עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שדרוג כ. מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בבית P4-1.6 של אינטל ולוח RDRAM ו- 384MB זכרון.

למחשב הזה מותקן כרגע כ. מסך GF4 64MB

כפי שבטח ידוע לכם כבר מזמן לא רצים על המחשב שלי משחקים כמו שצריך..... מעניין למה (כ. מסך GF4 64MB ;))

אני שוקל לשדרג את הכ. מסך שלי לכ.- xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ובמידה וצריך גם להגדיל את הזכרון

אני לא מעוניין כרגע בקניית מחשב חדש וזאת מפני שאני רוצה להמתין שנה עד שירדו המחירים של המחשבים החדשים (עם 2 מעבדים) וניתן יהיה לקנות אותם במחירים סבירים.

[glow=red,2,300]שאלתי היא האם יעבדו לי כל המשחקים החדשים לאחר החלפת הכרטיסים בצורה סבירה (אני לא חייב לשחק במשחקים בהגדרות המקסימאליות שלהם)[/glow]

אשמח לקבל תגובות והצעות.... :)

פורסם

אתה צריך להוסיף עוד זיכרון אולי OC למעבד כי הוא חלש, ובעיקרון אחרי זה המחשקים יעבדו טוב, כמובן שאני לא יכול להבטיח אבל בעיקרון ככה זה..

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התשובה המהירה

סליחה על הבורות כי לא הבנתי למה הכוונה שאמרת להוסיף OC

והאם הכ. מסך עדיין יעזור וישפר את הביצועים ???

פורסם

ישפר ועוד איך יפשר!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

GigaBoT האם כוונתך הייתה ל- over clock (שהתכוונת ל- OC)

ועם זו היתה הכוונה האם באמת רצוי לבצע over clock למעבד שלי כדי שהביצועים של המחשב ישתפרו או שמספיק רק השדרוג של כ. המסך ?

פורסם

לא בטוח שזה כדאי, לא שווה להשקיע בזיכרון נוסף למערכת במיוחד ל RDRAM.

אני לא מציע לשפר את המערכת אם אתה מעוניין לשחק במשחקים ממש חדשים שיש והבאים עלינו לטובה.

פורסם
  • מחבר

RaViD השאלה היא האם כ. המסך יוכל לספק אותי בשנה הקרובה ??

אחרי השנה הזו אני מתכונן לקנות את המחשב עם 2 המעבדים (ואז להעביר אליו את כ. המסך)

פורסם

רביד צודק.

RaViD השאלה היא האם כ. המסך יוכל לספק אותי בשנה הקרובה ??

אחרי השנה הזו אני מתכונן לקנות את המחשב עם 2 המעבדים (ואז להעביר אליו את כ. המסך)

המעבד הדו ליבתי יהיה בסוקט 939 (בין השאר), ו99 אחוז מהלוחות לסוקט הזה באים עם ממשק PCI-E לכרטיס המסך, למחשב שיש לך עכשיו יש ממשק AGP וכמובן הכרטיס שאתה קונה יצטרך להיות בAGP, ככה שהוא לא יתאים ל99 אחוז מהלוחות שיתמכו במעבד הדו ליבתי.

פורסם

זו טעות ענקית לקחת כזה כרטיס עם כזה מחשב, הכרטיס אפילו לא ינצל חצי מהיכולת. מה שכן, אתה יכול ללכת על כרטיסים פשוטים יותר (r9550, r9600pro)

שהם יותר חלשים אבל הם פשוט יהיו יותר טובים למערכת שלך והם גם פחות יקרים אז אתה תוכל בעתיד לשדרג מבלי לזרוק כמה אלפי שקלים

פורסם
  • מחבר

The Prophet מחיפוש קטן שעשיתי מצאתי שניתן לקנות גם כ. מסך xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E באותו המחיר ...

ובמיקרה כזה אני בכל זאת יוכל להעביר את הכ. למחשב החדש

וכעת חזרנו לשאלתי הראשונה והיא האם השדרוג יעזור לי לסחוב את המשחקים בשנה הקרובה ??

פורסם
  • מחבר

nim901 יש הרבה במה שאתה אומר וחשבתי על זה לפני כן ..

ה- r9600XT עולה בסביבות 650 ש"ח

ה- xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E עולה בסביבות 1000 ש"ח

הבדל של 400 ש"ח

אך בעוד שנה עם קניית המחשב החדש אני חושב שה- r9600XT יהיה כבר חלש וה- xfx 6600GT יהיה עדיין מפלצת ....

פורסם

אתה תוכל להעביר אותו למחשב החדש...מהאריזה....עם זה PCIE משום מה זה לא תומך בAGP....

פורסם

The Prophet מחיפוש קטן שעשיתי מצאתי שניתן לקנות גם כ. מסך xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E באותו המחיר ...

ובמיקרה כזה אני בכל זאת יוכל להעביר את הכ. למחשב החדש

וכעת חזרנו לשאלתי הראשונה והיא האם השדרוג יעזור לי לסחוב את המשחקים בשנה הקרובה ??

נכון, אבל PCI-E לא מתאים ללוח הנוכחי שלך!

והמחשב שלך גרוע, לא הייתי משקיע עליו כל כך, במיוחד לא עם GF6600GT שלא יתאים לרוב הלוחות בS939.

פורסם
  • מחבר

The Prophet תודה על התשובה

עם אולי אפשר יהיה להשתמש בכ. מסך יותר פשוט כפי שאתם מציעים משהו בסגנון - r9600XT

השאלה היא האם הוא יוכל להריץ לי את המשחקים החדשים עם המחשב שלי??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.