עבור לתוכן

מחפש: 2 תוכנות, 1 עריכת תמונות (photoshop) והשנייה של צפיית סרט בטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מחפש שני תוכנות:

1. יש לי כרטיס במחשב, וכבל וחיברתי את המחשב לטלויזיה, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה קלה, בשביל לראות סרטים, מהמחשב

בטלויזיה. איזה תוכנה יש?

2. רציתי לדעת האם קיימת גירסא של photoshop בעברית, ואם כן איזה גירסא זו? אם אפשר גירסא מדוייקת.

תודה מראש על העזרה.

פורסם
יש לי כרטיס במחשב, וכבל וחיברתי את המחשב לטלויזיה, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה קלה, בשביל לראות סרטים, מהמחשב

בטלויזיה. איזה תוכנה יש?

אין צורך בתוכנה כדי להעביר שידורים מהמחשב לטלוויזיה, צריך רק הגדרה נכונה של ה-Drivers ומציאת הערוץ הנכון בטלוויזיה.

רציתי לדעת האם קיימת גירסא של photoshop בעברית, ואם כן איזה גירסא זו? אם אפשר גירסא מדוייקת.

כן, יש כזה דבר שנקרא PhotoShop ME והגירסה הזו באה בכמה שפות.

פורסם
  • מחבר

1. תודה

2. יש לי photoshop me אני מתכוון שהתפריטים יהיו בעברית, את זה שחכתי להגיד.

לא שיתמוך בעברית, אלא שממש יהיה בעברית.

אני יודע שקיימת גירסא כזו, אבל איך היא נקראת?

תודה

פורסם

אם יש לך את הגירסה אז פשוט צריך להגדיר אותה לעברית, נדמה לי שאתה צריך לעשות Ctrl+k או משהו בסגנון...

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שיודע בוודאות על איזה כפתור לוחצים כדי להחליף את שפת התפריטים לעברית?

פורסם

שלום רב,

אני מחפש שני תוכנות:

1. יש לי כרטיס במחשב, וכבל וחיברתי את המחשב לטלויזיה, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה קלה, בשביל לראות סרטים, מהמחשב

בטלויזיה. איזה תוכנה יש?

כן ... נסה את התוכנה של חברת Intervideo

היא נקראת WinDvr3

פורסם

היום הייתי אצל חבר שיש בבעלותו PhotoShop ME וניסיתי ללחוץ Ctrl+k ואכן בתחתית החלון שנפתח ישנה אפשרות לשנות את השפה ;D

פורסם
  • מחבר

עשיתי ctrl+k ובאמת ראיתי בתחתית כמו שאמרת אפשרות לשנות אנגלית, אך לצערי יש לי את הגירסא

7.0 ME אבל יש רק את השפה אנגלית, ולכן מאיפה אפשר להשיג עיברית לתוכנה? או איזה גירסא קיימת בה העברית?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים