

לגבי החצובה, חצובה קטנה הינה בגדר המלצה לקחת, אם אפשר חצובה גדולה טוב יותר.

אני אישית כאשר איני לוקח חצובה (קטנה/גדולה) מנסה לייצב כמה שאפשר את המצלמה ואף להחזיק אותה בצמוד למשהו למניעת רעידות.

עוד שאלות?

בבקשה חברים, אם מישהו לא יודע עד הסוף שלא יסביר כי כל פרט קטן לא נכון מבלבל אחרים עוד יותר.

וקובי,

כל מה שציינת נכון אבל שכחת אחד חשוב - תזמון ;)

פורסם

נכון אני התכוונתי שמצלמות שיכולות להוציא תמונות שיחסית נקיות מרעשים רצוי להשתמש ב-ISO גבוה...

מה אם תיקח קנון 300D תצלם ב-ISO 100 זיקוקים? זה קצת טמטום לדעתי...

אם כבר תצלם ב-200 ומעלה...

פורסם

אני משתמש ברפלקס סטילס....

ליום העצמאות האחרון לקחתי חצובה וגם כבל לצילומי לילה(כבל שמחובר לכפתור פתיחת התריס ומרחוק ניתן ללחוץ עליו מבלי להזיז את המצלמה בגלל הלחיצה עצמה). אני השתמשתי בצמצם סגור עד הסוף וזמני חשיפה של 3-5 שניות כי רציתי מראה "מרוח"...לא לתפוס את הזיקוק על השנייה...לצערי עמדתי קצת רחוק מדי מהזיקוקים של הר הרצל(זה אמנם קרוב אבל לא כמו שזכרתי) ככה שלא יצא מדהים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים