עבור לתוכן

מסע בין כוכבים: אנטרפרייז ו אנדרומדה נגמרו

Featured Replies

פורסם

2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי:

אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת.

אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה.

מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

פורסם

תעבור ל Stargate ומהר :smile1:

פורסם

ממש קקי

ראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים

אחי אתה בכלא או משהו? למה אתה עושה את זה לעצמך?

פורסם

ראיתי את כל העונות וכל הפרקים של StargateSG1 גם אטלנטיס, בערך בשבועיים :smile1:

כך גם TNG, בחופש הגדול לפני שנתיים. הסדרות האלו פשוט כ"כ טובות שאין שום-דבר שווה מחוץ למסך.

עכשיו אני רואה את בבילון 5... איזה סדרה איזה יופי ! יאמי :xyxthumbs:

אנטרפרייז יכלה להיות סדרה מצויינת. יכלה להיות Prequel מצויין. יכלה גם להפיק סרט מצויין. יכלה אבל.. ברנון ובראגה

שני הטרוריסטים האלו הרסו הכל. צריך לעשות עליהם סרט "טיפשים בלי הספקה" :bash:. הרסו את הסדרה, הרסו את כל

מה שרודנברי ניסה לייצור, והפכו את אנטרפרייז לעוד סדרה מד"ב סוג ז', שמלאה באקשן פיצוצים ו"דרמה".

אין לי כוח להתחיל להתלונן עכשיו על הסדרה, מצד אחד אני שמח שגאלו אותה מיסוריה, מצד שני יש Pause רציני עכשיו לכל

תוכן טרקי -שזה חבל.

בקשר לפרק האחרון היה ממש יפה. כחד שצפה בפרקים מזדמנים מ3לושת העונות הראשונות, והתאכזב, העונה הרביעית הייתה

שינוי מרענן, והיה שיפור ניכר.

אני חושב שבגלל שלא היו מספיק דמויות בסדרה היא נפלה, גם המראה הקלסטרופובי של הספינה ושל התפאורה גרם לי לסלוד ממנה.

בכל מקרה, את אנדרומדה עוד הייתי רואה בAXN. וזה לא היה מד"ב. יותר כמו פנטזיה לא מוצלחת.

נקווה שהחבר'ה שאחראים על זה יישנו כמה דברים, ואולי סוף סוף נראה סדרות מדע בדיוני איכותיות יותר. עד אז בנימה אופטימית זו

Live Long And Prosper !

ד"א מישהו מכיר פורום בבילון 5 (בעברית) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים