פורסם 2005 במאי 1420 שנים 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..
פורסם 2005 במאי 1420 שנים פעם הבאה שאתה פותח ת'רד תנסה להתמקד במספר מצומצם של תמונות ולהראות כאן מכיוון שאי אפשר עכשיו להתייחס לתמונה ותמונה..לגבי התמונות אההתי מאוד תפרח (הראשון מהפיק) והתמונה הראשונה ברגילות
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר תודה..אני יסדר את האשכול מחר כדי שיוכלו לראות בקלות ואני ירשום מאיפה כל תמונה.. אני חייב לציין שחוץ מהתמונה של הטרקטור שום תמונה לא נערכה פה..אני אוהב אותן טבעיות..מה שכן אני צריך להוסיף להם מסגרות..אבל זה בעתיד..
פורסם 2005 במאי 1420 שנים פעם הבאה שאתה פותח ת'רד תנסה להתמקד במספר מצומצם של תמונות ולהראות כאן מכיוון שאי אפשר עכשיו להתייחס לתמונה ותמונה..כמו שכבר אמרתי חלק מהרעיון והאומנות הכללית של הצילום זה לבחור תמונות ממבחר גדול ולהציג ותן, כאן יש המון תמונות בנושאים שונים ככה שאני יודע שקשה לבחור אבל לא חייבים לשפוך את הכל בת'רד אחד, לא היה קורה כלום אם היית מעלה נגיד שתיים שלוש תמונות ביום לפי נושאים או משהו בסגנון... ככה מאד קשה להתייחס לתמונות.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר כן לא לצחוק עליי בקשה :-Xfujifilmfinepix2600Zoom2.0 mega pixle3X optical zzomקיץ קוץ מצלמה מאפנה רצח....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.