עבור לתוכן

האם יש לי מה לעשות עם כרטיס וידאו - REALmagic Hollywood Plus?

Featured Replies

פורסם

:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

יש לי כרטיס REALmagic Hollywood Plus שקניתי לפני כמה שנים.

האם הוא יכול לתרום לי במשהו?

או שכרטיסי המסך כיום כבר מכילים את הפונקציות שבו?

תודה!

פורסם

דיי אין לך מה לעשות איתו היום , רוב כרטיסי המסך מקודדים וידיאו בצורה הרבה יותר חזקה ממנו , היתרון יחידי שלו שהוא מסוגל גם להוציא AC3 , אבל אתה חייב להשתמש בתוכנה שלו , והמינוס הכי גדול שלו שהוא מנגן רק או DVD או MPEG .

פורסם
  • מחבר

קיצר, אפשר לזרוק לפח?

פורסם

קיצר, אפשר לזרוק לפח?

למה לפח?

אם אתה לא רוצה אותו אתה יכול לנסות למכור אותו....

אתה גם יכול להביא אותו חינם למשהו....

ובכלל חיפוש קצר ברשת העלה חוות דעת חיוביות, אמנם לא מצאתי תאריך אבל בכל זאת.

חומרה לא זורקים, תמיד יש מה לעשות (טוב, כמעט תמיד עם 486/386/XT לא תמיד תמצא :hat: ).

אני למשל פעם נפטרתי ממחשב P3 שהיתה לו בעיה שלא הצלחתי לאתר (כנראה לוח אם), פשוט יכלתי למצוא את התקלה ולהחליף לחלף משומש ולהפוך את ה P3 לשרת כלשהו (הורדות למשל) וכך לחסוך מהמחשב שלי.

פורסם

דיי אין לך מה לעשות איתו היום , רוב כרטיסי המסך מקודדים וידיאו בצורה הרבה יותר חזקה ממנו , היתרון יחידי שלו שהוא מסוגל גם להוציא AC3 , אבל אתה חייב להשתמש בתוכנה שלו , והמינוס הכי גדול שלו שהוא מנגן רק או DVD או MPEG .

די מדויק, אבל תלוי מה יש לך.

אם יש לך מחשב ישן עם כרטיס מסך חלש אז הכרטיס הזה מצוין לניגון MPEG כי הוא פורס בחומרה ולא מעמיס.

כמובן שאם זה לא המצב אז באמת אין מה לעשות איתו.

אני קניתי את שלי לפני יותר מ-6 שנים וזה היה פיתרון מצוין וזול לצפיה ב-DVD כי אז מכשירי DVD עלו אלפי שקלים וגם כרטיסי המסך היו חלשים וגם תמיכה בסאונד.

היום הוא בקופסא בארון בעיקר בגלל שהתוכנה שלו הקריסה את ה- XP (עד שהם תיקנו את זה אבל כבר היה מאוחר מדי.)

פורסם
  • מחבר

:screwy:

למען האמת, אני עובד עם P-3 600, ג'יגה ראם וכרטיס מסך של ג'י-פורס 5200.

חוץ מזה שכאשר המחשב מריץ יישומים תלת מימדיים הוא נתקע לפעמים (לא הצלחתי לאתר את הבעיה) - סרטים הוא מראה טוב מאוד.

השאלה אם הכרטיס יוכל לעזור בעניין התקיעות.

פורסם

:screwy:

למען האמת, אני עובד עם P-3 600, ג'יגה ראם וכרטיס מסך של ג'י-פורס 5200.

חוץ מזה שכאשר המחשב מריץ יישומים תלת מימדיים הוא נתקע לפעמים (לא הצלחתי לאתר את הבעיה) - סרטים הוא מראה טוב מאוד.

השאלה אם הכרטיס יוכל לעזור בעניין התקיעות.

לא.

כמו שנאמר הכרטיס הוא לצפיה בסרטים בלבד ועובד רק עם התוכנה היעודית שלו

העובדה שמחברים אליו את כרטיס המסך לא משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים