עבור לתוכן

הרכבת עוד 2 רמקולים בחדר , אנא עזרו ...

Featured Replies

פורסם

שלום

אני דיי אוהב טרנסים... ואני אוהב לשמוע אותם בווליום גבוהה

אבל הקטע שבמערכת 2.1 YAMAHA שלי זה לא ממש הולך

הסאב של המערכת - אתם בטוח מכירים : http://img157.echo.cx/img157/271/1234568ee.jpg

כאילו זאת מערכת טובה ( למחשב ) אבל היא פשוט לא עושה לי את זה

אני חשבתי על לשים עוד 2 רמקולים גדולים למעלה על קצה הסיפרייה

1. אתם אומרים ישמעו יותר טוב?

2. האם צריך לקנות כרטיס קול? מכיוון שאין לי כרגע והוא ON-BOARD על הלוח אם

3. כמה סיפור כזה עולה , והאם צריך לחבר את הרמקולים החדשים למחשב או לרסיבר?

4. האם מפצל אודיו ל2 יציאות , מוריד מאיכות השמע ?

נ.ב - ברסיבר אין עוד מקום ליציאות מאחורה

תודה

פורסם

שאתה מתכוון רמקולים גדולים אני משער שאתה מתכוון כאלה של מערכת סטריאו/קולנוע ביתית,

שהם רמקולים פאסיביים, לכן תצטרך רסיבר, או מגבר כלשהו, דבר שייקר את העסק.

הכל תלוי מה התקציב שלך.

אני ממליץ לך ללכת על איזו מערכת שמיועדת למחשב, היום יש מערכות באיכות ממש טובה, והרבה יותר זולות ממערכת קומפלט.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר רסיבר , אבל ההוא של ה2.1 שערכתי והעלתי תמונה שלו

הוא יספיק?

פורסם

זה לא רסיבר,

זה סאב.

אין לו שום תפקיד בהגברה, ה"רסיבר" שיש בתוכו יתאים לדעתי רק לרמקולים הספציפיים שיש לך,

לכן אתה תצטרך לקנות רסיבר אם תרצה לחבר רמקולים פאסיביים.

תחפש אולי מערכות מיני כאלה של AIWA או SONY ותנסה לשמוע אותן, אם ישמע לך טוב אז אתה לא צריך יותר מזה!

פורסם

מה שנאמר פה די מדוייק, אתה תצטרך רסיבר שיטפל בהגברה של האות.

רסיברים (חדשים) מתחילים ב-2000 ש"ח, מה שכן לרסיבר אתה לא תוכל לחבר את הרמקולים שיש לך (הימהה 2.1) כיוון שיש להם מערכת הגברה יעודית רק להם.

רמקולים בינוניים זה בערך 1000 ש"ח לזוג קידמיים + 1000 ש"ח לזוג אחוריים וסנטר (חדשים).

הייתי מציע לך לברר בחנויות יד שנייה לגבי ציוד מתאים (רמקולים+רסיבר).

פורסם

אם אתה חושב לקנות רמקולים נוספים לחדר אני מציע לזרוק את הימאה העלובים האלה, להשאיר אותם ביחד עם מערכת חדשה רק יפגע באיכות.

אז האפשריות שלך הם:

-אם אתה חושב לקנות רמקולים חדשים אז תדע שבפחות מ2000-3000 ~ שקל אתה לא תמצא רמקולים + מגבר באיכות נורמאלית.

-אם התקציב שלך לא מאפשר תקנה אוזניות ב500~ שקל ותקבל איכות טובה פי כמה מכל מערכת רמקולים בתקציב נמוך ותאמין לי שאתה תהיה מרוצה עד הגג.

-או שתקנה מערכת רמקולים חדשה למחשב כמו שאמרו פה.

-או מערכת מיני, אבל המחיר שלהם הוא גם בסביבות ה 800-1500~ שקל ולדעתי הם כמעט אף פעם לא שוות את המחיר שלהם.

פורסם

אם יש כסף- מערכת חדשה תהיה יותר איכותית

אבל לדעתי יותר מתאים לך לחבר דרך AUX מערכת מיני סטיראו, היום ב-1500+- אתה יכול לקבל מערכות עם עוצמה גבוהה, בידיוק כמו שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברה.. אבל שאלה :

אי אפשר פשוט לקנות 2 רמקולים משומשים ולחבר אותם למחשב ואז ישמעו יותר טוב ? :cool2:

פורסם

אי אפשר פשוט לקנות 2 רמקולים משומשים ולחבר אותם למחשב ואז ישמעו יותר טוב ? :cool2:

לא, לצערי זה לא עובד ככה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים