פורסם 2005 במאי 1420 שנים מגניב ברמות 8) הראשונה והשנייה ממש טובות, אם כי צד ימין קצת מפריע לי בתמונה השנייה אפשר לדמיין את 3 החורים בצד שמאל כפנים לכודות בתוך הרשת של הסיבים לא רע
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר גרסת כלי הדם: צריכה קצת ניקוי רעש אבל אני לא מצליח עם Neat Image או שיורדים מדי פרטים או שזה לא משנה כלום. זה קישוט לגינה.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר האדום לא אמור להיות נעים לעין האמת סתם ניסיתי לשחק עם הצבע בפוטושופ. אני מתכוון לנסות לצלם עוד כמה תמונות של האוביקט הזה עם עומק שדה גדול יותר אולי יצא מעניין יותר (סבוך יותר זה בטוח). עשיתי פוקוס ידני פעם על 4 ס"מ פעם על 6, כל מיני משחקים אני כבר לא זוכר בדיוק. אם הייתם רואים את זה מרחוק לא הייתם מאמינים שאפשר לצלם את זה שיראה ככה.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר אני אצלם את זה מרחוק בהזדמנות.זה מין קישוט לגינה כזה שהוא בעצם כדור פלסטיק כחול שקוף, שבתוכו עוברים כל מיני חוטי גומי כאלה. בקיצור... קשה להסביר.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מדהים ממש ממש יפה!! אתה יכול לצלם את זה מרחוק שנוכל לראות גם מה זה?! בתמונה השנייה אפשר לדמיין את 3 החורים בצד שמאל כפנים לכודות בתוך הרשת של הסיבים איזה דימיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.