פורסם 2005 במאי 1820 שנים אתה באמת חושב שבמדינה שלנו מישו ישלם לך כדי שבאנר שלו יופיע באתר שלך?כמה כניסות ביום יש לאתר שלך?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים ואתה חושב שהבאנרים שקיימים כאן באתר מופיעים כאן סתם לכיף?נראה לך שהם לא באמת משלמים על הפרסום הזה?תעשה טובה, אם אין לך משהו חכם להגיד (ומה שאמרת היה מטומטם, רק כדי שתהיה בטוח)אל תגיד כלום
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אתה לא הבנת בכלל מה הוא ניסה להגיד הוא התכוון לזה שאף אחד לא ישלם לשים באנר באתר שאף אחד לא נכנס אליו
פורסם 2005 במאי 1820 שנים טוב אני לא קורא מחשבות...שפעם הבאה יכתוב את מה שהוא מתכוון אליו, ולא דברים שהוא לא מתכוון אליהם (שזה בעצם מה שהוא כתב...)חוץ מזה שבדוגרי סתם התחשק לי להוציא עצבים על מישהו טיפשוהוא נקרה בדרכי, רק חבל שעדיין יש לי מתכונת במתמטיקה מחר...
פורסם 2005 במאי 1820 שנים http://adhereus.com/לא ניסיתי את זה אף פעם אז אני לא יודע אם זה אמין אבל זה נראה אמין.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר יש לי דיי תנועה זורמת באתר , הרבה כניסות .אני מעניין לעשות על זה קצת כסף לקניית דומיין .
פורסם 2005 במאי 1820 שנים משלמים לפי הקלקותאם אף אחד לא יכנס=>אף אחד לא יקליק=>לא ישלמואין להם מה להפסיד
פורסם 2005 במאי 1820 שנים תגיד לי מה אני ניראה לך יודע לפי מה משלמים או לא משלמיםבסך הכל תירגמתי את התגובה של סרגייאני לא מבין למה אתה בא בטענות אליי
פורסם 2005 במאי 1820 שנים לא התכוונתי ספציפית אליךהכנסתי ציטוט שלך כדי להראות את הקשר של הדבריםבכל מקרה, ערכתי את ההודעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.