פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר אני לא אקנה בCOMP-IL...אני בכלל לא מכיר את החנות ואני לא רוצה סתם להסתבך... אני רוצה לקנות בחנות טובה שיש לי ליד הבית ושאם אני אצטרך שירות במהירות אז יהיה לי לאיפה לגשת...בשביל לקנות דיסק NCQ אני צריך גם לעלות לNF4U, נכון? אז זה יוצא שכדי לקנות דיסק עם NCQ אני צריך לשלם עוד כ200-300 ש"ח... שווה את הביצועים?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים NCQ מסדר לעצמו את סדר הפעולות כדי לבצע אותן יותר מהר, פיזית הקריאה והכתיבה בדיסקעד כמה זה יועיל לך? תלוי מאוד כמה אתה ניגש להארד דיסק ביום
פורסם 2005 במאי 1520 שנים לדעתי לא...אפשר אבל לחשוב על RAID שנתמך ע"י NF4 וככה לקחת שני כוננים של 80 ולפוצץ בביצועים באותו סכום
פורסם 2005 במאי 1520 שנים 1. שוב תלוי מאוד בתדירות של השימוש בהארד דיסק2. RAID 0 (אני מניח שלזה התכוונת) נותן בביצועים, אבל הלך הארד אחד, השני Useless3. אולי שווה לחשוב על ה Hitachi 160GB SATA II שהגיע עכשיו לדובים
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר למה אם אני עושה RAID 0 אז לא משתמשים בדיסק השני?!?! הוא לא אמור לחבר את שני הדיסקים יחד?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים הוא מחבר את שני הדיסקים לדיסק אחד גדולאני רק ציינתי שאם הארד אחד הולךאז המידע שעל השני לא שווה אגורה
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר אה נו זה לא כזה נורא, מה כבר הסיכוי שייהרס לי HD... וגם אם כן, אין לי שום דבר חשוב על המחשב...מה אמור להיות יותר מהיר? NCQ או RAID?והאם הלוח שאני לוקח תומך ברייד 0?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים המון יכול לקרות להארד דיסק שלך והסטטיסטיקה אומרת שאם יש לך 2 הארד דיסקים אז הסטטיסטיקה מוכפלת והלוח שלך תומך ב RAID 0, 1, 0+1 ה RAID אמור לתרום יותר לביצועים (לפחות על הנייר)
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר שקע הFIREWIRE שמגיע על הלוח מתאים לחיבור למצלמות וידאו דיגיטאליות? איך הכרטיס קול שעל שלוח ביחס לSBLIVE 5.1? (כרגע יש לי אותו) אז כנראה שאני אקח בינתיים דיסק אחד של 80 GB ואחרי שאני אמלא אותו אני אקנה עוד אחד של 80 ואעשה RAID 0... RAID אפשר לעשות גם עם דיסקים שונים בגודל ובדגם? (איך בכל עושים רייד...? :)
פורסם 2005 במאי 1520 שנים RAID עושים דרך ההגדרות של הכרטיס (או הביוס במקרה שלך שזה צ'יפ RAID)הכרטיס קול עדיף על ה SB Live Value 5.1 שיש ליFireWire זה FireWireאין FireWire מיוחד למצלמות וכו'
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר הכרטיס שלי הוא SBLIVE 5.1! לא VALUE! (יש הבדל בכלל בביצועים...?)לא ענית לי על השאלה אם אפשר לעשות RAID עם שני דיסקים שונים בנפח ובחברה
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אני לא חושב שיש הבדל בביצועים בין SB Live לבין SB Live Valueואפשר לעשות רייד עם שני דיסקים שונים בנפח ובחברהאבל יהיה לך פשוט פי 2 מהנפח של הקטן(הוא מתייחס לגדול כאילו הוא בגודל של הקטן)
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר כדאי אולי לרדת לכרטיס מסך X800 הרגיל ובהפרש לקחת לוח NF4U+HD NCQ+3200??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.