עבור לתוכן

למה אתם ממליצים רק על X800XL ולא 6800GT?

Featured Replies

פורסם

הבנצ'ים נותנים יתרון קטן ל-6800GT ברוב המשחקים...ובנוסף יש לו PS3 שיהיה יתרון בעתיד...הוא אוברקלוקר מצוין שמגיע בקלות לביצועים של האולטרה,המחיר שלו כבר זהה לחלוטין(לפחות ב-KSP)...בקיצור-למה אתם מתעקשים לתת לאנשים X800XL??

פורסם

אנשים מתעקשים מפני שברוב החנויות המחירים אינם זהים עדיין.

אני מסכים איתך לגבי יכולות האוברקלוק המעולות של הGT ולגבי האפשרות לSLI שנותנות לו יתרון מסויים.

אבל בקשר לביצועים אני לא ממש מסכים, דווקא מבחינת ביצועים הXL מוביל ברוב הבנצ'ים מלבד הבנצ'ים במשחק DOOM3 ושאר המשחקים שהותאמו במיוחד עבור הGEFORCEים..

דבר אחד אני מבטיח לך, לא משנה איזה מהם תקנה- אתה לא תתחרט, שניהם כרטיסים מעולים שמסוגלים להחזיק כיום כל משחק (במחשב טוב) על ההגדרות הגבוהות ביותר בנוסף לפילטרים.

פורסם
  • מחבר

אנשים מתעקשים מפני שברוב החנויות המחירים אינם זהים עדיין.

אני מסכים איתך לגבי יכולות האוברקלוק המעולות של הGT ולגבי האפשרות לSLI שנותנות לו יתרון מסויים.

אבל בקשר לביצועים אני לא ממש מסכים, דווקא מבחינת ביצועים הXL מוביל ברוב הבנצ'ים מלבד הבנצ'ים במשחק DOOM3 ושאר המשחקים שהותאמו במיוחד עבור הGEFORCEים..

דבר אחד אני מבטיח לך, לא משנה איזה מהם תקנה- אתה לא תתחרט, שניהם כרטיסים מעולים שמסוגלים להחזיק כיום כל משחק (במחשב טוב) על ההגדרות הגבוהות ביותר בנוסף לפילטרים.

הביצועים של ה-6800GT כן יותר טובים בקצת...תחפש בעצמך...HL2 שמותאם ל-ATI וNFS: UG2 הם המשחקים היחידים שה-ATI מוביל...כל השאר יש יתרון קטן ל-GT. העניין הוא ש-GT יכול לעבור אוברקלוקינג כל כך בקלות שאפילו על קירור סטוק אפשר להעלות אותו בלא מעט ולקבל ביצועים טובים יותר חד משמעית מה-ATI

פורסם

אתה טועה..

ב FarCry למשל ובעוד הרבה משחקים הXL מוביל.. זה די מתאזן בסופו של דבר..

בקיצור אם תשיג GT במחיר של הXL ואתה מתכנן אוברקלוק אז קח אותו, אם לא תעשה מה שבראש שלך.

לא באתי להתווכח וגם אין לי כוח להתווכח -באתי רק להביא עובדות.

פורסם
  • מחבר

אתה טועה..

ב FarCry למשל ובעוד הרבה משחקים הXL מוביל.. זה די מתאזן בסופו של דבר..

בקיצור אם תשיג GT במחיר של הXL ואתה מתכנן אוברקלוק אז קח אותו, אם לא תעשה מה שבראש שלך.

לא באתי להתווכח וגם אין לי כוח להתווכח -באתי רק להביא עובדות.

לך לבאנצ'ים של andatech ותבדוק בעצמך...אני גם לא אומר שההבדלים כל כך משמעותיים ובס"הכ כל כרטיס חזק במשחק אחר...אבל בקרוב מאוד אני מאמין שכל החנויות יציעו את שני הכרטיסים באותו המחיר(ככה זה בארה"ב) בערך ואז פשוט יותר שווה 6800GT...רק חבל שבוני המפרטים בפורום מתעלמים ממנו לחלוטין...במיוחד כשהם תמיד נותנים גם ספקים מעולים שיוכלים להריץ את שני הכרטיסים בלי בעיה...

פורסם

אני מאמין שממליצים בעיקר על X800XL כי הוא נוטה להיות זול יותר מ-ה6800GT בכ-300ש"ח בדר"כ ולפעמים מגיע עד לכדי כ-500ש"ח. [לא בדקתי מחירים בעצמי בתקופה האחרונה אבל אני זוכר שחברים שבדקו אופציות רכישה ואנשים מהפורום סיפרו לי על כך וכך גם היה כשבדקתי לראשונה לפני מספר חודשים].

פורסם

לך לבאנצ'ים של andatech ותבדוק בעצמך...אני גם לא אומר שההבדלים כל כך משמעותיים ובס"הכ כל כרטיס חזק במשחק אחר...אבל בקרוב מאוד אני מאמין שכל החנויות יציעו את שני הכרטיסים באותו המחיר(ככה זה בארה"ב) בערך ואז פשוט יותר שווה 6800GT...רק חבל שבוני המפרטים בפורום מתעלמים ממנו לחלוטין...במיוחד כשהם תמיד נותנים גם ספקים מעולים שיוכלים להריץ את שני הכרטיסים בלי בעיה...

אנחנו (אלו שאתה קורא להם "בוני המפרטים") בונים מפרטים לרוב מחנויות אחרות לא מ KSP,

המפרטים שנבנים משם הם בד"כ מאוד מצומצמים

ברוב החנויות ההפרש הכספי הוא בין 300 ל 700 שקל בין X800XL (של PowerColor / MSi / Gigabyte) ובין 6800GT

מה גם שבשביל הפרש כל כך קטן בביצועים לא שווה להשקיע את ההפרש בחנויות אחרות

אנחנו יכולים לדחוף דברים שישפרו את הביצועים הרבה יותר מאשר השיפור של 6800GT מול X800XL

פורסם
  • מחבר

היו היה יתרון ל6800GT עם הדרייברים הישנים של ATI...

עם החדשים זה משהו אחר כבר..

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=353&pagenumber=1

http://www.driverheaven.net/reviews/x800xl/

מעניין-אבל אתה יכול למצוא לי מאתרים אחרים אולי קצת יותר מפורסמים בנצ'ים חדשים??

הראשון נראה לי מאוד מגמתי, אולי אני טועה אבל עדיין-משהו בתוצאות שם נראה לי עקום-6800GT SLI מפגר מאחורי כולם??

השני זה בכלל לפני שהכרטיס יצא-לא עם דרייברים חדשים, ושם הכרטיס הוא לא סטוק והזכרונות מומהרים ב-10MHZ מהסטוק...לא בדיוק השוואה טובה...

אם תוכל להראות הוכחות אחרות אני אשמח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים