עבור לתוכן

תמונה מפולין

Featured Replies

פורסם

אתם בטח בטוחים שאני הולך לשים פה תמונה של המחנות או של אחד הגטאות או איזה משו שקושר לשואה או משו כזה...אבל ממש לא...

התמונה היא מהשנה מהמסע שלי לפולין עם כל השכבה, מממממממ...יש לחבר שלי canon eos300 למי שלא'דע היא עולה 799$ עם עדשה מחורבנת הוא קנה עדשה של סיגמה ב1000 ומשו ש"ח 70 על 300..קיצור..היינו בנסיעה בתוך ווארשה ולקחתי לו את המצלמה כמו ברוב הטיול..תבינו אותי עם כזה דבר קשה שלא לצלם...מסכן הילד..חחחח

ישבנו כל החברה מאחורה והחלטתי לעבור קדימה לקצת התיישבתי במושב השני, והאוטובס עצר באחת הצמתים לכמה שניות בעקבות הרמזור וקלטתי את זה בזווית העין..בהזדמנות היחידה שהייתה לי דפקתי בה תמונה.. אני מתחנן לתגובות אגב התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטר )בלי הגזמה( .

אני מתחנן נואשות לתגובות..

img63804xd.th.jpg

פורסם

למה אתה כל כך מתחנן לתגובות? ;)

תמונה יפה מאד! הייתי שוקל להפוך אותה לשחור לבן מחוץ למסגרת או משהו כזה.

ד.א וזה 300D וזו מצלמה מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון..חחחח ואני משתוקק לתגובות כי אני דוגל בזה שזאת תמונות מס' אחת שלי...

פורסם

יפה יפה מאוד!! :smile1:

פורסם

לא יודע למה לא ממש אהבתי לא רוצה לאכזב אותך בהצלחה בצילום אבל התמונה לא משהו לדעתי

פורסם

יפה מאוד , אבל לדעתי אם המראה לא היתה ממורכזת זה היה יותר טוב .. אה וגם אפקט של ספייה לפי דעתי היה תורם.

פורסם

תמונה מיוחדת במינה!!

כל הכבוד..

ניתן קצת לערוך אותה לדעתי כמו יותר להתמקד במראה ולמחוק את המעויין הצהוב המכוער שבצד..

מה זה השחור בצד של המראה? רמזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים