עבור לתוכן

חדש כאן + תמונה ראשונה.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב :yelclap:

הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום:

new346ix.th.jpg

אני מצלם עם:

CANON EOS 300D

kit lens 18-55mm

sigma lens 70-300mm

פורסם

שמת קישור לא נכון

סדר את זה שנוכל להגיב לך

פורסם

ברוך הבא לפורום!!! :hi:

תמונה יפה מאד!!

יש לדעתי רעש רקע מסויים עקב הפרחים שמאחור כך שזה מפריע לראות את הפרח אך בכל זאת עבודה טובה :xyxthumbs:

פורסם

ברוך הבא :hi:

תמונה נחמדה מאוד

פורסם

הרעש מה שגורם לתמונה להראות חיה אמתית, יפה מאוד!

פורסם

ברוך הבא יש לך מצלמה פשוט סוףף יש לי ניסיון עם המצלמה הזאת פשוט חיית צילום רצינית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות ::)

תאמינו, גם עם עדשת הקיט אפשר להוציא צילומים טובים.

פורסם

אחלה תמונה ;)

פורסם
  • מחבר

הנה עוד שתי תמונות:

new38xi.th.jpg

new41rd.th.jpg

פורסם

אחלה תמונות

.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.. אבל אי אפשר ביקורת בונה יותר?? ??? איפה חסר, מה לשנות, מה לא טוב וכו'..?

פורסם

בתמונה הראשונה, הפוקוס לא נמצא במקום הנכון, או שפשוט אין מספיק פוקוס, אבל חוץ מזה תמונה מדהימה ביופיה

תמונה שניה ושלישית - בשניהם חסר קונטרסטיות(נסה להגביר מעט את החשיפה ולסגור מעט את הצמצם) - בהם הפוקוס מצויין...

סה"כ תמונות מאוד יפות - אבל עם מצלמה כזאתי הייתי מצפה ממך ליותר מסתם פרחים וחרקים...

פורסם

אגיב לראשונה, הכל טוב כולל חדות רק התאורה קשה מדיי על גבול האובר חשיפה רציני.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, אני ינסה לשפר את התמונות.. לא יוצא לי הרבה לצלם ובגלל זה רק פרחים :lol:

בכל מקרה, אני חושב שכולנו צריכים להשקיע עוד דקה-שתיים בתגובה ובמקום תגובות: "יופי של תמונה","אהבתי".....

אפשר לבנות את התגובה כדי שנוכל להבין איפה יש בעיות וכו'.. ;)

פורסם

סה"כ תמונות מאוד יפות - אבל עם מצלמה כזאתי הייתי מצפה ממך ליותר מסתם פרחים וחרקים...

אחי אני לא רוצה לאכזב או משו אבל נכון שאנחנו גרים באמצע הטבע אבל עדיין אין דברים יותר מידי מעניינים לצלם פה..ויש לו ת'מצלמה לא הרבה זמן בכלל ככה שעדיין לא יצא למצוא דברים שממש שווים צילום.

בקשר לפרחים וחרקים....יש פה בשפע כאלה ככה שזה הכי קל לצלם את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים