עבור לתוכן

לוח EPOX EP-4SGM8I

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

HARDWAREPASSION

חשבתי שאתה טכנאי רציני ומבין שיש השפעה לציפסט אבל לא עד כדי כך גדולה ללא OC. בתור טכנאי הייתי מצפה ממך שתבדוק מה לא בסדר בהתקנה (דרייברים וכו''..) ואם ההתקנה בסדר שתמליץ לה להחליף את הלוח כי המסקנה המתבקשת זה לוח תקול. להעיף באוויר שאיפוקס זה זבל לא מוסיף לך הרבה, שכן איפוקס מייצרת לוחות טובים מאוד שעובדים בלי שום בעיה אצל לא מעט מחברי הפורום.

מעניין שאתם תמיד אומרים ECS לוח חרא ואף פעם לא חשבתם אולי זה בגלל השבבים שיש עליה ? SIS VIA ?

אבל EPOX אחלה לוח חכו אני כבר מביא להם מדליה.

אני קניתי לוח של ECS מבוסס 865 ועוד אחת מבוסס NFORCE2 אחלה לוח שבעולם !

ואם היה לכם טיפה מושג מעשי במחשבים הייתם יודעים של ABIT למשל יש החזרים של תקלות יותר מ ECS תתקשרו ל GYRO ותבינו יש לכם עוד הרבה מה ללמוד.

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין שאתם תמיד אומרים ECS לוח חרא ואף פעם לא חשבתם אולי זה בגלל השבבים שיש עליה ? SIS VIA ?

ואם היה לכם טיפה מושג מעשי במחשבים הייתם יודעים של ABIT למשל יש החזרים של תקלות יותר מ ECS תתקשרו ל GYRO ותבינו יש לכם עוד הרבה מה ללמוד.

כשהייתי בן 14 ידעתי יותר ממך

עזוב תפרוש

ונראה לך באמת שהכל תלוי בחברה?

ל EPoX יכול להיות לוח הכי טוב בעולם למעבד ספציפי ועם צ'יפסט ספציפי במחיר ספציפי

ויכול להיום להם לוח נפל

פורסם

אתה לא מבין בשיט ,אתה ילדון מתלהב ,מדבר על אחרים שמבינים פי 100 ממך ,רמת הדיבור שלך ירודה מאוד ,ההשמצות שלך חסרות בסיס ,ההשוואות שלך לא נכונות בכלל ,והשיא הוא,שאתה קורא לעצמך טכנאי.

אז תפנים מה שאמרתי ,לך תלמד כמה דברים ואז תחזור לפה.

פורסם

התקשרתי, נחש מה אמרו? 2-0 (שתאפס)

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין בשיט ,אתה ילדון מתלהב ,מדבר על אחרים שמבינים פי 100 ממך ,רמת הדיבור שלך ירודה מאוד ,ההשמצות שלך חסרות בסיס ,ההשוואות שלך לא נכונות בכלל ,והשיא הוא,שאתה קורא לעצמך טכנאי.

חוץ מלדקלם AMD 64 BIT ותיזמונים של זכרונות איזה דבר חכם אמרת ?

אם היה לך טיפה מושג במחשבים היית יודע ש 64 ביט זה גימיק שיווקי וכלכלי של AMD ואינטל ו 99 אחוז מהתוכנות תומכות באפליקציות של 32 ביט בלבד ! אפילו הדרייברים תומכים רק ב 32 ביט מעניין מתי היצרנים מתכוונים לשדרג את הדרייברים ל 64 ביט עוד כמה שנים ? אם בכלל.

מעבד ברטון מספק מעל ומעבר אבל אתם ילדים מנופחים שלא מוכנים להקשיב וטוב שיש פראיירים בזכותכם יהיה ל AMD נציג בארץ.

פורסם

מה אתה מצפה הוא כמו כל טכנאי ממוצע בארץ ישראל

בטח הוא בא לאנשים אומר להם"יש לי מחשב תותח במחיר מבצע מבוסס פנטיום 4 XP ועולה רק 3000 שקל" :nono:

פורסם

מעבדי 64 ביט הם לא גימיק שיווקי ,הם פשוט לא נחוצים כרגע לרוב המשתמשים.

וכבר יצאו הרבה דרייברים בשביל מערכת ההפעלה 64 ביט.

פורסם

{ואני 100% בטוח שאתה מהאלה שרואים מחשב בערוץ הקניות ואומרים WOW איזה סוס!}

:lol: :lol:

אתם ילדים מנופחים שלא מוכנים להקשיב וטוב שיש פראיירים בזכותכם יהיה ל AMD נציג בארץ.

מנהליםפ איפה אתם לפני 5 עמודים כבר היה צריך לנעול!!

פורסם
  • מחבר

ובמילה אחרונה עבדתי עם הלוח שדיברת עליו... והוא עבד מצוין בשביל לוח למשתמש הפשוט...

"עבד מצויין" אם זה בשבילך מצויין רואים מי הליימר מבין שנינו.

פורסם

מה אתה מנסה להוכיח שאתה טורבו סוס שאתה טכנאי לא מהעולם הזה שAMD זה חרא? אם כן אז אתה הליימר!@

פורסם

בחור כדאי שתרגע, תפסיק לחשוב שאת הכי טוב וכולם לא מבינים כלום - בכלל צורת הדיבור שלך מזכירה ילד בן 11, לא פחות.

זה שאתה מרכיב מחשבים זה לא אומר שאתה מבין יותר מכל אחד אחר פה, תפסיק לירות העלבות לכל הכיוונים, אתה מראה לנו שאתה לא שווה הרבה ואם תמשיך ככה אני בספק אם תוכל להמשיך להגיב בפורומים של האתר.

עכשיו לנושא עצמו: EPoX היא אחת מיצרניות לוחות האם האיכותיים ביותר כיום, היא עומדת בשורה הראשונה ביחד עם DFI, ASUS וכל השאר.

הצ'יפ-סט שעליו מבוסס הלוח הספציפי הזה הוא באמת לא מהאיכותיים ביותר שיש כיום, ובנוסף לכך נשמע כאילו ה"שכנה" שלך נפלה על לוח פגום - כדאי לברר.

העובדה שכתוצאה מלוח אחד אתה כבר מפרסם ברבים שאיפוקס היא חברה לא איכותית מראה כמה אתה בור בעסקי החומרה - כל "טכנאי" יודע שחלקים יכולים להיות פגועים וכתוצאה מכך לספק ביצועים חלקיים. משום מה אתה קפצת למסקנה שהחברה עצמה היא אשמה בביצועים הנמוכים.

אני ממליץ לך בכנות להתחיל להירגע ולכבד את שאר חברי הפורום, מר "לי יש ביצים בגלל שאני הרכבתי מחשב".

פורסם

מר "לי יש ביצים בגלל שאני הרכבתי מחשב".

:lol: :lol: :lol: :lol:!!!

פורסם

דייי דיייי עזבו

אנשים אתם יורדים לרמה שלו

הוא לא טכנאי מחשבים ולא שיט !

הוא ילד מפגר בן 12 שהשכנה שלו ראתה שהוא משחק משחקי מחשב

ומיד חשבה שהוא מבין במחשבים אז ביקשה ממנו עזרה.

תקראו את התגובות שלו

תראו איזה "ידע" יש לו במחשבים

אם ידע כמו שלו עדיף כבר לא לדעת על מחשבים

אחרת אתה רק נדפק כשאתה קונה אחד :lol:

הוא קורא לנו פאן בויז של AMD

כנראה יש גם לזה סיבה ,

הרי כל המפגרים האלו שלא מבינים במחשבים ישר צועקים INTEL הכי טוב!

יש לו 1 מגה קאש!

והוא 3 גיגה

וAMD זה רק 512K

ויש לו רק 1.8גיגה

ו AMD אף אחד לא שמע עליהם !

ו 3 זה יותר מהיר! מה לא ידעתם!

זה בערך פי 2!!!

שימו לו כבר איזה באן לאיזה שבוע...

תראו כמה הוא מוריד את הרמה של הפורום , פשוט בושות

לא מספיק הפורום התדרדר קשה , עכשיו גם יש אנשים כמוהו שרק הורסים עוד יותר והורסים לאנשים אחרים שבאים פה לעזרה

ואז רואים תרד שאומר שאיפקס זה חרא , והרי הם לא מבינים בחומרה , אז הם ישר סוגרים את האופציה של איפוקס

ואז רואים איזה מפגר אחד אומר של ESC זה טוב אז ישר חושבים שעדיף ECS על איפוקס או חברות אחרות.

פורסם

ליימאר... WOW אתה ממש "כלי!" דבר ראשון שיש לי לומר אלא אם כן השכנה שלך משחקת DOOM3 היא לא צריכה יותר...

אבל חשבתי שהלוח חרא...

אז שתוק!

ועכשיו בסגנון שלך ...

לול איזה נוב... האהא איי רוקסורז יו... כן.. מאוד בוגר לתרגם L33T Speak...

...

טוב תגובה אחרונה שלי אני לא רב בני 8...

פורסם

דייי דיייי עזבו

תקראו את התגובות שלו

תראו איזה "ידע" יש לו במחשבים

אם ידע כמו שלו עדיף כבר לא לדעת על מחשבים

אחרת אתה רק נדפק כשאתה קונה אחד  :lol:

למה? בתור טכנאי הוא יודע "הרבה". לא מכיר הרבה טכנאים שיודעים שאינטל ו NVIDIA מייצרים ציפסטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים