פורסם 2005 במאי 1820 שנים סקאזי שירי בר מצווה בעם הגיע הזמן שאנשים ידעו להבדיל בין טראנס לפסיכודאלי. תשמעו את ההמלצות שלי, ואז לכו לשמוע קטע של Shift או Artifikat (שהם פי 5 על 99.9% מהרשימת יוצרי פסיי בשקל האלה שהוגשה פה), אולי זה יעזור לכם להבין.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים סקאזי שירי בר מצווה בעם הגיע הזמן שאנשים ידעו להבדיל בין טראנס לפסיכודאלי. תשמעו את ההמלצות שלי, ואז לכו לשמוע קטע של Shift או Artifikat (שהם פי 5 על 99.9% מהרשימת יוצרי פסיי בשקל האלה שהוגשה פה), אולי זה יעזור לכם להבין. צודק, הפול און (סקאזי ואינפקטד למינהם) הוא לא יותר מאשר מוזיקה של ילדים בני 12 ....
פורסם 2005 במאי 1820 שנים צודק, הפול און (סקאזי ואינפקטד למינהם) הוא לא יותר מאשר מוזיקה של ילדים בני 12 .... אינפקטד זה רק בזמן האחרון.. יש להם את הסאונד הכי מדהים בעולם, אבל מה שהם עושים איתו לאחרונה... וסוף סוף צדיק אחד בסדום.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים סקאזי שירי בר מצווה בעם הגיע הזמן שאנשים ידעו להבדיל בין טראנס לפסיכודאלי. תשמעו את ההמלצות שלי, ואז לכו לשמוע קטע של Shift או Artifikat (שהם פי 5 על 99.9% מהרשימת יוצרי פסיי בשקל האלה שהוגשה פה), אולי זה יעזור לכם להבין. איזה שטויות.......היום תלך לכל מועדון כמו האומן 17 ושאר הגדולים בארץ ותראה אם הם לא שמים את יעל ,אסטריקס,,סקאזי ,טייסטו, והשאר..........
פורסם 2005 במאי 1820 שנים כן אבל בחגים ובמסיבות חשובות את מי יביאו?וקצת המלצות למה שלכם על הפנים הרוב:Musikk Feat John Rock-Summer Lovin Infernal Remix -Mip.Offer Nissim Feat Maya - HeartBreaking Qt Original MixShay Paylos - Feel Allright vs Feel Da Beat Unreleased Club MixAnna Vissi - Yalla Tomer G's 1st Chapter Mix ShoKata.Infected Mushroom - Muse Breako איך שכחתם את זה?astrix - on fire קצת ישן אבל טובExaile - One Of The Tribe חזקקקקAstrix - Beyond The Senses עוד יותר חזקקקNightcrawlers - Push The Feeling OnDeborah Cox - Easy As Life 2004 tony moranDj Tiesto Ft. BT - Love Comes Againחלקם דאנס האוס חלקם טראנס ופסיכודלי...אם בא לך עוד מדאנס האוס או בסגנון תגיד (= מקווה שעזרתי ((:
פורסם 2005 במאי 1920 שנים Infected Mushroom - Muse Breako איך שכחתם את זה?חולה אבל חולה על השיר הזה......................צ*בתי דיסק אחד שלם רק בשבילו............שיר חזק........חשבתי שאף אחד לא שמע עליו משום מה......
פורסם 2005 במאי 1920 שנים תשמע קצת DownBit ( ambient chill psybient) ותראה מה זה סאונד איכותי .. סמוך עליי שאני שומע המון Down Tempo... זה איכות! אין אין כמו Psilodump.. הבן אדם גאון!
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אפשר בבקשה המלצה לשיר היחיד ששמעתם ומצא חן בעינכם?יענו שיר ששמעתם אותו ישר נדלקתם אבל שיהיה רק שיר אחד.......!זה השיר שאני אישית שמעתי ונדלקתי עליוInfected Mushroom - Muse Breakoאתם?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים רק שיר אחד?go fish.אגב, האיפקטד מאשרום - Muse Breaks זה רק רימיקס. האוריגינל זה J.Viewz - Muse Breaks מתוך הדיסק החדש שלו שגם נקרא ככה.בכלל לך תבדוק את כול האלבום, כול קטע פשוט מדהים, אבלום אלקטרו איכותי ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.