עבור לתוכן

כמה דיג'יי מתחיל לוקח למסיבה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא ממש דיג'יי, וגם לא ממש מתחיל. עשיתי בשביל אבא שלי מסיבה לפני כמה חודשים שהייתה הצלחה גדולה מאוד ובעקבות המסיבה אז אנשים שנכחו במסיבה ביקשו שאני אעשה אצלהם מסיבה. בקיצור, ביום שישי אני עושה מסיבה בשביל מכר של אבא שלי ואני תוהה כמה לגבות ממנו עבור המסיבה.

עבור המסיבה של אבא שלי לקחתי 300 שקל, כן, זה אמנם אבא שלי אבל עבדתי *קשה* לקראת ובזמן המסיבה, זה לא הולך ברגל.

בכל מקרה, הציוד שלי זה מחשב נייד (traktor dj) ובמסיבה הקרובה אני אשתמש (ככל הנראה) במע' סטריאו של הבית (והלפטופ כמובן) [אני עוד כמה דקות נוסע לבדוק את הציוד שם]... הבחור שאני עושה אצלו את המסיבה יודע (מחברה של אבא שלי) שלקחתי מאבא שלי 300 שקל על המסיבה שלו (אבל בכל זאת, זה אבא..).

כמה לקחת בשביל המסיבה השניה?

פורסם

אין לך בררה

300.

היית צריך להגיד לאבא שלך לא להגיד כמה לקחת.

פורסם

ממש קשה להגיד לך...

תראה הציוד שלך לא משהו..

די גיים לא עובדים עם מחשבים (ואני מכיר כמה)

לפי שהבנתי זה בטח מסיבות של מוזיקה פשוטה ולא משהו רציני..

השאלה היא כמה זמן המסיבה.. ו300 ש"ח זה נראה לי הרבה..

בדרך כלל במסיבות של אנשים שאתה מכיר תקח פחות כסף ותצפה לטיפ(לא בטוח שיהיה)

מעל 300 זה יותר מידי...

פורסם

אפילו שעבדת קשה בשביל לארגן את המסיבה , 300 זה נראה לי ממש יותר מדי...

בכל מקרה - תצטרך לקחת 300 שוב(בגלל שכבר אמרו לו כמה לקחת מאבא שלך)

נ.ב - למה התוספת הזאת בכותרת הייתה נחוצה? תאמין לי כשאחראי הפורום יכנס , הוא יעביר את הדיון גם אם לא תבקש את זה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אם הוא יודע שלקחתי מאבא שלי 300 שקל בשביל מסיבה? אין מצב שהוא מצפה שאני אגבה מאבא שלי(משפחה, אנשים!!!) סכום זהה למה שאני אגבה ממנו! אבא שלי וחברה שלו המליצו על 400, אני חשבתי שזה הרבה ואמרתי 350 והם אומרים שבאמת שעדיף שאני אבקש 400 ושזה לא בשמיים..

להבא אבל טוב לדעת. בכל מקרה, רק להבהיר - מה שעושה מסיבה טובה זה המוזיקה והתזמון, לא כל מיני דאווינים של סקראצ'ים ואנאערף כל השטויות האלה - אני לא משמיע טראנס, לא האוס (בעצם קצת) ולא פסיכודאלי שאני צריך לעשות כל מיני דאווינים כאלה. המוזיקה שלי טובה מאוד ונבחרה בקפידה, ולכן אנשים רוצים שאני אעשה להם מסיבות. אני לא משתמש ב-Windows Media Player, אלא בתוכנה מקצועית לדיג'ייז שנקראת Traktor DJ (מי שרוצה שיחפש בגוגל.. זה אחלה דבר).

בכל מקרה תודה על החוות דעת,

אני אבקש 400 בכל זאת. :hi:

פורסם

אני מסכים עם מה שאמרת בקשר לטרקטור - אכן תוכנה מעולה.

אבל אני לא מסכים עם מס' דברים שאמרת -

"דאווינים"? זה ממש לא ככה , תמיד סקראצ'ינג וכל מני תוספות של ביטים וכד' מוסיפים המון למוזיקה(תלוי).

אני רוצה להסכים עם עוד דבר שאמרת - המוזיקה והתיזמון חשובים מאוד במסיבה כמובן ,

אני עושה מדי פעם מסיבות במועדון עם ציוד מעולה בפנימיה שנמצאת אצלנו בכפר(אבא שלי מנהל הפנימיה , ככה שאני מייעץ לו לפעמים בקשר לציוד הגברה כדי שיזמין למעודון :))

התיזמון חשוב מאוד! אם אין תיזמון בהעברת שירים , המסיבה לא שווה כלום.

כמובן שצריך להיות לך נרתיק גדול למוזיקה שבכל פתח לדיסק , שמים דף מודפס עם השמות של השירים שבאותו דיסק והזמן המדוייק שלהם.

תמיד טוב להיות מאורגן ומסודר.

אם אתה מעוניין בעוד טיפים בנושא , אתה מוזמן לשאול :)

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בדיסקים, כל המוסיקה על ההארד דיסק... :-)

בקשר לזמנים של השירים אני פשוט משתדל להכיר את כל השירים טוב (אני מכיר 95% מהם, ואת השאר אני פשוט יודע שהם טובים ואנשים מתים עליהם [טיפים] אז זה לא נורא).

בקשר למי שאמר משהו על טיפים: בהתחלה קבעתי עם אבא שלי על 200 שקל בשביל המסיבה אבל בגלל שהיה ממש ממש טוב הוא הוסיף לי 100 שקל (3 בירות מרככות את הבחור...) אני לא מצפה לטיפים במסיבה שאני עושה עכשיו, ואני לא הולך לשים כוס על השולחן שכתוב עליה "TIP" כי זה יהיה בערך כמו לעבור באמצע המסיבה ולבקש בקשיש.. (טיפ בערבית). אני לא עושה את זה, זה חוצפה. אם מתחשק למישהו להביא לי טיפ שיביא, אני לא מבקש אבל. זה מכניס אנרגיה לא טובה למסיבה ורגשות אשם אצל הרקדנים.

בכל מקרה Milk, תודה, אבל אני לא יודע במה עוד אתה יכול לעזור לי כי די למדתי את התוכנה כבר ויש לי מספיק שירים והכל.. :-)

אבל אם יש לך כמה טיפים לגבי דיג'יינג באופן כללי, ככה בספונטניות אתה מוזמן להחכים אותי (וכמובן את כל שאר ה-זונרים למיניהם). :cool2:

פורסם

בכל מקרה Milk, תודה, אבל אני לא יודע במה עוד אתה יכול לעזור לי כי די למדתי את התוכנה כבר ויש לי מספיק שירים והכל.. :-)

אז אתה מסודר :xyxthumbs:

בעיקרון אין לי יותר מדי טיפים למי שמשתמש במחשב/ציוד הגברה "רגיל" , מהסיבה הפשוטה שאין כ"כ חוץ מהדברים הבסיסיים(תזמון/מאגרי מוזיקה טובים/להכיר את התוכנות המתאימות)

אבל אם מישהו רוצה כמה טיפים נחמדים שקשורים לציוד קצת יותר מתקדם - ;)

ד.א - גם אתה אוהב את ההרגשה הזאת של להיות על במת הדי ג'יי ולראות את כולם רוקדים ונהנים בזמן שאתה מתקלט? תחושת סיפוק כזאתי טובה :D

פורסם

לכול מי שאמר שדיג'יים לא עובדים עם מחשב - טעות.

Tracktor Final Scratch מתחברת מעולה לפטיפונים ולכמה נגנים ונותנת אחלה אינדיקציה.

כמו כן, יש צמד אמריקאים כאלה, גבריאל ודרזדן שמם, מדהימים, מתקלטים רק עם מחשב בתוכנה שקוראים לה Ableton Live, והיא התוכנת מיקס דיגיטלי המדהימה ביותר בעולם.

בואו נסביר לכם, Armin Van Buuren ו- Markus Schulz, שניהם שם מדהים בעולם הטראנס (ארמין מקום 3 בעולם ושולץ 32 ע"פ הרשימה של ה-DJ Mag), ושניהם מיקססו את האוספים שלהם עם התוכנה הזאת.

