עבור לתוכן

מה תעשה/מתכנן לעשות בצבא ?

Featured Replies

פורסם

מה התוכניות/חלומות שלך לצבא ?

וכל אלו שמתכוונים להצהיר "לשבת על כיסא ולא לעשות כלום" תוך כדי סמיילים של מחיאות כפיים או כל סוג אחר של גאווה, בבקשה, תחסכו ממני.

• תגובות 162
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גלי צה"ל או דובר צה"ל.

פורסם

טייס זה מה שאני ממש רוצה

אם לא אז כלשהי יחידה קרבית

פורסם

למכור ארטיקים בשקם. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

מש"ק ממטרות. אם לא יתנו לי אז אני רוצה להיות אחראי דגל, ואם גם לזה הם לא יקחו אותי אז לאיזושהי עבודה משרדית.

פורסם

ס. מטכל..

פלס"ר בכללי..

פורסם

שלדג.

אבל לאחרונה המוטיבציה יורדת לכיוון מגלן.

*חח אופס השלדג הלא נכון

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני ינסה להתקבל לממר"ם...

פורסם

חלומות? משהו בגלגל"צ

פורסם

הייתי רוצה קרבי אבל לאחרונה נפצעתי ועכשיו אני פרופילניק ככה שבטח באיזה משרד ממוזג בקרייה או בתל השומר :-\

פורסם

אני רוצה להמשיך את דרכו של אבא שלי בסיירת מטכל :xyxthumbs:

פורסם

אני מאוד רוצה לשרת ביחידה קרבית בתור קטע של ספורט וקריעת תחת, אני לא רואה את עצמי הורג מישהו או נלחם במישהו.

אני משתדל עכשיו להוציא תעודת מאלף רשמית של כבלים ואח"כ לקבל הפנייה בצבא ליחידה הכלבנית של צה"ל "עוקץ" ולעבוד בתור תופס מבריחי סמים או חילוץ והצלה, העיקר לא משהו שקשור יותר מדי ללחימה

פורסם

החלום הכי גדול שלי זה להיות צלף אבל זה כנראה לא ממש יקרה אז גם אני חותר לכיוון אילוף כלבים (הם כאלו חמודים :D)

פורסם

חלומות? משהו בגלגל"צ

:kopfpatsch:

לשם לא תגיע זה בטוח..

פורסם

אני מאוד רוצה לשרת ביחידה קרבית בתור קטע של ספורט וקריעת תחת, אני לא רואה את עצמי הורג מישהו או נלחם במישהו.

אני משתדל עכשיו להוציא תעודת מאלף רשמית של כבלים ואח"כ לקבל הפנייה בצבא ליחידה הכלבנית של צה"ל "עוקץ" ולעבוד בתור תופס מבריחי סמים או חילוץ והצלה, העיקר לא משהו שקשור יותר מדי ללחימה

בשום פנים ואופן אל תלך לחילוץ והצלה!!! זה חרא! ואל תאמין לכל הלוקשים שמאכילים את הצעירים בבקו"ם...

אני כבר פאקין שנתיים מנסה לסדר שאנשים לא יצאו מהצוותים של חילוץ והצלה על נפשי!  :pissed:

אפילו הקצינים שם הולכים לקב"ן!  :bash: זה בגלל שרוב החיים שלהם הם פשוט עושים שמירות...

וזה ממש לא קל להתקבל בתור כלבן... אחד מתוך 100 שרוצים הבאמת הולך לשם...

וחוץ מזה שתחשבו על זה שאתם עובדים עם כלב שנתיים שלוש ואז הוא נהרג (וזה קורה המון)... זה פשוט כאב לב...

נ.ב.

כמו מי שלפני כתב... אי אפשר להגיע לגלגל"צ! אין לזה שום קשר לצה"ל... אבל לגלי צה"ל אפשרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים