פורסם 2005 במאי 1820 שנים בH340 שלי ה10FPS האלו ממש נראים כמו 20 לפחות...לא מרגישים כמעט הבדל בין זה למחשב.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר תודה ומה זה אומר 10? איך אני מעביר צריך תוכנה להעביר? או רגיל לגרורהאם צריך לעשות עידכון קושחה כדי לראות וידאו ואם כן איך אני עושה עידכון?אני נכנסתי לאתר של יריבר אירופה נכנסתי לsupport אמור להיות שם הורדות אין כלום אחים שלי תעזרו לי בבקשה
פורסם 2005 במאי 1820 שנים תראה בחוברת הודעות איך לעדכן.אתה יכול לחפש כאן בפורום את העדכון (1.28)אתה תוכל לצפות בסרטים ובעברית אחרי העדכוןיש תוכנה מיוחדת להפיכת /קידוד מהיר מאוד של סרטי מחשב (כל קובץ וידאו) לקובץ שמתאים לנגן.חפש iriverter
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר איפה אני מחפש את העידכון ואת התוכנה אחי?אתה יכול לשלוח לי או משהו להביא לי לינק לh10כי אני רוצה לקנות אותו
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר אחד כתב שב h10 אי אפשר וידאו אפשר אולא?אם כן איך אני מעביר קובץ שיעבוד על 10?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר תודה אחי עוד לא קניתי אז איך אני מעביר הורדתי את התוכנה iriverterאיך אני מעביר אחי?fps זה kbps ?איך אני מעביר בתוכנה או שהתוכנה הזאת לא טובה?תסביר לי אחי
פורסם 2005 במאי 1820 שנים FPS = frame per secondתמונות לשניהKBPSזה כמה קילו בייטים לשניהשזה גודל המידע שהוא מעבד בשניה מה שגם משפיע על האיכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.