מה גם, כול דיג'י שנגע בה, הסכים מיידית שזאת התוכנה המושלמת ביותר לעבודה במחשב כשזה מגיע למיקסים.

בכול מקרה, עם ציוד כמו שלך (מערכת סטריאו ביתית ועבודה שכונתית בטראקטור), לא הייתי לוקח אפילו 100 שקל =\

קח 300 מה שנותנים לך וזהו. תגיד תודה שלא מבינים בזה.

פורסם
  • מחבר

תודה............... :s07:

פורסם

300 בישביל כזה ציוד?

אצלי חבר שלי יש 2 בוקסות מיקצועיות עם מגבר פנימי [700 וואט כול בוקסה] 2 סאבים שמחוברים למגבר 3400 וואט יש לו פלאטה מיקסר 32 ערוצים כול התאורה 2 ארגזי מוזיקה קיצר דיגי מיקצועי והוא לוקח 250. לך כימעט אין ציוד כך 100-200 גג!!!

פורסם

300 בישביל כזה ציוד?

אצלי חבר שלי יש 2 בוקסות מיקצועיות עם מגבר פנימי [700 וואט כול בוקסה] 2 סאבים שמחוברים למגבר 3400 וואט יש לו פלאטה מיקסר 32 ערוצים כול התאורה 2 ארגזי מוזיקה קיצר דיגי מיקצועי והוא לוקח 250. לך כימעט אין ציוד כך 100-200 גג!!!

נישמע כאילו חבר שלך יצא פרייר אם כזה ציוד

פורסם

הציוד עלה לו 30 אלף בישבילו זה לא כסף והוא לא עושה מסיבות בישביל כסף אלה בישביל הכיף! [כול יום יש לו מסיבה ולא אני לא מגזים].

פורסם

אתם מגזימים, אחרי הכל זה שעות עבודה!

הבן אדם צריך להגיע לפחות שעה לפני המסיבה, והולך שעה אחרי המסיבה, משמע לפחות 5-6 שעות.

רק מינימום זה יוצא כמעט 150 שקל, ועם כל הכבוד, אם הבן אדם יודע להרקיד אנשים, ולעשות אותם מאושרים, זה ממש לא משנה עם איזה ציוד או איזה את זה ובאיזה רמה, כל עוד הוא משיג את המטרה, מגיע לו את הכסף, ותאמין לי שיהיו מוכנים לשלם לו בשמחה כסף על המסיבה ואפילו הרבה גם אם באותו מחיר אפשר להביא דיגיי "מקצועי"

פורסם

חבר שלו ממש לא פרייאר.. פשוט ככה לוקחים (וככה גם נותנים לך..)

בו נגיד שהציוד שיש לך זה לא ציוד של די גיים...

אני מכיר מישהו עם ציוד של מעל 20 אלף והוא התחיל ממחירים נמוכים.. רק בגלל שהוא ניהיה טוב ויש לו אחלה ציוד הוא מקבל הרבה.. ועושה חתונות ואירועים שזה הכי הרבה כסף... אבלא תה עושה אירוע קטן אם ציוד של מתחילים.. ואתה באמת מתחיל.. אז אני מציע לך לקחת לא יותר מ300 ואפילו פחות.. ופעם הבא שמישהו רוצה אותך תחשב לו את זה לפי שעות . וגם אל תקרע במחירים.. כי אתה תרצה לקבל עוד עבודות... לאט לאט תעלה מחירים..

בדרך כלל גם די גיים מקבלים טיפים מבעל האירוע אם הוא היה ממש טוב.. מנסיון..אז 300 זה יחסית הרבה..שלא נדבר על 400 ש"ח לאירוע..

שבוא נגיד הוא 5 שעות ככה.. אז זה יותר מידי..

חבל אם יש לך בהתחלה קליינטים תן להם מחירים נוחים והם יפרסמו אותך .. אין דבר יותר טוב מלעשות אירועים של מבוגרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים