עבור לתוכן

מישהו ראה בחדשות את המכות במסיבה של הסטונדטים ? (יש קישור לסרטון)

Featured Replies

פורסם

היה שם שוטר או לא היה?

לא משנה איך השוטר נראה

הוא היה שם ולא עשה כלום אז בשביל מה הוא היה שם בשביל לרקוד?

וודקהרדבול לשתות ...?

למה צריך את השוטר אם הוא לא עושה את העבודה שלו

והאם הוא בכלל מסוגל ?

הכל חרטה ברתה פה במדינה לאף אחד לא אכפת מכלום....

לפי הוידאו (תודה על הלינק אגב) השוטר חשב שהסיבה שכולם מקיפים את השיכורים האלה זה בשביל להתקיף אותם אז הוא הגן עליהם..

:bash::kopfpatsch::bash::kopfpatsch:

• תגובות 76
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וכל השאר עמדו שם ולא אמרו כלום ?!

אז זה

ברור כולם פחדו שזה מה שיקרה גם להם

שוטר טיפש בא לאכול ולא לעבוד....

טוב לא משנה

אני כבר מחכה למקרה הבא

רק שהפעם הבאה יכולה להסתיים הרבה יותר לא נעים

פורסם

דייי כבר..... כל האנשים הדוחים והאלימים האלה שבאים כי משעמם להם ולחפש מכות...

קיבינימט..... הגופים האלה אפילו לא שייכים למסיבת הסטודנטים סתם נתקעים כמו איזה קוץ בתחת... הם צריכים לשבת בכלא על הדבר הזה

אבל אני יודע מכל הסיפורים שלא יעשו להם כלום!!!!! :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

במובן מסויים אני גם מרחם עליהם, ועל ההורים שלהם כשייראו את זה. אחרי שהם ייתפכחו ויבינו מה הם עוללו.

הם בלי עתיד, וסתם הורסים לעצמם ולאחרים את החיים.

אני חושב שאם יענישו אותם בחומרה (רוב הסיכויים) זה לא יעזור, ואפילו ירע את המצב. צריך למצוא לילדים כאלה מסגרת

אולי מין מוסד כזה שיש שם פסיכולוגים ואנשי מקצוע, שם יחזיקו כאלה שנפתחו להם תיקים במשטרה מתחת לגיל 18.

הבעיה הרי מתחילה מהבית, אז הם ייקחו אותם משם וייחנכו מחדש.

פורסם

אתה באמת חושב שהם יבכו על מה שהם עשו? הם בטח עכשיו בשכונה אומרים לחברה יו איזה מכות היה אני עשית ככה והוא ככה והחברה כאלה "יו איזה מגניב אתה פעם הבאה אני יבוא איתכם כדאי לתת מכות" וההורים שלהם בטח ישאלו למה זה? הם יענו "הוא התחיל אז החזרתי" וככה כול זה יגמר.

לא משפט ולא בטיח.

פורסם

אנשים לא מתערבים כי הם פוחדים שידקרו אותם...

עצוב ומפחיד..

אני רוצה לראות אותך נכנס לתוך קטטה כזאת, בלי שהיא נוגעת לך.

פורסם

מכיר את התופעה מקרוב.......בכלל לא חדש שיש דברים כאלה......... :kopfpatsch: ::) הם באים עם רצח בעיניים ואז כשעוד כמה חברה מתערבים הם שולפים סכין..........אני בדעה של להכניס אותם לאיזה מוסד שנה שנתיים ואז אולי לשחרר אותם.......... :bash:

פורסם

זה לא נראה כמו "סתם באו כולם על כולם והלכו", זה נראה כאילו הוא יודע למי הולך ועם סיבה, לדעתי היה נוח להאשים הם היו שיכורים חיפשו ללכת מכות וזהו, אבל רואים שהם לא הולכים סתם על כל מי שבא עליהם אלא על אנשים מסויימים, קיצר לדעתי היתה שם סיבה..

לא שאני מצדיק או משהו, אני רק אומר שהתסריט לא תואם לתמונות ;D

פורסם

ממש מאכזב,

דבר מאוד אופייני לערבים או ערסים,

לא אופייני לרוסים.

פעם החזקתי מרוסים הרבה יותר מזה

פורסם

אני לא חושב בגלל שהוא רוסי הוא ככה זה לא קשור........יש הרבה רוסים שהם אחלה וסבבה איתם........פשוט הבנאדם הצפציפי הזה גדל באיזה שכונה שתמיד נהוג שם ללכת מכות...........אני דווקא חושב שרוסים הם אחלה וטוב שהם באו למדינה.........יש ערסים שהם יהודים והם לא רחוקים ממי שהיה בסרטון.......

פורסם

צודק, זה הגזמה הקטע של פעם החזקתי מהם יותר, זה חלק מאוד קטן,

פשוט אלימות ללא שום סיבה זה דבר שאופייני לערבים, והם באמת אחראים לרוב המקרים האלה.

שמע ערסים זה לא קשור לזה שהם יהודים, אבל ערס ישלוף סכין ויבוא עם מספר תלת ספרתי של חברים, בעוד אלה פה בצילום היו ארבעה מול מאות,

ואף אחד לא העיז להתקרב, הייתי רוצה לראות 100 ערסים סגורים בכלוב עם הארבעה האלה, זה יכול להיות משעשע.

פורסם

קודם כל תפסיקו עם כל הירידות על הרוסים.

יהודים רוסים שבאו לפה בתחילת שנות ה90 הם ישראלים לכל דבר היום, הם בדיוק כמונו וכמוכם.

השרוטים האלה במסיבה הם כנראה לא היו בכלל יהודים אלא רוסים גויים ואני לא אתפלא אם הם גם נאצים.

יש פה ושם רוסים גויים שבאו עם העלייה של יהודי רוסיה לארץ בגלל שהמצב ברוסיה עם נפילת הקומוניזם היה פשוט על הפנים וחלקם פשוט אנטישמי וגרוע מזה יש גם נאצים.

רק לפני כמה ימים היה בחדשות שעצרו חייל שיכור או משהו כזה והשוטרים מצאו על הזרוע שלו קעקוע של צלב קרס ובבית שלו מצאו חומרים נאצים וגם אצל ההורים שלו...

אני לא חושב שישר צריך להאשים את המדינה שככה היא נראית, האנשים האלה הם בכלל לא ישראלים.

נ.ב

הרוסים האלה היו ערסים, זה שההורים שלהם לא ממרוקו זה לא קשור.

פורסם

מי אמר לך שהם לא יהודים ?

תפסיקו עם הקטע הזה של מי שמתנהג ככה הוא בטח גוי נאצי, או ערבי...

גם ערבים לא הולכים סתם מכות כמו שיהודים נוצרים הודים בודהיסטים ולא יודע מה עוד בא לך לדחוף שם לא הולכים סתם מכות...

מדובר בערסים, ולא משנה המוצא שלהם, חרא של אנשים...

פורסם

גם ערבים לא הולכים סתם מכות כמו שיהודים נוצרים הודים בודהיסטים ולא יודע מה עוד בא לך לדחוף שם לא הולכים סתם מכות...

מדובר בערסים, ולא משנה המוצא שלהם,חרא של אנשים...

:xyxthumbs:

יש איזה מוסד בארץ שבכלל שלוחים לשם אנשים אלימים כאלה?

כי לכלא הם בטוח לא הולכים.........

פורסם
  • מחבר

מדובר בערסים, ולא משנה המוצא שלהם, חרא של אנשים...

מסכים 100 אחוז :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים