עבור לתוכן

צריך המלצה לשילוש חדש (בעצם ריבוע), תקציב - כ3K.

Featured Replies

פורסם

הרגע (ממש הרגע, כן, השעה 4:31 בבוקר...), הזמנתי מנועה ספק (TT420 2fan APD) ומארז, ואני צריך איזה לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך  נחמדים ללכת עם זה.

בעקרון אני מחפש שילוש: מעבד, לוח וכרטיס מסך.

חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה:

Amd 64 3000+

Msi K8n Neo4 Platinum

ו

xfx 6600gt 128mb dvi, tv ddr3, pci-e.

בנוסף חשבתי להזמין את ה

a-data 512 mb ddr500. ולכל מי שעומד לשאול, אז כן, יש מצב לאוברקלוק בעתיד, הזכרונות הם 500 בכוונה.

מה דעתכם?

את הנ"ל חשבתי לקנות בKSP.

המחיר - 3310.

צריך תגובה מהירה, הרכישה בימים הקרובים.

תודה,

נדב.

פורסם

המפרט טוב מאוד חוץ מהזיכרונות אלה זיכרונות טובים לעבודה רגילה לא לOC

פורסם

המפרט טוב מאוד חוץ מהזיכרונות אלה זיכרונות טובים לעבודה רגילה לא לOC

שטויות! :kopfpatsch:

אולי עדיף להחליף ללוח DFI שעדיף לOC.

פורסם

אם אתה עדיין יכול, תחליף את הספק למשהו יותר איכותי

פורסם
  • מחבר

אם אתה עדיין יכול, תחליף את הספק למשהו יותר איכותי

יותר איכותי?

אני זוכר שלפני כמה חודשים, כשרציתי לקנות את המחשב הזה,ראיתי המון המלצות על הספק הזה...

יחס מחיר\תמורה מצוין...

יש סיכוי שהוא לא יעמוד בעומס?

הוא 420, הוא ממותג, ונראה שהוא גם מאוורר היטב... יש סיכוי לכשל?!

אין לי יותר מדי כוננים, כולה עוד הארד דיסק וסי די.. אולי פלופי. כנראה עוד מאוורר או שניים.

לגבי הלוח, יש באמת מצב להחלפה,

ראיתי שה DFI (אם אנחנו מדברים על ה LanParty) הוא מפלצת OC, השאלה היא האם הוא דומה ללוח הנ"ל(MSI)..

האם חשוב לי nForce4? חשוב לציין שהסוקט הוא 939, ואין לי צורך ב SLI..

ואם כבר הגענו לזה, אז איזו ליבה אני לוקח? Winchester? איזה סטפינג?

אז בואו נרכז את השאלות...

1) האם יש סיכוי שהספק יכשל?

2) האם אני יכול לקחת LanParty?

3) האם אני לוקח ווינצ'סטר או ליבה אחרת? ואיזה סטפינג של הליבה?

תודה,

נדב.

פורסם

1) הספק יחזיק את המערכת אבל פשוט יש ספקים יותר איכותיים באותו מחיר.. (ENERMAX לדוגמא)

2) עדיף לך לקחת לוח אם DFI מבוסס על צ'יפסט NF4U (בידיוק כמו MSI) יש הבדל קטן בפיטשרים (לMSI יש 2 כרטיסי רשת ועוד משהו) אבל מה שהכי חשוב (לך) זה יכולת OC ופה DFI עדיף על MSI.

3) בעקרון אתה יכול לחכות עוד קצת ולקחת ליבה VENICE (לפי הביקורות עדיפה לOC מאשר WINCHESTER) דגם 3200+

גם אם אתה לוקח WINCHESTER אז אני מציע לך לקחת דגם 3200+ עם הזכרונות שאתה מתכווון לקנות

פורסם
  • מחבר

1) הספק יחזיק את המערכת אבל פשוט יש ספקים יותר איכותיים באותו מחיר.. (ENERMAX לדוגמא)

2) עדיף לך לקחת לוח אם DFI מבוסס על צ'יפסט NF4U (בידיוק כמו MSI) יש הבדל קטן בפיטשרים (לMSI יש 2 כרטיסי רשת ועוד משהו) אבל מה שהכי חשוב (לך) זה יכולת OC ופה DFI עדיף על MSI.

3) בעקרון אתה יכול לחכות עוד קצת ולקחת ליבה VENICE (לפי הביקורות עדיפה לOC מאשר WINCHESTER) דגם 3200+

גם אם אתה לוקח WINCHESTER אז אני מציע לך לקחת דגם 3200+ עם הזכרונות שאתה מתכווון לקנות

מתי אוכל לקנות Venice?

הבעיה העיקרית שלי היתה קפיצת המחירים בין ה3000 ל3200... קפיצה של כ350 ש"ח.

ועל איזה דגם ספציפי של DFI אתם ממליצים..?

נדב.

פורסם

VENICE יש כרגע בארץ רק בחנות אחת אבל רק 3500.לא שווה בכלל.

לדעתי תשאר עם הלוח שלקחת ,הוא מעולה.

לטעמי ,מעבד 3000 הוא שווה ,350 שקל קפיצה בשביל 200 מגה הרץ-לא שווה.

פורסם

הוא אמר שאולי מתוכנן OC בעתיד (למטרה זאת נרכשים זכרונות 500MHZ) אז למה לא לקחת DFI בערך באותו מחיר?

מעבד 3200+ הצעתי כדי שיוכל להישאר ביחס 1:1 עם הזכרונות

פורסם

VENICE יש כרגע בארץ רק בחנות אחת אבל רק 3500.לא שווה בכלל.

לדעתי תשאר עם הלוח שלקחת ,הוא מעולה.

לטעמי ,מעבד 3000 הוא שווה ,350 שקל קפיצה בשביל 200 מגה הרץ-לא שווה.

אתה לא מעודכן...

יש בנועה גם שני דגמים של 3200 - box, oem

פורסם
  • מחבר

איתכם לגמרי, ואני שלם עם המעבר לDFI, פשוט תגידו לי איזה דגם ספציפי, אני רוצה לצרף אותו למשלוח שלי מנועה.. אז זה חייב להיות זריז.

שוב, אני לא צריך SLI. רק תגידו איזה דגם בדיוק..

תודה.

דבר נוסף, אני חושב שאני אקח אחרי הכל את המעבד מKSP.

אם אני לוקח משם 3000 או 3200, סביר שאני אקבל Winchester, לא? האם זה כל כך קריטי?

תודה.

נדב.

פורסם

לוח: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2931&catcode=172

לKSP אין VENICE במלאי עדיין ההבדל הוא לטובת VENICE כמובן אבל גם המחיר שלהם גבוה יותר ממחירם של WINCHESTERS

מה זאת אומרת כל כך קריטי? OC אתה תוכל לעשות גם עם WINCHESTER פשוט VENICE היא ליבה יותר מחודשת עם תיקונים של בעיות שהיו לWINCHESTER (כמו בקר זיכרון)

פורסם
  • מחבר

לוח: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2931&catcode=172

לKSP אין VENICE במלאי עדיין ההבדל הוא לטובת VENICE כמובן אבל גם המחיר שלהם גבוה יותר ממחירם של WINCHESTERS

מה זאת אומרת כל כך קריטי? OC אתה תוכל לעשות גם עם WINCHESTER פשוט VENICE היא ליבה יותר מחודשת עם תיקונים של בעיות שהיו לWINCHESTER (כמו בקר זיכרון)

עדיף לחכות אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

אני עושה פוסט חדש ואינני עורך מכיוון שההודעה כבר עברה לדף הבא.

אז כמה עדכונים:

הזמנתי את ה DFI Lanparty UT Ultra-D, 920 ש"ח מנועה. אגב, זה המחיר הכי זול שמצאתי... די יקר בשביל לוח, לא..?

שנית, אמרו לי ב KSP שצריכים להגיע למלאי מעבדי Venice, אז אני ברשימת ההמתנה למעבד 3200.

שלישית, במפרט המקורי כתבתי שאני הולך כל זכרונות a-data 512 mb ddr 500. הסטיק עולה כ520 ש"ח. (KSP).

אחרי שראיתי שה /vt עולים רק 240 לסטיק של 512, נכנסתי להתלבטות קשה...

במחיק של הסטיק הקודם אני יכול לקנות ג'יגה ועוד להשאר עם עודף. אמנם אלה 400 מה"ץ, אבל אני לא באמת יודע אם זה כל כך חשוב לי שיהיה לי זכרון 500 בשביל האובר... קיצר, אני בהתלבטות :P

אם מישהו יודע על venice 3200 box באיזשהי חנות חוץ מנועה, אשמח לשמוע.

שאלה נוספת שרציתי לשאול נוגעת לספק: הספק שהזמנתי הוא הספק הנ"ל,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=712&catcode=259

לא ראיתי שם שום דבר לגבי APFC, אבל בלינק שהם נותנים לאתר של TT כתוב שם משהו על APFC - אני לא סגור אם על הדגם הזה ספציפית.

האם APFC חיוני? האם יש ספק אחר בנועה באותו מחיר שיכול להחזיק לי את המערכת הזאת ועדיף על פני הTT?

אני צריך תגובה מהירה, המשלוח אמור לצאת..

תודה,

נדב.

פורסם

תחליף ספק לספק הזה -

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=192&catcode=89

יש לך UPS שאתה צריך APFC?

אם המערכת לאוברקלוק אני הייתי לוקח זכרון מעל 400Mhz, אולי למשל BH-5 זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים