פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסטרציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים לפני שנתיים הייתי ממליץ לך בחום... עכשיו, אני לא חושב שאנחנו ממש רצויים שם.בכל אופן, היה איכותי ביותר.החופים איכותיים, האוכל איכותי... אבל כלום לא משתווה לאיביזה.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים Ibiza - The Holy Land of Clubbers.לא רק, גם לכל הבתולים/בתולות.ועם הזמן, הרוק הולך ומשתלט על האי... לעזאזל אנשים לא מבינים במוזיקה איכותית באמת.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר לפני שנתיים הייתי ממליץ לך בחום... עכשיו, אני לא חושב שאנחנו ממש רצויים שם.בכל אופן, היה איכותי ביותר.החופים איכותיים, האוכל איכותי... אבל כלום לא משתווה לאיביזה.אתה זוכר אולי באיזה מלון היית ?
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים גראנד לוואזה... משהו כזה, אני אפילו לא זוכר במדוייק.למה?כל העסק עלה לכל אחד 650 דולרים.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר סתם רציתי לשאול...אני יהיה במלון שנקראת "Saint George"אני יודע שזה יותר כמו אכסניית נוער עם מיזוג מקלחות צמודות וחדרים אל גדולים אבל עדין.. המחיר היה שווה.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים הייתי שם בחופשה של כיתה ב' נראה לי.. אני לא זוכר הרבה, אבל אני זוכר שהיה נהדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.