פורסם 2005 במאי 1820 שנים שאני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך שחור וכתוב a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart התקנתי איזה משחק ישן והוא שינה את הקובץ הפעלה של המערכת. boot.ini מה אני יכול לעשות בכדי להגיע למערכת בלי פירמוט??? משהו דרך הביוס??לתת כאילו הוראה שהוא לא יקרא לכונן a ??? משהו כזה? :nixweiss:
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אתה צריך לעשות Rebuild/Fix Boot , אתה יכול לעשות זאת בעזרת ה-Repair של הווינדוס מהדיסק.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר בטוח שאין לך דיסקט/דיסק בכונן? דיסק יש בפנים הוצאתי אותו לא עוזר ואין לי כונן דיסקטים הדיסק הקשיח מחובר למולקס? קרה לי פעם נא לא לצחוק אני יבדוק אולי השתחרר קצת
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר עכשיו פתחתי את המחשב הכל מחובר כמו שצריך.אמרו לי אולי לשנות משהו בביוס שכאילו לא יקרה לכונן a
פורסם 2005 במאי 1820 שנים לא שאני מצליח להבין איך זה קשור,תחפש בביוס את האזור של סדר הקריאה לכוננים (בוט סקוונס) ושם תשחק עם Page Up ו Page Down עד שתראה שהדיסקט לא ראשון
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר לא שאני מצליח להבין איך זה קשור,תחפש בביוס את האזור של סדר הקריאה לכוננים (בוט סקוונס) ושם תשחק עם Page Up ו Page Down עד שתראה שהדיסקט לא ראשוןBיסיתי את זה כבראין שם בכלל כונן דיסקטים
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר לא מופיע לך: cd/c/Floopy?לא יש רק את הכונן דיסקים cd-romואת הדיסק הקשיח
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אתה צריך לעשות Rebuild/Fix Boot , אתה יכול לעשות זאת בעזרת ה-Repair של הווינדוס מהדיסק.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר אתה צריך לעשות Rebuild/Fix Boot , אתה יכול לעשות זאת בעזרת ה-Repair של הווינדוס מהדיסק.הקפצה....נכנסתי ל repaeirמה אני צריך לרשום שם?<<
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.