עבור לתוכן

קונה מחשב נייד ולא יודע מה לבחור

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש

רק HP או DELL או IBM אז בבקשה להציע לי רק מחשבים שלהם

אני צריך מחשב ללימודים ונסיעות שאני יוכל לראות בוא גם סרטים (גם בדיוידי וגם בדיויקס) וגם שיהיה אפשר גם לשחק עליו קצת

חשוב שיהיה צורב דיוידי,הרד דיסק גלול יחסית (לפחות 60), 512-1024 זיכרון (עדיף DDR2),

רשת אלחוטי מובנה, וכרטיס מסך של ATI או NVIDIA (לא האלו של אינטל) (עדיף PCI-E ומינימום 128 זיכרון)

אני מחפס שיהיה קרור טוב למחשב וחשוב ביותר זמן סוללה ערוך עד כמה שאפשר (דגם שיש לו תוספת סוללה שמתלבש מיתחת למחשב)

ועדיף שיהיה חיסית דק וקטן (לא משנה לי גודל מסך) וכמובן שיהיה Centrino ועדיף כמה שיותר מהיר ועדיף את הדגם החדש ביותר (נראה לי הדוטן)

אני יודע שזה נשמע כאילו אני יודע בדיוק מה אני רוצה אבל ממש לא

בזאפ יש כמה מאות של דגמים ואין לי שמץ איפה להתחיל בכלל ואני לא יודע מה נחשב טוב ומה לא

אני ישמח אם תוכלו לתת לי מבחר דגמים עד מחיר של 10000שח ועדיף כמה שפחות (אני ישמח לשלם גם 5000שח)

תודה מראש לכל מי שיכול לתת יד ולעזור לי

אני יודע שאני מבקש פה איזו מפלצת אבל כל מה שכתבתי זה פאנטזיה כזו של מה שהיתי רוצה אבל אני יסתפק גם במפרט הרבה יותר רגוע כי בתחלס זה מחשב ללימודים

פורסם

אני מקווה שעם המחשב אתה תשקיע בלימודים - בעיקר בשיעורי לשון.

לקרוא את ההודעה שלך זה לא הכי נוח לגולשי הפורום, ואני מאוד ממליץ לך להעביר את ההודעה שלך בתוכנה כמו וורד לפני שאתה שולח אותה כדי לבדוק שגיאות כתיב. אני מאמין שככה תקבל יותר תשובות, ויותר רצינות, מיותר משתמשים.

בכל מקרה, הנה ההודעה שלך מתוקנת, בשביל גולשים שירצו לעזור לך:

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש

רק HP או DELL או IBM, אז בבקשה תציעו לי רק מחשבים שלהם.

אני צריך מחשב ללימודים ולנסיעות, שאני אוכל לראות בוא גם סרטים (גם ב-DVD וגם בDIVX) וגם שיהיה אפשר לשחק עליו קצת.

חשוב שיהיה צורב דיוידי, הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 60), 512-1024 זכרון (עדיף DDR2), רשת אלחוטית מובנת וכרטיס מסך של ATI או NVIDIA (לא האלו של אינטל) (עדיף PCI-E ומינימום 128 זכרון).

אני מחפש שיהיה קרור טוב למחשב וחשוב ביותר זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר (דגם שיש לו תוספת סוללה שמתלבשת מיתחת למחשב).

ועדיף שיהיה יחסית דק וקטן (לא משנה לי גודל מסך) וכמובן שיהיה Centrino ועדיף כמה שיותר מהיר, ועדיף את הדגם החדש ביותר (נראה לי הדותן).

אני יודע שזה נשמע כאילו אני יודע בדיוק מה אני רוצה אבל ממש לא.

בזאפ יש כמה מאות של דגמים ואין לי שמץ איפה להתחיל בכלל ואני לא יודע מה נחשב טוב ומה לא.

אני אשמח אם תוכלו לתת לי מבחר דגמים עד מחיר של 10000שח ועדיף כמה שפחות (אני אשמח לשלם גם 5000שח)

תודה מראש לכל מי שיכול לתת יד ולעזור לי

אני יודע שאני מבקש פה איזו מפלצת אבל כל מה שכתבתי זה פאנטזיה כזו של מה שהיתי רוצה, אבל אני אסתפק גם במפרט הרבה יותר רגוע כי בתחלס זה מחשב ללימודים.

בקשר למחשב. אתה באמת מבקש פה "מפלצת".

אפילו ב-10000 שקל יהיה קשה להשיג מחשב דותן עם 512-1024 של RAM, כרטיס מסך של NVIDIA או ATI (אם אתה הולך על הכרטיסים החזקים כאן, אז אלף זה בהחלט יהיה מאוד יקר, ובית תשכח ממחשב קל וקטן), צורב DVD וHD גדול.

מה הכי חשוב לך?

פורסם
  • מחבר

מצטער על כל השגיאות כתבתי ממש מהר

אוקיי אז בוא נגיד שמה שבאמת חשוב לי:

זמן סוללה, עדיף שיהיה קטן (אבל לא צריך קטן כמו הסוני), וחשוב ביותר אמינות המחשב שלא יעשה בעיות ויהיה חזק ויציב

פחות חשוב:

לא צריך להיות למשחקים כי זה ללימודים אז אני יכול לרדת מ1024 זכרון ואפשר HD קטן יותר וכרטיס מסך לא 128מגה

נראה לי זה יותר הגיוני

פורסם
  • מחבר

אני צריך גם שהחשב יעבוד טוב עם פוטושופ

ןאף אחד לא הגיב וזה באמת דחוף לי אני קונה בימים הקרובים ממש

אז בבקשה מי שיכול לעזור

פורסם

ב"ה

היי חבר מה שלומך ???

אני חורג טיפה מחברות שהצגתה ומציג את חברת CLEVO

בן דוד שלי רצה מחשב כמו שאת רוצה בערך בזול עם הרבה פרטים

ותראה מה הוא קיבל אתה לא תאמין !!! באיזה מחיר עוד ...

מחשב נייד של clevo - הלוח אם של חברת CLEVO כל הציפים של אינטל !!! המארז של הנייד גם של החברה הזאת

כל השאר פצצה של חלקים הנה תראו ...

int-p 1.6 ghz (sonoma 2mb cache.533mhz fsb) - אתה מבין איזה מעבד זה ? הכי חדש שיש בן אדם :)

3 kg including battery - משקל

15" tft xga - מסך מצויין XGA ענקי !

512mb ddr 333mhz x2 - של ADATA אני גם ראיתי במו עיני וזה 1 GB למי ששם לב כפול 2 ...

80gb samsung 5400rpm 8 mb - איזה כמות אדירה ושל סמסונג אחלה דיסק

צורב dvd - לא סתם חברה !!! זה חברת טושיבה סמסונג יצרו את זה פתחתי וראיתי במו עיני :)

תוספת של כרטיס רשת אלחוטי - שים לב כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוך המחשב של אינטל עבד מצויין !!!

בטרייה - מחזיקה שתי שעות עם עבודה במחשב ...

int 915 gm & ich6-m - כרטיס מסך החדש של אינטל...לא הכי אהבתי אבל מפעיל GTA-4 וניד פור ספיד ופיפא בלי בעיות

רק משחקים שצריכים מאיץ גרפי חזק כמו DOOM 3 בעיקר זחלו עליו ממש זחילה חחחח כל השאר הפשוטים על הכיפאק

כרטיס קול מקצועי כמו בלוחות אם 7.1 ערוצים עם יציאה דיגיטלית

מודם + כרטיס רשת של חברת MARVEL המצויינת !!!

כניסה לכרטיסי SD ו MMC - את זה הכי אהבתי איזה מגניב זה פשוט לחבר תכרטיס ולפרוק או לשמור נתונים

כמו דיסקט קטן חמודי להשתמש במקום ה 1.44 של פעם :)

תוספת חינם -תיק נשיאה שחור

שנה אחריות

סכ"ה מחיר ההצעה לעי"ל

6,600 שח !!!

ולידיעה כללית חבר מחשב כזה של IBM או כל מותג אחר יעלה לך מעל 12 אלף שח

ממש לא מצדיק תקניה שלהם אם מדובר בהבדל כזה

המחשב יציב ביותר ועבד מצויין היה ממש כייף לעבוד איתו :)

מקווה שהבאתי עוד אופציה לעולם ושעזרתי איך שהוא לחשוב פעמיים לפני שנותנים כסף חופשי ל IBM :)

אני בעד מותגים ומוצרים איכותיים ביותר כמובן אני תמיד מוכר כאלה במחשב אישיים ששם אין הבדל כזה משוגע...

אבל פה זה היה הגזמה אז המלצתי לדוד שלי הסברתי שזה לא מותגע הלוח אם אבל אתה מקבל הרבה יותר דברים

וחלקים איכותיים ביותר !!! הוא החליט לקחת...

חיסרון קטן שיש זה שהמחשב אולי לא הכי דק בעולם למרות שהוא קל

המסך מאוד דק אבל המחשב מלמטה קצת עוד איזה 1 ס"מ גבוההה שזה ממש שטויות לפי דעתי ...

הנה קישור למחשב נייד דרך אגב איך שנראה הוא ...

http://www.chayon.co.il/M400G%20DM_v4.0.pdf

שימו לב זקוק לתוכנה Adobe Reader לקבצי PDF :)

שיהיה בהצלחה חבר וכל טוב מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

אסף.

פורסם
  • מחבר

אחי דבר ראשון ממש תודה על התגובה הזו ועל ההשקעה העצומה הזו

אבל לא סתם ביקשתי של אחת משלושת החברות הנ"ל יש לי פשוט איזה דיל רק עם החברות האלו

בקשר ההודעה לפני

תודה על התגובה קול בוי הראשון נראה לא רע בכלל

אני ישמח לקבל עוד הצעות

פורסם

ב"ה

חחחח אין על מה :)

תראה אם יש לך כסף אל תתפשר על פחות מדי

ולא על יותר מדי שאתה לא צריך

מעבד דותן גם לא סונמה החדש 1.6 יספיק לך זה 1

2 זיכרון 1 GB עדיף שיהיה כבר במחשב במקום לחפש אותו בעתיד ומתאים לא יתאים

תקנה עכשיו 2 באותו הדגם וזהו זה

או 1 של 512 או 2 של 512 (שים לב יש חברות מביאות 2 של 256 ואז לא נשאר מקום...

3 דיסק קשיח 80 GB זה מצויין

אם אתה חושב שזה לא תשתמש אז תסתפק ב 40 GB

כרטיס רשת אלחוטי בנייד אני חושב שזה כבר חובה היום

יש הרבה נקודות חמות :)

ותלך על IBM עזוב את HP... או DELL הכי הרבה

יום נעים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים