פורסם 2005 במאי 1520 שנים לפתע כאשר אני עושה אנטר בוורד יש לי מן סימן כזה מוזר, ועוד כמה דברים הישתנו כמו ניקוד מקפ ....... הינה דוגמא לאנטר: וגם באי סי קיו בפרטים של אנשים יש את הסימן הזה..... מישהו יודע איך לתקן את זה??
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר תודה, הסתדרתי כבר, פשוט שם בכלים>אפשרויות> תצוגההיה מסומן לי שם באמצע "הכל" אז ביטלתי את הוי והסתדר
פורסם 2005 במאי 1720 שנים להבא תדע שיש לך כזה דבר שאתה יכול להפעיל בקלות כל רגע הנראה כך:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1720 שנים לפותח הת'רד, הסימן הזה מיוחד לעיוורים חלקית ומרכיבי משקפיים. תגיד לי מה הקשר?!?! הסימן הזה מראה לך כל מיני נקודות ופסיקים שמסמנים דברים שלא נראים לעיו למשל שתדע כמה רווחים השארת והאם זה מסודר הכתב (כאילו מה שאתה לא רגיל) אבל שזה יעזור לך שזה ייצא מודפס
פורסם 2005 במאי 1720 שנים תגיד לי מה הקשר?!?! הסימן הזה מראה לך כל מיני נקודות ופסיקים שמסמנים דברים שלא נראים לעיו למשל שתדע כמה רווחים השארת והאם זה מסודר הכתב (כאילו מה שאתה לא רגיל) אבל שזה יעזור לך שזה ייצא מודפס זה גם נכון, אבל אני תכף אמצא לך את העמוד במייקרוסופט שזה אומר שזה מתאים ללקויי ראיה, בכל מקרה, מאוד קשה לחלק מחובשי משקפיים להבחין בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.