עבור לתוכן

כמה דיג'יי מתחיל לוקח למסיבה?

Featured Replies

פורסם

חבר שלו ממש לא פרייאר.. פשוט ככה לוקחים (וככה גם נותנים לך..)

בו נגיד שהציוד שיש לך זה לא ציוד של די גיים...

אני מכיר מישהו עם ציוד של מעל 20 אלף והוא התחיל ממחירים נמוכים.. רק בגלל שהוא ניהיה טוב ויש לו אחלה ציוד הוא מקבל הרבה.. ועושה חתונות ואירועים שזה הכי הרבה כסף... אבלא תה עושה אירוע קטן אם ציוד של מתחילים.. ואתה באמת מתחיל.. אז אני מציע לך לקחת לא יותר מ300 ואפילו פחות.. ופעם הבא שמישהו רוצה אותך תחשב לו את זה לפי שעות . וגם אל תקרע במחירים.. כי אתה תרצה לקבל עוד עבודות... לאט לאט תעלה מחירים..

בדרך כלל גם די גיים מקבלים טיפים מבעל האירוע אם הוא היה ממש טוב.. מנסיון..אז 300 זה יחסית הרבה..שלא נדבר על 400 ש"ח לאירוע..

שבוא נגיד הוא 5 שעות ככה.. אז זה יותר מידי..

חבל אם יש לך בהתחלה קליינטים תן להם מחירים נוחים והם יפרסמו אותך .. אין דבר יותר טוב מלעשות אירועים של מבוגרים

+1

אנשים פה צריכים להבין, שאין להם עסק עם טייאסטו, אלא אנשים שצריכים להתפרסם מפה לאוזן. מה לעשות שבהתחלה צריך לעבוד במחירי זנות?

כול מילה פה נכונה ובמקום, בעיקר בקשר לחתונות :) שם אפשר להתפרע טיפה במחיר.. 700 מינימום ככה.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שלחבר'ה האלה, בני 40+, ממש לא אכפת איזה "ציוד" יש לך, כל עוד המוסיקה טובה. ההיפך, הם אוהבים מוסיקה בווליום גבוה - אבל לא יותר מידי גבוה.. המוסיקה שלי טובה, מה לעשות.. אחרת לא היו מזמינים אותי.

מי שאמר פה שצריך לקחת 300 כי זה עוזר לפרסום בעצם הוא צודק לפי דעתי ואולי עשיתי טעות שלקחתי 400 (כבר סגרתי איתו את המחיר) אבל עדיין זה נראה לי בסדר, כי סה"כ זה מה שאמרו לי שכדאי לקחת. בכל מקרה אני לא מתכוון להשקיע בציוד של 20 אלף שקל, לפני שאני יחזיר את העלות של זה אני כבר אהיה חירש.. ממש לא שווה את זה, אני לא מתכוון להיות מקצוען, אלא להמשיך במתכונת הנוכחית.

אני חושב שמערכת ביתית איכותית זה מספיק, ואפילו overkill בשביל מסיבה של 30 אנשים בערך.. סה"כ סלון אחד של בית! מה תביא איזה רמקולים בגודל של טלויזיה! בשביל מה?

בינינו, זה סתם כבד.

פורסם

מצטער להודיע לכם, אבל שום Traktor DJ ושם Atomix בחייייייים לא יכולים להשתוות לכיף ולהנאה מלתקלט על שני CDJ-100 ופיוניר 600... :smile1: :smile1: נכון אמנם הציוד לא חדש, אבל הוא לדעתי הטוב ביותר ויצא לי לעבוד כבר על המוןןן ציוד, אז ככה שאם אתה רוצה להכנס לקטע של התקלוט רציני, שווה לך לברר על סט כזה.

בקשר לכסף: 300 שקל זה ממש לא מעט למסיבה... אבל זה ממש תלוי בקהל יעד שלך. אם זה אנשים בגיל של אבא שלך, אז מילא, אבל אם זה אנשים צעירים (במיוחד צעירים שיש להם נסיון ומכירים קצת ציוד או אפילו דרכי עבודה) המחיר מוגזם ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים