עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שני נגני MP3 פחות או יותר ג'נריים.. צריך דעות

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות נגן MP3, אך בשל חוסר תקציב אני קונה נגן של 512 מגה. את הנגן הבא שמעתי בעצמי, אני יודע שהוא אחלה של נגן:

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3798363

אך הוא עולה 400 שקל, כשב300 אני יכול להשיג

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2472322

השאלה היא האם כדאי לי להשיג את ה300 שקל, אם אין איתו שום בעיות מיוחדות.. כי את ה400 שקל כבר שמעתי, אין לו בעיות עם היותו עצמאי (כלומר ללא צורך בדרייברים מיוחדים) או שום דבר מיוחד אחר. אז אם למישהו יש את הראשון (300 שקל), ויכול לספר על בעיות כלשהן איתו.. כי בעיקרון אין ממש הבדלים בינהם.

אקדים תודה, pMor

פורסם

מזעזע... ג'נרי (מחפש פינה להקיא)

וחזרה לנושא : תיקח את הזול ביותר, ממילא אותו חרא סיני

פורסם

לא לגעת באף אחד מהנגנים האלה. בעיה קשה של אמינות וממשק משתמש מסובך ומעיק.

חפש בזאפ את הנגנים של SANDISK ותיקח אחד מהם, אחרת חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

זה רק זמני, אני פשוט צריך משהו דחוף לשמוע עליו מוזיקה.. 512 גם ככה בקושי מספיק, ואני אקנה אחר כך אחד מיקרודיסק 5 ג'יגה כנראה.. ככה שלא שווה לי להשקיע בסאנדיסק שהם יחסית יקרים.. מאה אחוז הם כולם אותו דבר? כי יש כאלה שעובדים 15 שעות ויש כאלה 10 שעות..

פורסם

מזעזע... ג'נרי (מחפש פינה להקיא)

וחזרה לנושא : תיקח את הזול ביותר, ממילא אותו חרא סיני

או... בלאאט!!!

אם זה זול אז לא קונים?!

אני קניתי ג'נרי שכזה לפני 4 חודש של SMART.

נגן מעולה ממשק פשוט לחלוטין ( זה רק מראה שvalorien לא נגע במכשיר הזה, אחרת הוא לא היה כותב שטויות!!)

נגן פלאש פשוט מסוגו, לא עשה לי בעיות כלל וכלל!! משמש כדיסק און קיי, רדיו עם תחנות קבועות, יש אפילו אופציה של טייפ מנהלים וכמובן נגן MP3 פשוט ונחמד.

כל מי שרשם לך את השטויות האלו לא נגע במכשיר (או שזרק אותו על הריצםה והתפלא על איך שהוא שביר כל כך...).

לסיכום קנה ותהנה, כולם אותם נגנים פשוטים קנה את הזול מבין השניים!

פורסם

או... בלאאט!!!

אם זה זול אז לא קונים?!

אני קניתי ג'נרי שכזה לפני 4 חודש של SMART.

נגן מעולה ממשק פשוט לחלוטין ( זה רק מראה שvalorien לא נגע במכשיר הזה, אחרת הוא לא היה כותב שטויות!!)

נגן פלאש פשוט מסוגו, לא עשה לי בעיות כלל וכלל!! משמש כדיסק און קיי, רדיו עם תחנות קבועות, יש אפילו אופציה של טייפ מנהלים וכמובן נגן MP3 פשוט ונחמד.

כל מי שרשם לך את השטויות האלו לא נגע במכשיר (או שזרק אותו על הריצםה והתפלא על איך שהוא שביר כל כך...).

לסיכום קנה ותהנה, כולם אותם נגנים פשוטים קנה את הזול מבין השניים!

תיזהר מאוד בצורה שאתה מתנסח בה. אני לא רוצה להתפאר ולא טענתי שכל מה שזול לא יכול להיות טוב. לידיעתך ולתשומת ליבך המלאה אני מוכר את הנגנים האלה כל יום אז להבא אל תסיק לגביי מסקנות שמתבססות על כלום. בתור אחד שמכיר את הבעיות של הנגנים האלה וטיפל גם בהחזרות שלהם מול הספקים שלהם, אני אחזור שוב ואכתוב שאני לא ממליץ.

אין לי יותר מה לומר.

פורסם

לי דווקא יש גם לי יש כבר די הרבה זמן את הסמארט מעולה פשוט! אין מילים כמו שאמרו אף בעיה והכל טוב ויפה אז שוב, קח את הזול ממילא יש אחריות.. :silly:

פורסם

מה הקשר אחריות?

הנגנים האלה הם פשוט תת-רמה, מבחינת איכות השמיעה, לא אמינים ועוד מלא חסרונות.

בקיצור, לפותח ההודעה, זה הכסף שלך ותעשה מה שבא לך בו. ההמלצה של כולם (לפחות אלה שמבינים משהו בנושא) תהיה שלא תקנה

אף אחד מהם.

עוד כמה זמן אתה קונה את הנגן 5B? כל כך קשה לך להיות בלי נגן MP3 עד אז?

ואם אתה כבר מתעקש לקנות, אז לפחות תקנה משהו נורמלי. 256MB של SANDISK. מבין שהנפח קטן, אבל כמו שאמרתה זה רק משהו זמני!

פורסם

בתור אחד שמכיר את הבעיות של הנגנים האלה וטיפל גם בהחזרות שלהם מול הספקים שלהם, אני אחזור שוב ואכתוב שאני לא ממליץ.

אין לי יותר מה לומר.

:kopfpatsch:

תגיד לי אתה בטוח שאתה יודע על איזה נגן אתה מדבר?!

ממשק משתמש מסובך??

למוצר הזה יש ממשק כל כך פשוט שזה מדהים!! תוך חמש דקות מתרגלים אליו!! (הוא כל כך פשוט שתליתי אותו על הצוואר, הכנסתי אותו מתחת לחולצה ובכל זאת ידעתי להתעסק איתו!) בתור מוכר הייתי מצפה שקצת תגלה ידע ותשטף את כולנו בשימוש בו... כי זה נשמע כאילו לא פתחת את הנגן הזה בחיים מהאריזה שלו ורק ידעת ל"המליץ מידע"...

לי דווקא יש גם לי יש כבר די הרבה זמן את הסמארט מעולה פשוט! אין מילים כמו שאמרו אף בעיה והכל טוב ויפה אז שוב, קח את הזול ממילא יש אחריות.. :silly:

לא מיקרי... :P

מה הקשר אחריות?

הנגנים האלה הם פשוט תת-רמה, מבחינת איכות השמיעה, לא אמינים ועוד מלא חסרונות.

בקיצור, לפותח ההודעה, זה הכסף שלך ותעשה מה שבא לך בו. ההמלצה של כולם (לפחות אלה שמבינים משהו בנושא) תהיה שלא תקנה

אף אחד מהם.

עוד כמה זמן אתה קונה את הנגן 5B? כל כך קשה לך להיות בלי נגן MP3 עד אז?

ואם אתה כבר מתעקש לקנות, אז לפחות תקנה משהו נורמלי. 256MB של SANDISK. מבין שהנפח קטן, אבל כמו שאמרתה זה רק משהו זמני!

אתה מוזמן להמליץ רק בשם עצמיך!!!

אילו חסרונות?? פרט!

ו... כן אני טיפ טיפה מבין בנגנים אלו ויש לי ניסיון די ארוך איתם מה גם שאני קונה עכשיו עוד נגן של 5 ג'יגה.

לפותח ההודעה אני מזמין אותך לקנות את הנגן הפשוט (שוב...) ושתדע שברגע שתקנה אותו אתה תהנה ממנו כך שאת הנגן הבא תקנה רק עוד הרבה חודשים (ראה הוזהרת :smile1:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.