פורסם 2005 במאי 1820 שנים שלום לכולם יש לי עכבר mx1000ואני מחפש לו פד טובאני רוצה לדעת אם ice mate v2 או אחד מהדגמים של steel pad מתאימיםמבקש המלצה על אחד המוצרים של שתיי החברות הנ"ל בבקשהעכשיו לשים לב שזה mx1000 שעובד בטכנולוגית ליזר ולא אופטית...תודה לכל העוזרים..:]
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר אז כן כנראה זאת גירסה 2 תודה בכל אופן אני אישית באמת מעדיף את ה ice mate רק רציתי לדעת אם הוא יתאים עם ה mx1k תודה..:]
פורסם 2005 במאי 1920 שנים רק תוודא שמגיע מדבקות להחלקה....כי עם לא העכבר ישרוט את הפד(מנסיון). תתחדש אוקיי, אני לא קשור אבל יש לי שאלה באותו נושא. בקרוב יהיה ברשותיMX1000. אני לא רוצה פאד מקצועי, חשבתי בכיוון של סתם פאס עם ג'ל ליד.. השאלה היא אם ייקרה מה שציינת למעלה , כי אני מפחד שיקרה משהו לעכבר.. :\ ייקרה? :<
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר הוא ציין שזה יהרוס את הפד ולא את העכברולא לא תהיה לך שום בעיה..אגב אם זה לא מגיע עם רגליות החלקה מאיפה אני משיג כאלה מקצועיות?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר מנסיון יש לי אות ווהוא יכול לעבוד יותר טוב עם משטח..;] במיוחד במשחקי רשת..
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אני בידיוק רוצה לקנות אותו ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל .ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 )???אתה מבין אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אניאשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ?והאם אתה מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.