עבור לתוכן

מישהו ראה בחדשות את המכות במסיבה של הסטונדטים ? (יש קישור לסרטון)

Featured Replies

פורסם

למי שלא ראה, הייתה מסיבה של סטונדטים (בכרמיאל נדמה לי) הכל היה טוב ויפה, עד שהגיעו לשם כמה חברה (שיכורים ככל הנראה)

(שלצערי לפי המראה והדיבור היו רוסים) והתחילו להביא מכות לכל מי שעמד בדרכם. ככה סתם, תפסו חברה שהיו בקהל ופיצצו

אותם בבעיטות ואגרופים.

הם לא היו סטודנטים ולא היו שייכים לשם סתם נכנסו פנימה, המאבטחם לא עשו כלום. השוטר השמן שהיה שם, כ"כ פחד שכמעט השתין במכנסיים

רק נעמד באמצע ולחש משהו (כמובן כשהכל כבר הסתיים) ורוב הסטודנטים מתעלמים, ואחרים ממשיכים לרקוד.

יש צילומי ווידאו שלהם, למה לא להגיש כתבי אישום ? למה השוטר המושתן הזה לא עשה כלום ? מה יהיה תגידו לי ?

http://gifs.msn.co.il/WOW/channel2/news8/alimot_studetday.wmv

http://msnvideo.msn.co.il/video/default.aspx?g=4b51d267-37ae-4ccb-b079-2aa536ecd1fe&cid=90

• תגובות 76
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גועל נפש!, אח"כ אנשים שואלים אותי למה אני כ"כ שונא אנשים.

אפילו להזיר למישהו 100 שקל אי אפשר היום בלי לקבל בחזרה דקירה.

עד כמה שכואב לי להודות בכך, אנחנו בתור החברה הישראלית כבר אבדנו, מה שנשאר זה שהגויים יבינו את זה ויעלו עלינו.

"יש לנו רק את עצמנו להאשים"

בתור יהודי גאה (תעזבו יהודי, בתור בן-אנוש), אני מתבייש באנשים האלה, כופר בכל מה שהם מייצגים.

רק ההסטוריה תשפוט את התפקוד שלנו בתור אומה, וההחלטה (המאוד מפוקפקת) של הממשל בשנות התשעים לשמש כפח הזבל של האומות עקב סיום המלחמה הקרה והתפרקות ברית המועצות.

אני מצטער אם המילים האלה נשמעות קשות, אבל פשוט כ"כ כואב לי לראות את המדינה שלנו, שכ"כ הרבה אנשים הקריבו את החיים שלהם על קיומה מחורבת בגלל גיס חמישי שאפילו לא החזיק M-16 ביידים, שלא יודע מה פירוש המילה "ציונות".

פורסם

זאת הבעיה שלא עושים כלום היום נגד הדברים העלה, ראיתי בטלויזיה את המכות ונהדמתי איך אף אחד לא מיז לעזור בדבר.

בכלל מה קרה מכות הפך להיות משהו מקובל, וכל עלה שמכים שיתחילו להיזהר ומהר.( לא שאני ירביץ להם ;D)

פורסם

גועל נפש!, אח"כ אנשים שואלים אותי למה אני כ"כ שונא אנשים.

אפילו להזיר למישהו 100 שקל אי אפשר היום בלי לקבל בחזרה דקירה.

עד כמה שכואב לי להודות בכך, אנחנו בתור החברה הישראלית כבר אבדנו, מה שנשאר זה שהגויים יבינו את זה ויעלו עלינו.

"יש לנו רק את עצמנו להאשים"

בתור יהודי גאה (תעזבו יהודי, בתור בן-אנוש), אני מתבייש באנשים האלה, כופר בכל מה שהם מייצגים.

רק ההסטוריה תשפוט את התפקוד שלנו בתור אומה, וההחלטה (המאוד מפוקפקת) של הממשל בשנות התשעים לשמש כפח הזבל של האומות עקב סיום המלחמה הקרה והתפרקות ברית המועצות.

אני מצטער אם המילים האלה נשמעות קשות, אבל פשוט כ"כ כואב לי לראות את המדינה שלנו, שכ"כ הרבה אנשים הקריבו את החיים שלהם על קיומה מחורבת בגלל גיס חמישי שאפילו לא החזיק M-16 ביידים, שלא יודע מה פירוש המילה "ציונות".

אני לא רואה אותך מתלונן על זה שהבית הלאומי היה פח זבל לקליטת יהודי רוסיה ואירופה אחרי מלחמת העולם הראשונה. אותו זבל היה זה שהקים את המדינה שלך!

אני שונא אנשים שיודעים להשתמש בדברים רק כשנוח להם.

נכון, גם אני שונא את כל השיכורים האלה שלא עושים דבר בחיים חוץ מלקחת פלאפונים מילדים קטנים. אבל דמיט, תבחר את המילים שלך.

פורסם

אני לא רואה אותך מתלונן על זה שהבית הלאומי היה פח זבל לקליטת יהודי רוסיה ואירופה אחרי מלחמת העולם הראשונה. אותו זבל היה זה שהקים את המדינה שלך!

אני שונא אנשים שיודעים להשתמש בדברים רק כשנוח להם.

נכון, גם אני שונא את כל השיכורים האלה שלא עושים דבר בחיים חוץ מלקחת פלאפונים מילדים קטנים. אבל דמיט, תבחר את המילים שלך.

נכון, כשכתבתי את המילים האלה הייתי נסער בגלל התמונות האלה, פשוט כשאני נזכר בחברים שלי מהפלוגה שנהרגו רק בשביל שלחוליגנים האלה יהיה מקום ללכת בו מכות זה מחליא אותי.

המילים האלה שכתבתי אכן היו קשות, וההסטוריה תשפוט כמה מהאנשים שהבאנו לפה בשנות התשעים היו יהודים (או כמה לא היו יהודים תלוי מאיזה צד אתה מסתכל...).

לדעתי זו היתה החלטה אמיצה ונכונה להביא את היהודים מברית המועצות לשעבר, אבל לדעתי כמה מפקידי הממשלה קצת נסחפו והורידו את הסטנדרטים ונתנו לכל מי שחפץ בסל קליטה (ומי לא חפץ בכסף שניתן לו בחינם) זכות עלייה מתוקף חוק השבות, וכעת אנחנו משלמים את המחיר.

פורסם

מעניין כמה גזענות בבן אדם אחד?!

מה הגזע שלך אפשר לשאול ?

כי אתה נראה לי נחות משהו מהשאר....

פורסם

מה הגזע שלך אפשר לשאול ?

כי אתה נראה לי נחות משהו מהשאר....

אני יהודי, ואם זה נראה לך נחות מהשאר אתה לא נמצא במדינה הנכונה.

פורסם

אתה צריך להתבייש

יהודי לא יהודי פשוט בושה

גם אני יהודי אבל אני לא גזעני כמוך

פורסם

זאת הבעיה שלא עושים כלום היום נגד הדברים העלה, ראיתי בטלויזיה את המכות ונהדמתי איך אף אחד לא מיז לעזור בדבר.

בכלל מה קרה מכות הפך להיות משהו מקובל, וכל עלה שמכים שיתחילו להיזהר ומהר.( לא שאני ירביץ להם ;D)

אנשים לא מתערבים כי הם פוחדים שידקרו אותם...

עצוב ומפחיד..

פורסם

הבחור עם החולצה של פומה למד קראטה.

זו כבר ממש תקיפה בנסיבות מחמירות. בארה"ב זו היתה נחשבת תקיפה עם נשק קטלני.

פורסם

יש לנו פה בעיה קשה

במקום להתמקד באלימות שהיתה שם ואיך לטפל בה בעתיד

מתמקדים בכמה שיכורים ובמוצא שלהם.....

גם לי מאוד עצוב על זה

מה זה משנה רוסים הם או לא מה שחשוב זה מה הם עשו ומה יעשו להם אחרכך-כלום!

פורסם

י

מה זה משנה רוסים הם או לא מה שחשוב זה מה הם עשו ומה יעשו להם אחרכך-כלום!

אתה באמת חושב שיש בעיה לגלות מי אלה?

יש צילומים מעולים שלהם וזו מדינה קטנה כל כך...

אבל באמת לא יעשו כלום..

פורסם
  • מחבר

בטח בגלל הרעש שזה יעשה, ייעצרו אותם. אבל זה לא יעזור, זה קורה כל סופשבוע, צריך יותר פעילות של משטרה

באיזורי מסיבות, ועונשים חמורים יותר.

פורסם

היה שם שוטר או לא היה?

לא משנה איך השוטר נראה

הוא היה שם ולא עשה כלום אז בשביל מה הוא היה שם בשביל לרקוד?

וודקהרדבול לשתות ...?

למה צריך את השוטר אם הוא לא עושה את העבודה שלו

והאם הוא בכלל מסוגל ?

הכל חרטה ברתה פה במדינה לאף אחד לא אכפת מכלום....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים