עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איך המערכת הזאת?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מערכת בימים הקרובים , ויש לי אפשרות לקנות את המערכת הזאת ב500 ש"ח (!!) שוטטתי ברשת ולא מצאתי ביקורת ממש מקצועית אבל מביקורות באמזון ועוד , אנשים נורא מרוצים מהמערכת , בכל זאת רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המערכת ואיך הסאונד שלה משתווה למערכות סטריאו אחרות.

תודה.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

?someone :[

פורסם

התיאור הכי טוב שאני יכול לתת לך עליה יהיה כמו הניק שלך :D

פורסם

טריפל-זי, אני אמנם לא אשף אודיו אבל יצא ליל שמוע את המערכת הזו לפני מספר חודשים במסחני חשמל והתרשמתי ממנה מאוד לטובה בתור מערכת מיני בתחום ה-1000ש"ח. לינק למוצר: http://shop.panasonic.co.uk/invt/scak520

זה מביא אותי לשאלה הבאה, לפתוח הדיון, איך אתה מארגן את זה ב-500ש"ח? זה נשמע כמו מחיר מצוין בהנחה שהמכשיר חדש ולא גנוב כי לפני כמה חודשים המערכת עלתה קצת מעל 1000ש"ח ואפילו באנגליה היא עולה באיזור ה-1000+ ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טריפל-זי, אני אמנם לא אשף אודיו אבל יצא ליל שמוע את המערכת הזו לפני מספר חודשים במסחני חשמל והתרשמתי ממנה מאוד לטובה בתור מערכת מיני בתחום ה-1000ש"ח. לינק למוצר: http://shop.panasonic.co.uk/invt/scak520

זה מביא אותי לשאלה הבאה, לפתוח הדיון, איך אתה מארגן את זה ב-500ש"ח? זה נשמע כמו מחיר מצוין בהנחה שהמכשיר חדש ולא גנוב כי לפני כמה חודשים המערכת עלתה קצת מעל 1000ש"ח ואפילו באנגליה היא עולה באיזור ה-1000+ ש"ח.

הממ ממש לא גנוב , אבל כן , זאת קומבינה ;> אבא שלי מנהל של חנות מסויימת אז הוא הצליח להשיג במחיר הזה , ישר שהוא אמר לי את המחיר אמרתי לו כמה שיותר מהר להביא 1 D;

פורסם
  • מחבר

התיאור הכי טוב שאני יכול לתת לך עליה יהיה כמו הניק שלך :D

וואו בונא אז היא ממש הkaka של מילאן , רק במערכות , פששש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.