פורסם 2005 במאי 1420 שנים הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים---------------אני לא יודע למהשתיתי..מים מהברזוהם היו טעימים.אתמול בא איזה אחדצלצל באינטרקוםשאל אותי לפתעיש לך מים בברזאמרתי לו לא!למה מה - אני פראייר ?!מי ששותה לבד מים מהברזעם טעם הלוואי של ביציי יתושיםמת לבדנו..זה ברור.פזמון:תמי 4 זה חרטה!הטעם הוא שונהה.X1שירותים בשקל-----------------הסתובבתי עם חברים בעירפתאום נתקפתי לחץ אטומיאני חייב לשירותיםניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתינכנסתי לשירותים בשקלהתאים היו תפוסיםאין ברירה - למשתנה!התחלתי להשפריץולפתע לידי החל כושי גדול להציץהתביישתיהתכווצתיהכושי צחקעשיתי לו את החגפיזמון:שירותים בשקלללמה זה כ"כ יקר?X850XLכל הזכויות שמורות לי ולחברי הערבי, Saliman (בקשה לא לגנוב).מה דעתכם על זה? יש מצב להיכנס לגלגל"צ??
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר ואתה בטח מערוץ 24? קאברים שכבר נכנסו למצעד הלהיטים: אני שומע משהו נופל עגנון, אני חולה בקרוב יכתבו שירי הפרופגנדה הבאים: אימא של דני כספומט (!) המקודד הוא נאלח יש עוד רעיונות?
פורסם 2005 במאי 1420 שנים , לאא!, אבל באמת......... !! אממ... לא.... חחחחח השיר עם המשתנה והכושי ענק (תרתי משמע ) אם תהיו במבוקשים ב-24 אני בהחלט יצביע לכם! תבקשו עזרה מעברי לידר - יש לו בזמן האחרון נטייה לעזור לאמנים עם שירים דפוקים (aka רוני ושות') :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.