עבור לתוכן

יכול להיות , אבל ?

Featured Replies

פורסם

אבל לא יכול להיות יכול , אבל הוא גם לא יכול להשאר אבל , עקב נסיבות סביבתיות . יכול , מצד שני , יכול להיות יכול אבל גם להיות אבל בלי ממש להיות יכול , זו אחת התכונות של יכול . יכול לא יכול להיות יכול בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות אבל מלא יותר מאשר אבל מלא . איך שלא מסתכלים על זה , אבל בכל מקרה לא יהיה אבל עד שיכול לא יהיה אבל יכול להיות שאבל יהיה ?!

אז זהו שלא , כי יכול לא יכול להיות . יכול להיות שאבל אבל יתהפך על יכול , ואז יכול יוכל להיות אבל מוחלט , בלי היכולת של היכול להיות יכול .

כן .

שגיא אשם  ;D

פורסם

שגיא אשם ;D

בהחלט יכול להיות...

נ.ב, הת'ראד הזה בלי שום ספק הזכיר לי את הת'ראד הקלאסי "על היאקי ותורת האבש'ך" :lol: :lol: :lol:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=17817.0 :smile1:

פורסם

[ltr]it definitely can cannot can be. or IS it?[/ltr]

פורסם

[ספאם]

אני לא מאמין שעשיתי את זה, אבל אני די בטוח שהצלחתי להבין את המשפטים.

במלים אחרות - לא, זה לא סתם גיבוב ג'יבריש - אם מסתכלים טוב, יש פה באמת משפטים נכונים (חוץ מהמשפט האחרון שאני מייחס לצורת הדיבור של פאפל&שגיא  ;))...

הנה תרגום (מוקטן, אם מישהו ירצה לנסות לפענח בעצמו):

אבל => משה

יכול => דני

משה לא יכול להיות דני , אבל הוא גם לא יכול להשאר משה , עקב נסיבות סביבתיות . דני , מצד שני , יכול להיות דני אבל גם להיות משה בלי ממש

להיות דני , זו אחת התכונות של דני . דני לא יכול להיות דני בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות משה מלא יותר מאשר משה מלא .

איך שלא מסתכלים על זה , משה בכל מקרה לא יהיה משה עד שדני לא יהיה, אבל יכול להיות שמשה יהיה ?!

אז זהו שלא , כי דני לא יכול להיות . יכול להיות שמשה אבל יתהפך על דני , ואז דני יוכל להיות משה מוחלט , בלי היכולת של הדני להיות דני.

והמשפט האחרון, עם הסדר הנכון של המילים כמו שכותבים אותן במשפט בעברית תקינה (ולא פאפלית):

אז זהו שלא , כי דני לא יכול להיות . אבל יכול להיות שמשה יתהפך על דני , ואז דני יוכל להיות משה מוחלט , בלי היכולת של הדני להיות דני.

(הקטע המודגש זה מה ששיניתי)

ph34r my 1ogic@1 5ki11z!  >:D

[\ספאם]

וחזרה לנושא: אבל לא יכול להיות!!  :smile1:

דאבלללללללללללללללללללללללללללל!!!!!111אחדאחד

פורסם

אבל תגיד לי אבל, יכול להיות ששכחת את הדאבל בכל הסיפור הזה?! :nixweiss:

פורסם

יכול להיות שפתחת פה ת'רד סתמי ומטופש רק כי משעמם לך? אולי תלך לראות טלויזיה/סרט/לשחק במחשב/לפגוש חברים/לשתות/כל דבר אחר שהוא לא להציף את הפורומים בספאם טהור?

פורסם

אבל תגיד לי אבל, יכול להיות ששכחת את הדאבל בכל הסיפור הזה?! :nixweiss:

לא (!) - תבדוק :-X

פורסם

[איכס][/איכס]

פורסם
דני לא יכול להיות דני בכל מלוא מובן המילה של יכול

איך אנחנו יודעים מה הן הסטיות של דני, אם מדובר על מלוא מובן המילה של יכול?...

עדיין לא הגדרנו את פשר היכול במקור. יכול משמע גם יכול לאכול.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שפתחת פה ת'רד סתמי ומטופש רק כי משעמם לך?

לא יכול להיות , כי יש מסר חבוי ומשמעותי בתוך כל התוכן הזה , ורק בעלי הסגולה האמיתיים יכולים לראותו , ורק כמה נבחרים מהם יכולים למעשה להבין אותו .

כמו שאתה הולך בימי שישי בערב לבית כנסת ומקשיב לרב ומפנים את כל מה שהוא אומר לך ...

אני לא רב , וכאן זה לא בית כנסת , אבל כן יש לי מסר להעביר לאומה , ואנקוט בכל צעד נחוץ כדי לגרום לעולם הזה להיות עולם טוב יותר .

פורסם

כן. כן, אתה יכול להיות משועמם, או סתם איזה אחד שרוצה צומי אבל להיות יכול לקבל צומי זה לא יכול להיות מובן במלוא משמעות המילה של יכול כי המילה יכול יכולה להיות מפורשת בכמה מובנים ולא תמיד אתה באמת יכול להבין את פירוש המילה יכול כי אתה לא באמת בעצם יכול. אבל אולי אתה יכול ואתה לא מודע? תחשבו על זה כאילו אתה יכול ורוצה אבל בפנים בפנים אתה יודע שאתה לא יכול להיות יכול להיות לא יכול אבל אתה כן יכול(ואולי לא?) את זה כי כל מה שקראת עכשיו וניסית להבין הוא טיפשי וספאם!!! חחחח

פורסם

לא יכול להיות , כי יש מסר חבוי ומשמעותי בתוך כל התוכן הזה , ורק בעלי הסגולה האמיתיים יכולים לראותו

שיט!

מסתבר שאני טיפש. גם את בגדי המלך לא ראיתי...

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים