פורסם 2005 במאי 1820 שנים יחסית מחיר בסדר.. שמתי לב שאתה לוקח בשחור..אפשר להשיג אותו ביותר זול.. בכ50 ש"ח.. אבל תקנה אותו מאיפה שאתה קונה את שאר המחשב..
פורסם 2005 במאי 1820 שנים באמת חוכמה להשוות עם פילטרים לא זהיםאפשר רק לנחש מה ההבדל ביצועיםואני עדיין טוען שזה לא משתלם ולא נחוץ
פורסם 2005 במאי 1820 שנים באמת חוכמה להשוות עם פילטרים לא זהים אפשר רק לנחש מה ההבדל ביצועים ואני עדיין טוען שזה לא משתלם ולא נחוץ קשה, קשה איתך : אתה לא מבין שעל רזולוציות גבוהות יותר ה-SLI נתן את אותו ה-FPS ז"א שעם SLI אפשר לשחק ברזולוציות גבוהות יותר? זה לא ברור מאליו? וזה לא ברור שלזה בדיוק כל גיימר מצפה מהכרטיס(\ים) שלו?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים את זה אני יודעאבל ממתי משווים בתנאים שונים?זה כמו שאני יגיד שא' נסע מ A ל B ביום גשום והגיע אחרי שעהו ב' נסע מ C ל D ביום שמש והגיע אחרי שלוש שעותכשהתנאים לא שווים אי אפשר להשוות נקודה
פורסם 2005 במאי 1820 שנים איך בדיוק התנאים לא שווים?הם לא בדקו FPS, הם בדקו איזו רזולוציה שתי התצורות יכולות לסחוב
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אבל יש הבדלים ב FPSזה לא שהתנאים היו שווים חוץ מהרזולוציה והפילטרים (נגיד שהם תנאי השוואה אחד) וקיומו של SLi או היעדרו
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אתה סתם מתחמק וממציא תירוציםההבדלים ב-FPS זניחיםהם השוו רזולוציה, ה-SLI נתן תוצאות הרבה יותר טובות
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אני יודע רק מנסיון ועם זה אף אחד לא יכול להתווכח שאין כל כך הרבה הבדל עם שני GT לאחד ודרך אגב סתכל בהשוואות בסטיקי רוב הפעמים הXTPE עוקף שני אולטרות
פורסם 2005 במאי 1820 שנים כש-XT PE עוקף 2xUltras זה בד"כ כי המעבד מגבילוסלח לי אם אני לא סומך עליך בגרוש לניסיון אישי
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אני לא מתחמקאני אומר שאי אפשר להשוות כשיש יותר ממשתנה אחדופה יש לך FPS משתנה (לא תמיד הוא קרוב), יש לך רזולוציה שונה, ויש לך איכויות פילטרים שוניםאם היו משווים על אותה רזולוציה ואותם פילטרים היה אפשר לדבר על השוואהד"א זה דיי ברור ש 2x 6800GT יהיה יותר חזק מ-1לא על זה אני מתווכח כי זה יהיה מטומטם מצידיאני רק טוען שזה לא משתלם בגרושברגע ש 6800GT חלש, אז שני 6800GT לא פתאום הופכים להיות איזה מקבילים ל X950XT
פורסם 2005 במאי 1820 שנים חוץ מברידיק ה-FPS לא באמת משתנהואני לא חושב שעלתה כאן שאלה של אם זה משתלם. זה מביא שיפור ביצועים רציני וזה העיקר, זה נותן לשחק ברזולוציות גבוהות בהרבה, וזה מה שחשוב במחשב של גיימר
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר חוץ מברידיק ה-FPS לא באמת משתנהואני לא חושב שעלתה כאן שאלה של אם זה משתלם. זה מביא שיפור ביצועים רציני וזה העיקר, זה נותן לשחק ברזולוציות גבוהות בהרבה, וזה מה שחשוב במחשב של גיימראני מסכים איתך, זו המטרה שלי ולכל גיימר או חובב משחקים, אם זה לא היה משפר את הביצועים בצורע משמעותית (אז אני לא חושב שכל הסיפור על SLI היה לוקח ככה)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים איזה נודניק, ההשוואות בסטיקי הם עם דרייברים ישנים כשהSLI נכה קשות בגלל המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.