פורסם 2005 במאי 1420 שנים the horror נראה לי ככה כותבים את זה חח אין סיבה שהאחריות לא תפעל תמציא להם איזה משהו הגיוני אתה יכול לשכנע את חבר שלך ללכת לפסיכיאטר ולהגיד שהוא אלוהים, אחרי שאתה מצוייד במסמכים האבחוניים מהפסיכיאטר למסור את המסך לתיקון במסגרת האחריות ולצרף את הפתק של הפסיכיאטר ולהגיד שזה "כוח עליון" (אלוהים, כאילו דה!).
פורסם 2005 במאי 1420 שנים התמונה השנייה עשתה לי צמרמורת :-[ משתתף בצערך. עם תמונות כאלה אני יותר לא מזיז את ה-LCD שלי ס"מ, אם מישהו יפגע ב-AG NEOVO שלי יהיה לו עסק עם העולם התחתון ( )
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אין אחריות על נזק פיזיובמקרה שלך יראו דיי בברור את השריטה העמוקהמשתתף בצערך :'(
פורסם 2005 במאי 1420 שנים תודה לכולם על התמיכה יש עוד כמה חודשי אחריות עליו, ננסה לברר מחר מה אפשר לעשות עם זה למרות שלא נראה לי שיש ממש מה. אוי הזוועה לחזור לCRT עכשיו... אולי יש עוד תקווה.... תנסה למצוא אחד כזה מקולקל, ולקחת לו את הזכוכית שנסדקה.(או לחפש חלפים איפשהו) אחרי שתחליף את הזכוכית לאחת חדשה - יהיה קשה להבחין שמדובר בנזק פיזי. ואז תוכל לשלוח לאחריות ולקבל אחד חדש
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר מי המביא מסך שעולה 2000 שקל למסיבת לאן פרטי מפגרת?!!?!?!?תקנה מסך מעפן כזה ב 600 שקל וקח אותו ללאן פארטינכון שיהיה כבד יותראבל פחות כואב בכיס .זה קצת מאוחר להגיד את זה... אני כבר למדתי את הלקח. ובזמנו הוא עוד עלה 2500 :-\ ריזור: אני לא חושב שזה רק להחליף זכוכית, זה כל הפאנל שהתפוצץ.בקיצור נתקשר ונראה אם יש מה לעשות. אבל יש בעיה קטנה... החנות שקניתי ממנה ת'מסך נסגרה ויש לי על הלמעלה של המסך מדבקה של ח.י. מחשבים. מישהו שמע/ראה ויודע איך אני יכול ליצור איתם קשר?
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אממ.. למקרה שלא הייתי ברור ח.י. מחשבים זה היבואן והמדבקת אחריות שלהםהחנות הייתה שמיר מחשבים שנסגרהעריכה: אוקי מצאתי כברhttp://www.d.co.il/33431750/25800/
פורסם 2005 במאי 1420 שנים נראה לי שפשטו רגל וזהו אחי מצטער להגיד אבל נדפקת.. ח.י. ממש לא פשטו את הרגלהם יושבים בכפ"ס ונקראים ח.י. אלקטרוניקההם יסכימו לתקן תמורת תשלום אבל שכח מאחריות.. זה שבר, אחריות לא מכסה שבר בשום מוצר חשמלי
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אממ.. למקרה שלא הייתי ברור ח.י. מחשבים זה היבואן והמדבקת אחריות שלהםהחנות הייתה שמיר מחשבים שנסגרההנה האתר שלהם -http://www.hye.co.il/
פורסם 2005 במאי 1420 שנים צריך להעמיד לדין את האחראים לדבר בכל מקום אשר בו הם !שלח אותו לתיקון, זה נראה כאילו הבקר שלו לא עובד והפיקסלים בסדר. אבל אולי אני סתם אופטימי
פורסם 2005 במאי 1420 שנים תראה את הצד החיובי. גם אם תקנה CTR ב 800 שקל האיכות שלו תהיה טובה יותר משל הLCD שלך מלפני שנתיים וחצי.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים צריך להעמיד לדין את האחראים לדבר בכל מקום אשר בו הם !שלח אותו לתיקון, זה נראה כאילו הבקר שלו לא עובד והפיקסלים בסדר. אבל אולי אני סתם אופטימיתסתכל טוב טוב על התמונה שהוא פרסם.. רואים ממש חור במקום ממנו מתחיל הפגם בתמונה ויש שם שברים ברורים.. הלך הפאנל LCD שזה בעצם החלק העיקרי של המסךמפתיע שהתאורה האחורית שלו לא נשברה
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אתה יכול לשכנע את חבר שלך ללכת לפסיכיאטר ולהגיד שהוא אלוהים, אחרי שאתה מצוייד במסמכים האבחוניים מהפסיכיאטר למסור את המסך לתיקון במסגרת האחריות ולצרף את הפתק של הפסיכיאטר ולהגיד שזה "כוח עליון" (אלוהים, כאילו דה!). לפי מיטב ידיעתי רוב הביטוחים לא תופסים במקרה של "כוח עליון" ... למרות שפעם ראיתי סרט בדיוק על הקטע הזה כשתובעים את הביטוח בטענה שכיום הכל צפוי כבר כמעט ובלה בלה בלה... לא זוכר בדיוק אבל היה בזה משהו מצד שני אם חבר שלו אלוהים אז הוא יכול לארגן לו איזה LCD 100inch
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אולי יש עוד תקווה.... תנסה למצוא אחד כזה מקולקל, ולקחת לו את הזכוכית שנסדקה.(או לחפש חלפים איפשהו) אחרי שתחליף את הזכוכית לאחת חדשה - יהיה קשה להבחין שמדובר בנזק פיזי. ואז תוכל לשלוח לאחריות ולקבל אחד חדש כן ושהם יחברו את המסך למחשב ויראו את הפאנל הפנימי מנופץ מה תגיד ? שהם התכנס לעצמו ? שהפרשי הלחצים באויר פיצצו אותו מבפנים ? אגב אכן תמונות קשות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.