עבור לתוכן

צריך המלצה לנגן MP3 עם 5-6 ג'יגה

Featured Replies

פורסם

שלום.

שכנעו אותי לא לקנות PMC, ולכן אני קונה MP3 רגיל.

אני צריך MP3 שנראה טוב, עם חיי בטריה שיותר גדולים מ12 שעות, תפריט קל, מכשיר קל, עדיפות על אחד שיקרא גם עברית.

אין הגבלה בתקציב.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

IRIVER H10 מגיע ב 5GB ובקרוב ב 6GB

או

APPLE MINI IPOD מגיע ב 4GB או 6GB

לשתיהם יש תמיכה בעברית, ה IRIVER מגיע עם יותר אפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא התלהבתי מהאייפודים. יש לשני חברים שלי אייפודים ולשניהם יש כל מני בעיות.

יש לך איזשהו לינק לאייריבר שהזכרת?

פורסם

תבצע חיפוש פה באתר, תמצא ביקורת שכתבו אנשים. כמו כן בגוגל תוכל למצוא עוד ביקורות מכל העולם.

ב ZAP אמור להיות המוצר עם המחיר.

היבואנים הם חברת ARCADIA, שיש להם גם אתר חנות וגם פורום תמיכה בנוסף לכך..

http://iriver.arcadia.co.il/

כמו כן, יש נגנים כמו ה CREATIVE ZEN MICRO, ו RIO CARBON אך אין להם תמיכה בעברית.

פורסם

אולי יתאים לך המבצע של סלקום ? קונים מוטורולה E695 (משהו כזה) ועם כל ההחזרים משלמים 10 שקל בחודש ומקבלים אייפוד.. רק שאין לי מושג איזה דור הוא ונראה לי הוא 4 גיגה

פורסם
  • מחבר

הH10 הוא בהארד דיסק?

לא עדיף בפלאש? הבנתי שאם זה על הארד דיסק הוא יכול להידפק מאוד בקלות...

פורסם

כל הנגנים האלו הם HARD DISK מן הסתם.. ה FLASH הכי גדול שיש בתפוצה הוא נגנים עם 1GB ומטה (גם מעל 1GB זה כבר לא משתלם בכלל)..

פורסם

ממליץ לך על ה-H10 גם. יש לי אותו, נגן מעולה. לא היה לי איתו בעיות בכלל (חוץ מעדכוני פירמוור אבל כבר זה סודר ע"י אייריבר)...

אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול...

פורסם

ברור שנגן עם זכרון FLASH יותר עמיד מנגן עם HARD DISK, כי אין לו חלקים זזים. אם זאת, הכל שאלה של מה אתה הולך לעשות עם הנגן...

לי אישית יש כבר כמעט שנה נגן RIO CARBON 5GB מבוסס DISK, אני הולך איתו כל יום בכיס ואין בעיות. לעומת זאת, אם אתה הולך לרוץ הרבה עם הנגן, או שאתה בן אדם לא זהיר, אז אולי עדיף נגני FLASH (שכאמור מגיעים בנפח יותר קטן, של 1GB במחיר סביר עדיין)..

פורסם
  • מחבר

ממליץ לך על ה-H10 גם. יש לי אותו, נגן מעולה. לא היה לי איתו בעיות בכלל (חוץ מעדכוני פירמוור אבל כבר זה סודר ע"י אייריבר)...

אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול...

כן. יש לי שאלות :)

יש לך MSN או ICQ?

עריכה: יש איזה ביקורת שאני יכול לראות על הנגן הזה?

פורסם

יונתן פיספסתי עיקרון...

אם אין הגבלה בתקציב מדוע נגן עם קיבולת קטנה יחסית למה שמוצע היום בשוק?? (אני יודע שבעיקרון 5 GB זה מסיק מעל ומעבר, אבל אם אין הגבלה בתקציב.... :smile1:)

בנוסף היייתי ממליץ לך על ה- MICRO ZEN 5 GB מכשיר נהדר!! ב200 דולר

ביקורת

עוד אתר עם ביקורת עליו (באנגלית)

פורסם

עריכה: יש איזה ביקורת שאני יכול לראות על הנגן הזה?

כן, הנה: search.gif

והנה

http://www.google.co.il/search?q=iriver+h10+review&hl=en&safe=off&btnG=Search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial

יונתן פיספסתי עיקרון...

אם אין הגבלה בתקציב מדוע נגן עם קיבולת קטנה יחסית למה שמוצע היום בשוק?? (אני יודע שבעיקרון 5 GB זה מסיק מעל ומעבר, אבל אם אין הגבלה בתקציב.... :smile1:)

איזה עקרון הוא פספס בדיוק ? לא כולם מחפשים נגנים גדולים.. מרבית הסיבות לקנות נגן 5GB מעבר לצורך במקום מסוים, הוא כמובן הנוחות וזה שהנגן לא מורגש כשאתה שם אותו בכיס..

פורסם

יש לי אייסי:

274569486

ויש ביקורת לאתר שאני פירסמתי תעשה חיפוש בפורום אתה תמצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים