פורסם 2005 במאי 1820 שנים H10 הרבה יותר טוב!סיבות1. צבעוני2. יותר נפח 1 גיגה יותר 3. איכות צליל מצויינת 4. אופציה לראות סרטים ( ב 10 FSP אבל זה ממש חמוד ונחמד , ראיתי south park וזה היה ממש מגניב)5. מחיר 6. הרבה יותר פיצ'רים 7. הרבה יותר עידכוני firmware. ( קשוחה)8.הרדיסק נייד לכל דבר ( ניתן לפירמוט בלי צורך בהתקנה של המערכת , באיפוד לא ניתן לפרמט אלא אם כן אתה בונה על להתקין לו כל פעם מערכת הפעלה )ענו לפני על הרוב, אבל אני אוסיף גם את התשובה שלי אם לא אכפת לכם:1. סתם גימיק, לא מאוד שימושי לדעתי, אלא אם משתמשים בזה להצגת תמונות, וגם אז, במסך כזה קטן זה לא רציני.2. יש אייפוד מיני 6 ג'יגה3. ראה את הודעתי הקודמת4. ראה את התשובה ל15. 250$ לאייריבר, אתה יכול לקנות אייפוד מיני 6 ג'יגה באותו מחיר..6. פיצ'רים שלא יהיו שימושיים לכולם, ורק מקשים על השימוש במכשיר7. לאייפוד יש עדכון אחת לחודש-חודשיים, לא יודע מה עם האייריבר.8. אם אתה אומר..
פורסם 2005 במאי 1820 שנים dor_r, לא יודע אם זה בהכרח אתה כי אני כבר לא זוכר אבל בכל מקרה, עובדה שהאיפוד זה אחד הנגנים הכי פחות כדאיים כיום אלא אם כן הדבר היחיד שאתה מחפש הוא מראה חזותי.רוב הנגנים של החברות המתחרות מציעים יותר מהאיפוד (וביחוד ה-H10 אין פה אפילו מקום להשוואה) וזה די מוסכם ברוב המקומות שהסאונד של האיריבר יותר טוב.האיפוד אולי מכשיר שימושי ונגן טוב אבל יש הרבה יותר טובים וחבל להמליץ לאנשים סתם על דברים פחות טובים.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר תוכל בבקשה להביא לי קישור כי המכשיר זה לחבר טוב שלי ואני רוצה למצוא בשבילו את המכשיר הטוב מבין שניהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.