עבור לתוכן

ipod mini נגד iriver H-10 .....

Featured Replies

פורסם

על מי אתם הייתם ממליצים?

פורסם

ה-Iriver טוב יותר. חוץ מ-12 שעות של בטריה, הוא עולה על האייפוד.

יש לי אותו, אתה יכול לעשות חיפוש בפורום ולמצוא את הביקורת שלי עליו ואם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול..

פורסם

לא בהכרח טוב יותר... יש לו יותר פיצ'רים, וזה לא בהכרח אומר שהוא יותר טוב בגלל שהוא מציע יותר..

פורסם

אין ויכוח פה

H10

פורסם

יש ויכוח כי יש פה איזה אדיוט אחד בפורום שהוא יחצן של APPLE.

פורסם

מישהו אמר לי שה iriver יותר עדינים ... יש משהו בזה ?

פורסם

H10 הרבה יותר טוב!

סיבות

1. צבעוני

2. יותר נפח 1 גיגה יותר

3. איכות צליל מצויינת

4. אופציה לראות סרטים ( ב 10 FSP אבל זה ממש חמוד ונחמד , ראיתי south park וזה היה ממש מגניב)

5. מחיר

6. הרבה יותר פיצ'רים

7. הרבה יותר עידכוני firmware. ( קשוחה)

8.הרדיסק נייד לכל דבר ( ניתן לפירמוט בלי צורך בהתקנה של המערכת , באיפוד לא ניתן לפרמט אלא אם כן אתה בונה על להתקין לו כל פעם מערכת הפעלה )

פורסם

מסך צבעוני שכחת

זמן בטריה מעולה

אורך חיי בטריה יותר טוב

פורסם

מסך צבעוני הזכרתי

אבל נכון שחכתי שחיי הסוללה שלו יותר ארוכים

16 שעות מול 10 נכון?

פורסם

גם לי יש שיקול דיי דומה (נגד הזן) ואחרי הרבה חקירות הריבר יותר שווה לא רק כל היתרונות שציינו גם אתה מקבל את האוזניות MX500 שהם אוזניות איכותיות וזה חוסך לך גם עוד איזה כמה שקלים ומוסיף יותר הנאה

פורסם

מישהו אמר לי שה iriver יותר עדינים ... יש משהו בזה ?

יש לי את האייריבר ולא היה לי איתו בעיות, הוא לא עדין. אם תפיל אותו בחוזקה על הרצפה אני מאמין שזה לא יהיה טוב, אבל הוא לא עדין ממש...

מסך צבעוני הזכרתי

אבל נכון שחכתי שחיי הסוללה שלו יותר ארוכים

16 שעות מול 10 נכון?

לאיייריבר יש 12 שעות על פי החברה וגם על פי נסיון אישי שלי.

פורסם

יש ויכוח כי יש פה איזה אדיוט אחד בפורום שהוא יחצן של APPLE.

מה אתה רציני?!?!?! הודעה ראשונה שלי בקשר לאייפוד ומה עשית ממני.. יחצן של אפל..

נ.ב לאייפוד מיני יש 18 שעות סוללה לפי החברה, ולפי בדיקות שערכו בCNET קיבלו 21 שעות..

עריכה:

למה בדיוק אני אידיוט?! כי אני חושב שאפל מייצרת מוצרים טובים?? תאמין בזה או לא, המוצרים של אפל באמת מעולים, ויספקו (ומספקים) את כל מי שקונה אותם.

אז יש מתחרים שמציעים יותר, אבל אם הם יותר טובים זה כבר סובייקטיבי... יש מי שיאהב את האיכות סאונד ה"נקייה" של האייפוד מול האיכות סאונד ה"צבועה" באייריבר, ואני שמעתי את האייריבר IFP-799 (יש אותו לאחי), ואני שומע כל הזמן באייפוד שלי, ועם האוזניות שלי לפחות (סוני MDR-EX81SL), אני מעדיף את האייפוד, כי עם האייריבר הבאס שלהם דיי מוגזם, חוץ מהבאס, לא הרגשתי הבדלים ממש, ל2 המכשירים אותה רמת פירוט לפי דעתי, אבל שוב, זה סובייקטיבי ואני לא אודיופיל או משהו...

פורסם

מה אתה רציני?!?!?! הודעה ראשונה שלי בקשר לאייפוד ומה עשית ממני.. יחצן של אפל..

ואידיוט תקרא לחברים שלך, לא לי

נ.ב לאייפוד מיני יש 18 שעות סוללה לפי החברה, ולפי בדיקות שערכו בCNET קיבלו 21 שעות..

וזה היתרון היחיד שלו על האייריבר.

וחלאס לריב...

פורסם

H10 הרבה יותר טוב!

סיבות

1. צבעוני

2. יותר נפח 1 גיגה יותר

3. איכות צליל מצויינת

4. אופציה לראות סרטים ( ב 10 FSP אבל זה ממש חמוד ונחמד , ראיתי south park וזה היה ממש מגניב)

5. מחיר

6. הרבה יותר פיצ'רים

7. הרבה יותר עידכוני firmware. ( קשוחה)

8.הרדיסק נייד לכל דבר ( ניתן לפירמוט בלי צורך בהתקנה של המערכת , באיפוד לא ניתן לפרמט אלא אם כן אתה בונה על להתקין לו כל פעם מערכת הפעלה )

אני אלך לפי הסדר:

1) מסכים לחלוטין.

2)ההפך אם תקנה את ה6GB יש לאייפוד גיגה יותר....

3)מה זו השטות הזו? זה תלוי באוזניות וזה תלוי בעד כמה אתה שם לב לדברים ובכלל עניין של כל אוזן ואוזן....

4)נו תעשה לי טובה.....מי ישב מול מסך 1" לראות סרט ב10FPS....?

5)אני כבר לא בקיא במחירים...אז אין לי כאן מה להגיד אולי מישהו יגיד לי כמה הריבר עולה? המיני 4 GB עולה 200$ והמיני 6GB עולה 250$....

6)שוב פעם-תעשה לי טובה.....אתה קונה נגן MP3 כדי להקליט שיחות או לשמוע מוסיקה???

7) ו8) מה זה השטויות האלה?כאילו שזה משנה למישהו אתה שומע מוסיקה.....יופי....אז אתה לא צריך להתקין את המערכת הפכלה...יופי....

****ההודעה הנ"ל לא באה לפגוע באף אחד....

איתן

פורסם

ה-H10 לא מציג וידאו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים