עבור לתוכן

הצעת מחיר שלקחתי למחשב

Featured Replies

פורסם

המחשב נועד לגלישה ומשחקים

• תגובות 48
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

ימים פופולריים

פורסם

מישחקים(לא כבדים) אז דיי לזיין תשכל עם כל דבר

להגיד לך משו לי יש סוקט 478 קירור אינטל מקורי והטמפרטורה 26 מעלות על איזה תנור אתה מדבר?

פורסם

שנה הבאה יצאו מחשקים חדשים ויותר כבדים הוא יגיד אוייש גם אני רוצה ולא יוכל ואת מי הוא יאשים, אותך שנתת לו מפרט זבל!

פורסם

אנשים פה מזמן לא שפויים הפורום נעשה לחרא של דבר עם זה לא 6600 GT זה לא מפרט דיי כבר עזבו אותי אני פורש לא יאמן כמה דברים פה לא נכונים

פורסם

אם אתה רוצה תפרוש לדעתי פורום מעולה אתה פשוט לא מקשיב לאנשים אתה תקוע במה שאתה אומר ולא מוכן להקשיב לאחרים זה לא עובד ככה וזה מה שדחף אותך להחליט לפרוש, דרך צלחה.. :smile1:

פורסם

אנשים פה מזמן לא שפויים הפורום נעשה לחרא של דבר עם זה לא 6600 GT זה לא מפרט דיי כבר עזבו אותי אני פורש לא יאמן כמה דברים פה לא נכונים

עדיף שתפרוש ,ככה אנשים לא יקנו את המפרטים שאתה מרכיב להם .ואם דברת על המעבד שלך ,אולי הוא יותר קריר כי הוא ליבת NORTHWOOD המוצלחת ולא פרסקוט התנור.דרך צלחה :hi:
פורסם

אנשים קוטלים פה דברים סתם זה פורום קוטלים מספר אחד בעולם אני לא מגזים עדיף שתיסגרו את הפורום עם זה המצב גועל נפש

פורסם

לא קטלו אותך אמרו לך שהמפרט שהבאת לא טוב אחרי שהמשכת להתקרש קטלו אותך

פורסם

זה לא אני.

שאני גולש באתר אני רואה שקוטלים בלי סוף ממש גועל נפש אין מילים .

פורסם

חבל שאתה חושב ככה כשאני באתי נוב מסכן ועשיתי שטויות הסבירו לי מה איך למה וכמה ותראה עכשיו... אתה סתם מתעצבן פשוט תקשיב זה המפתח

פורסם

אני אומר לך לא קשור אלי אני גולש הרבה מאוד באתר ממש הרבה אני רואה אין סוף קטילות מה זה הדבר הזה מה אתם נהנים לעשות את זה בכייף לשכם אה?<

פורסם

טוב לא יודע גם אני ולא שם לב לכל כך הרבה ההבדל בינך לבין אחרים שהם במקרה וקוטלים אותם מחפשים אשפרות אחרת וחושבים ומקשיבים אתה לא אתה בטוח שהבחירה שלך הכי טובה

פורסם

אני לא בטוח אני חושב ובו אני יסביר לך למה

AMD טוב למישחקים אוקיי הבחור כתב גלישה ואחרי זה מישחקים זאת אומרת שהגלישה לרוב חשובה לו מאוד כי הוא כתב את זה ראשון וידוע שAMD לא טובים לריבוי פעולות אז בחרתי אינטל

לגבי כרטיס מסך אני יודע בדוק 300 אחוז שהוא יפעיל גם את המישחקים הכבדים של היום לכן בחרתי אותו אוקיי

לגבי הדיסק בישביל גלישה ואני חושב שהוא שומר דברים מוריד דברים הוא צריך דיסק כמה שיותר גדול אז ננתי לא ATA 160 במחיר לא רע

לגבי מארז גנרי למי הכפת וננתי לו ספק מצויין מה רע בדבר שעשיתי לגלישה דבר ראשון ומישחקים מקום שני .?

ועם כל הכבוד פעם חשבתי שלהיות מנהל בפורום הזה זה כבוד מטורף עכשיו אני חושב שהם סתם תופסי תחת יוצא דופן מכמה הם נועלים דברים מעיפים אנשים בלי ליראות את הסיתואציה המסויימת שנוצרה לאותו מישתמש לא שואלים אותו למה הוא עובר על החוק אלה ישר דופקים אותו מה הן להם שיקול דעת מה זה הדבר הזה

בכל פורום אחר יש אחוזי הזהרה למה פה אין?

פורסם

אני לא בטוח אני חושב ובו אני יסביר לך למה

AMD טוב למישחקים אוקיי הבחור כתב גלישה ואחרי זה מישחקים זאת אומרת שהגלישה לרוב חשובה לו מאוד כי הוא כתב את זה ראשון וידוע שAMD לא טובים לריבוי פעולות אז בחרתי אינטל -ממתי גלישה באינטרנט נחשב לריבוי משימות?

לגבי כרטיס מסך אני יודע בדוק 300 אחוז שהוא יפעיל גם את המישחקים הכבדים של היום לכן בחרתי אותו אוקיי-ממש לא.סדרת ה FX היא ממש ישנה ואם המשחק יעלה זה יהיה באיכות גרועה למדי ,ולכן אמרתי לך שיש ב400 שקל כרטיס יותר טוב{9550}

לגבי הדיסק בישביל גלישה ואני חושב שהוא שומר דברים מוריד דברים הוא צריך דיסק כמה שיותר גדול אז ננתי לא ATA 160 במחיר לא רע-אז בעוד 30 שקל יש את גרסת ה SATA ,מה הבעיה לשים אותו?

לגבי מארז גנרי למי הכפת וננתי לו ספק מצויין מה רע בדבר שעשיתי לגלישה דבר ראשון ומישחקים מקום שני .?-מה זה למי אכפת? ,זה מארז שאם תתן לו מכה קטנה הוא ישבר ,בטח אין בו מאווררים,וזרימת האוויר בו על הפנים ,והספק שנתת לו ממש לא מצויין ,ביותר זול אתה שם לו את ה 6A19 שהאיכות שלו היא משהו אחר לגמרי והוא כבר מגיע עם ספק שמחזיק מערכות חזקות בהרבה.

ועם כל הכבוד פעם חשבתי שלהיות מנהל בפורום הזה זה כבוד מטורף עכשיו אני חושב שהם סתם תופסי תחת יוצא דופן מכמה הם נועלים דברים מעיפים אנשים בלי ליראות את הסיתואציה המסויימת שנוצרה לאותו מישתמש לא שואלים אותו למה הוא עובר על החוק אלה ישר דופקים אותו מה הן להם שיקול דעת מה זה הדבר הזה

בכל פורום אחר יש אחוזי הזהרה למה פה אין?-מה זה קשור לפה? ,יש לך בעיה ,דבר בפרטי עם המנהלים.

פורסם

קודם נתתי מארז טוב שעולה 420 שקל אמרו לי זה לא טוב אתה מפגר

נתתי מארז זול באים אומרים זה לא טוב

מתי שהוא פה אמרו למישו שהוא בחר משו טוב???????????????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים