פורסם 2002 ביולי 1723 שנים יוסי, בהגיעך לגיל מצוות זה אנו מקווים שזה היה הפתח לבגרותך. אתה כבר לא הילד הקטן של אימא, והגיע הזמן להפסיק למצוץ את ה...אצבע. לכן, אני ואימך החלטנו לשלוח אותך לעבוד בשדות של מר יובל השכן. אני מקווה שלא תבכה יותר מידי, שתלמד הרבה ושתחזור אלינו כשאתה יודע לנהוג בטרקטור ולרכב על גמלים, כך שגם אתה תוכל לעבוד בחווה. והעיקר לא לפחד כלל! :nono: מזל טוב מכל צוות הקפיטריה! ותזכור - עד החתונה זה יעבור... :smoke:
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר יוסי, בהגיעך לגיל מצוות זה אנו מקווים שזה היה הפתח לבגרותך. אתה כבר לא הילד הקטן של אימא, והגיע הזמן להפסיק למצוץ את ה...אצבע. לכן, אני ואימך החלטנו לשלוח אותך לעבוד בשדות של מר יובל השכן. אני מקווה שלא תבכה יותר מידי, שתלמד הרבה ושתחזור אלינו כשאתה יודע לנהוג בטרקטור ולרכב על גמלים, כך שגם אתה תוכל לעבוד בחווה. והעיקר לא לפחד כלל! :nono: מזל טוב מכל צוות הקפיטריה! ותזכור - עד החתונה זה יעבור... :smoke: kids.. this i y u should not do drugs
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מזל טוב !!! המון המון מזל טוב יוסי, בהחלט אחד האנשים המוכרים והבולטים בפורום מאחל לך מזל טוב מכל הלב אסף. יודע מה קבל גם שמנמן מקפץ
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים יוסי, בהגיעך לגיל מצוות זה אנו מקווים שזה היה הפתח לבגרותך. אתה כבר לא הילד הקטן של אימא, והגיע הזמן להפסיק למצוץ את ה...אצבע. לכן, אני ואימך החלטנו לשלוח אותך לעבוד בשדות של מר יובל השכן. אני מקווה שלא תבכה יותר מידי, שתלמד הרבה ושתחזור אלינו כשאתה יודע לנהוג בטרקטור ולרכב על גמלים, כך שגם אתה תוכל לעבוד בחווה. והעיקר לא לפחד כלל! :nono: מזל טוב מכל צוות הקפיטריה! ותזכור - עד החתונה זה יעבור... :smoke: kids.. this i y u should not do drugs תראה, כשאתה בה מרומא, שם כל הצנרת עשוייה מעופרת וזה הופך אותך להיות משוגע ולנגן בכינור בזמן שרומא נישרפת, אז פה ושם כצת סמים קשים זה לא ביג דיל. :smoke: רק שיוסי לא ידרדר למצב הזה! מי מצא את הסמיילי המגניב הזה?
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר יוסי, בהגיעך לגיל מצוות זה אנו מקווים שזה היה הפתח לבגרותך. אתה כבר לא הילד הקטן של אימא, והגיע הזמן להפסיק למצוץ את ה...אצבע. לכן, אני ואימך החלטנו לשלוח אותך לעבוד בשדות של מר יובל השכן. אני מקווה שלא תבכה יותר מידי, שתלמד הרבה ושתחזור אלינו כשאתה יודע לנהוג בטרקטור ולרכב על גמלים, כך שגם אתה תוכל לעבוד בחווה. והעיקר לא לפחד כלל! :nono: מזל טוב מכל צוות הקפיטריה! ותזכור - עד החתונה זה יעבור... :smoke: kids.. this i y u should not do drugs מי מצא את הסמיילי המגניב הזה? מתכנתי YaBB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.