פורסם 2005 במאי 1420 שנים היום יצאתי מהבית(בדיוק הוצאתי את הפלאפון מהמטען) שמתי את הפלאפון בכיס אחרי שעה ראיתי שהסוללה גמורה זה פעם שניה שזה קורה לי שאני שם את הפלאפון בכיס של מכנס נילון יש סיכוי שזה חשמל סטטי\סתתי\סתטי\סטתי או איך שלא כותבים את זה? :s05: ???
פורסם 2005 במאי 1420 שנים לא יודע בקשר לסטטי אבל יכול להיות שהסוללה ישנה ומתה כבר אז היא מאבדת את ה"חשמל" מהר
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אני לא יודע איזה סוללה אבל פלאפון sk super slider הסוללה יחסית חדשה...וגם שהסוללה נגמרה היא הייתה חמה ממש
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אולי משהו מקצר את הבטריה,תנסה בטריה אחרת מחבר או משהו, תראה אם קורה אותו דבר,אם לא, תחליף בטריה,אם כן, תחליף פלאפון
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר הכפתורים נעולים? אני לא יודע כי הסוללה נגמרה והפלאפון נכבה אבל אחרי שהדלקתי שוב הכל היה טוב (חוץ מזה שהייתי צריך להתעין מחדש(טוב שזה רק זה)) אולי משהו מקצר את הבטריה, תנסה בטריה אחרת מחבר או משהו, תראה אם קורה אותו דבר, אם לא, תחליף בטריה, אם כן, תחליף פלאפון נראה לך שאני יחליף אותו... ...הוא חשוב לי מדי... ... ואני גם חושב שזה בגלל המכנס בגלל שהוא נילון וזה קורה רק שאני איתו...אני חושב שעדיף להחליף את המכנס
פורסם 2005 במאי 1520 שנים כנראה שמשהו מתקצר במכנסים כי אמרת שהבטריה חמה אחרי זה זאת אומרת שהחשמל הפך לעבודת חום.אולי דרך מפתח, מטבעות... מכשיר מתכתי... משהו מתכתי אחר...אם זה קורה רק אם מכנס הניילון אולי הוא שורש הבעיה למרות שזה קצת מוזר
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר כנראה שמשהו מתקצר במכנסים כי אמרת שהבטריה חמה אחרי זה זאת אומרת שהחשמל הפך לעבודת חום.אולי דרך מפתח, מטבעות... מכשיר מתכתי... משהו מתכתי אחר...אם זה קורה רק אם מכנס הניילון אולי הוא שורש הבעיה למרות שזה קצת מוזרהפלאפון היה בלי כלום בכיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.