עבור לתוכן

הסרה של האייקון של יד מתקיות וכוננים שנמצאים בשיתוף

Featured Replies

פורסם

איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?

פורסם

לא בטוח שזה יעבוד אבל ניסת דרך מאפייני תיקיה?

לחצן ימני על התיקיה -> מאפיינים-> שנה סמל.

פורסם

אני חושב שהוא רוצה שכל תיקייה שיתופית תיקבע עם סמל בלי יד,

לא שהוא יצטרך לעשות את זה כל פעם מחדש...

פורסם

נסה להשתמש ב-IconPackager, כדי לשנות/למחוק את הסמל של היד!

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הערך ב-Registry שקובע את האייקון של השיתוף.

[HKEY_CLASSES_ROOT\Network\SharingHandler]

"(Default)"=""

אני מעוניין ליצור קבצי Registry שמשנים ערכים ב-Registry באמצעות Double-Click, לצורך יצירת Registry Tweaks שניתן להפעיל בקלות מבלי להיכנס ל-Registry.

יצרתי קובץ REG שאמור להסיר את האייקון של היד. מישהו יכול בבקשה לבדוק אם ה-Syntax שלי נכון (אני לא רוצה להפעיל את הקובץ במחשב שלי לפני שאדע שהפקודות שבו נכונות, כדי לא לשבש את ה-Registry).

חשוב: יש לבדוק את הקובץ SharingHandler.reg באמצעות הלחצן הימני של העכבר ובחירה בעריכה, על-מנת שלא להפעיל אותו בטעות במידה ואתם לא מעוניינים בכך.

צירפתי בציטוט את התוכן של הקובץ.

REGEDIT4

[HKEY_CLASSES_ROOT\Network\SharingHandler]

"(Default)"=""

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפני שאתה משנה ברג'יסטרי משהו אל תשכח לעשות לו גיבוי

פורסם

הערך שמצאת הוא לא המקום הנכון לעשות את מה שאתה רוצה. כדי לשנות צלמיות של ה-Windows צריך להשתמש ב-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons. שם אתה מורה ל-Windows להחליף כל צלמית שאתה רוצה לשנות בצלמית אחרת.

Changing Common Icons:

You can change many of the common Windows icons.

Start Regedit, Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons.

The default icons are numbered in the right panel from 0-40. Double click on the number of the particular icon you want to change. See the chart below.

Enter the name of the icon file you want to use followed by the number of the icon in that file.

Note: The numbering starts with zero.

If you use a single .ICO file, it should be followed by a 0. e.g. - filename.dll,4 - This would actually be the 5th icon since it starts with 0.

Make sure you delete the hidden file C:\WINDOWS\SHELLICONCACHE

00 - Unknown File Type

01 - Default document

02 - Default application

03 - Closed folder

04 - Open folder

05 - 5 1/4 floppy

06 - 3 1/2 floppy

07 - Removable drive

08 - Hard disk drive

09 - Network drive

10 - network drive offline

11 - CD drive

12 - RAM disk

13 - Entire network

14 - Network Service

15 - My Computer

16 - Printer Manager

17 - Network Neighborhood

18 - Network Workgroup

19 - Start Menu Programs

20 - Start Menu Documents

21 - Start Menu Settings

22 - Start Menu Find

23 - Start Menu Help

24 - Start Menu Run

25 - Start Menu Suspend

26 - Start Menu Docking

27 - Start Menu Shutdown

28 - Sharing overlay (hand)

29 - Shortcut overlay (small arrow)

30 - Default printer overlay (small tick)

31 - Recycle bin empty

32 - Recycle bin full

33 - Dial-up Network Folder

34 - Desktop

35 - Control Panel

36 - Program Group

37 - Printer

38 - Font Folder

39 - Taskbar

40 - Audio CD

41 - Novel Tree

42 - ?

43 - IE favorites

44 - Start Menu Logoff

45 - ?

46 - ?

47 - Lock

48 - Hibernate

אם קראת ואם לא קראת מה שכתוב לעיל, מה שאתה צריך במקרה שלך, זה ליצור תחת המפתח שרשום למעלה ערך מסוג REG_STRING בשם 28 (אם תסתכל בטבלה שלמעלה תראה ש-28 זה בעבור הצלמית של השיתוף) ולתת לו הפנייה לקובץ של/עם צלמית ריקה.

מכיוון שב-Windows אין צלמיות ריקות, נראה לי שתצטרך לחפש במרשתת משהו כזה (אם אתה לא מוצא, נסה לתת את הערך X:\Windows\System32\Shell32.dll,49, או 50, 51, ו-52 במקום ה-49).

דרך אגב, כדי שהשינויים יכנסו לתוקף, עליך לבצע Logoff ו-Logon.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

מצאתי את הרשימה הזאת בסיורים שלי ב-Registry, אבל לא ידעתי איזה אייקון שייך לאיזה מספר.

מה לגבי 42, 45 ו-46?

אני מחפש את ההגדרה של האייקון של Administrator Tool (האייקון שלו השתבש אצלי) שנמצא ב-Control Panel. האייקון המקורי הוא תיקייה עם פטיש וסרבר. אתה יודע איפה הוא נמצא ב-Registry?

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons]

"28"=""

איך הקוד הזה? במקום לרשום של אייקון ריק, אפשר פשוט לא לרשום כלום, לא?

צירפתי אייקון ריק. אפשר להשתמש בו, או שהתבנית שלו לא מתאימה ל-Windows XP?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה רבה!

מצאתי את הרשימה הזאת בסיורים שלי ב-Registry, אבל לא ידעתי איזה אייקון שייך לאיזה מספר.

איך מצאת את הרשימה הזו ב-Registry? היא לא אמורה להופיע שם.

מה לגבי 42, 45 ו-46?

אין לי מושג לאיזה צלמיות הם מתייחסים.

אני מחפש את ההגדרה של האייקון של Administrator Tool (האייקון שלו השתבש אצלי) שנמצא ב-Control Panel. האייקון המקורי הוא תיקייה עם פטיש וסרבר. אתה יודע איפה הוא נמצא ב-Registry?

אני לא חושב שהצלמית של ה-Administrative Tools נמצאת ב-Registry. נסה למחוק ת'קובץ ShellIconCache שבספריית ה-Windows (או להשתמש ב-TweakUI), אולי זה יעזור, אבל תן לי לבדוק את זה.

איך הקוד הזה? במקום לרשום של אייקון ריק, אפשר פשוט לא לרשום כלום, לא?

צירפתי אייקון ריק. אפשר להשתמש בו, או שהתבנית שלו לא מתאימה ל-Windows XP?

לא, אי אפשר לא לרשום כלום. הערך הזה אומר ל-Windows להחליף את הצלמית המסויימת באחת אחרת. אם הוא לא מוצא את האחרת, הוא פשוט לא מחליף. לגבי הצלמית הריקה שלך, פשוט תעשה כמו שאמרתי למעלה ותראה אם זה עובד (אתה לא צריך להשתמש בקוד כדי לבדוק. פשוט תעשה ת'שינויים ישירות ב-Registry). הקובץ אומנם נראה כמו קובץ ICO תקין, אבל לא בדקתי לראות אם הוא עובד.

פורסם
  • מחבר

איך מצאת את הרשימה הזו ב-Registry? היא לא אמורה להופיע שם.

יכול להיות שאיושהי תוכנה הכניסה את הערכים האלנ ל-Registry. הבעיה היא שכתוב רק מספרים בלי שם.

איפה מצאת את הרשימה הזו?

אני לא חושב שהצלמית של ה-Administrative Tools נמצאת ב-Registry. נסה למחוק ת'קובץ ShellIconCache שבספריית ה-Windows (או להשתמש ב-TweakUI), אולי זה יעזור, אבל תן לי לבדוק את זה.

אם אני מוחק את הקובץ ShellIconCache, אז Windows אמור ליצור אותו מחדש באתחול לפי האייקונים שב-Registry ולא לשחזר את האייקונים המקוריים של Windows, נכון?

הבעיה היא שתוכנה אחת שינתה לי את האייקון הזה לאייקון של תיקיית Offline Web Pages, ואני רוצה לשנות אותו לאייקון יפה של Windows XP (יש לי את האייקון) ולא לאייקון המקורי של Windows 2000.

יש לי את Tweak UI 1.33 ל-Windows 2000 שהורדתי לאחרונה מהאתר של Microsoft. לא מצאתי בו את האייקון המסויים הזה. הגירסה הזו של Tweak UI נראית בדיוק כמו הגירסה של Windows 98. הבנתי שיש גירסה חדשה יותר מכילה אפשרויות חדשות שייחודיות ל-Windows 2000, אבל לא מצאתי אותה. יש לך אותה, אולי?

פורסם

יכול להיות שאיושהי תוכנה הכניסה את הערכים האלנ ל-Registry. הבעיה היא שכתוב רק מספרים בלי שם.

איפה מצאת את הרשימה הזו?

איפה בדיוק ב-Registry זה מופיע אצלך? אני מצאתי את הרשימה, תוך כדי חיפוש ב-Google עם המילים "Shell Icons" ו-registry

אם אני מוחק את הקובץ ShellIconCache, אז Windows אמור ליצור אותו מחדש באתחול לפי האייקונים שב-Registry ולא לשחזר את האייקונים המקוריים של Windows, נכון?

הצלמיות יחזרו להגדרות ברירת המחדל, אבל לא כל הצלמיות מוגדרות ב-Registry (רובן לא), אלא הן פשוט נמצאות בתוך הקובץ שאותו הן מציינות (למשל, הצלמית של ה-Windows Explorer נמצאת בתוך הקובץ explorer.exe).

הבעיה היא שתוכנה אחת שינתה לי את האייקון הזה לאייקון של תיקיית Offline Web Pages, ואני רוצה לשנות אותו לאייקון יפה של Windows XP (יש לי את האייקון) ולא לאייקון המקורי של Windows 2000.

יש לי את Tweak UI 1.33 ל-Windows 2000 שהורדתי לאחרונה מהאתר של Microsoft. לא מצאתי בו את האייקון המסויים הזה. הגירסה הזו של Tweak UI נראית בדיוק כמו הגירסה של Windows 98. הבנתי שיש גירסה חדשה יותר מכילה אפשרויות חדשות שייחודיות ל-Windows 2000, אבל לא מצאתי אותה. יש לך אותה, אולי?

ה-TweakUI של ה-2000 הוא לא זה של ה-XP (וזה של ה-XP לא יעבוד ב-2000 אני חושב).

כדי לשנות את הצלמית של ה-Administrative Tools, כנס ב-Registry ל-{HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{D20EA4E1-3957-11d2-A40B-0C5020524153. אם הערך (Default) הוא Administrative Tools, אז פתח את מפתח המשנה DefaultIcon, ושם תוכל לקבוע איזה צלמית שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק ב-Registry זה מופיע אצלך? אני מצאתי את הרשימה, תוך כדי חיפוש ב-Google עם המילים "Shell Icons" ו-registry

זה מופיע במקום שכתבת.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons

ה-TweakUI של ה-2000 הוא לא זה של ה-XP (וזה של ה-XP לא יעבוד ב-2000 אני חושב).

אני יודע את זה.

אני אמרתי שה-Tweak UI 1.33 של Windows 2000 שהורדתי מהאתר של Microsoft נראה בדיוק כמו ה-Tweak UI של Windows 98.

שמעתי של-Windows 2000 יש גירסה חדשה של Tweak UI שמכילה אופציות חדשות שייחודיות ל-Windows 2000 ול-Windows XP, כמו שקיפות חלקית, אבל אני לא מוצא אותה.

כדי לשנות את הצלמית של ה-Administrative Tools, כנס ב-Registry ל-{HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{D20EA4E1-3957-11d2-A40B-0C5020524153. אם הערך (Default) הוא Administrative Tools, אז פתח את מפתח המשנה DefaultIcon, ושם תוכל לקבוע איזה צלמית שאתה רוצה.

מצאתי את זה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים