פורסם 2005 במאי 1420 שנים שכנה שלי קנתה לוח EPOX מזד מחשבים דגם : EP-4SGM8I רשום עליו " OVER CLOCKING UP 1000 " בלה בלהלוח מסריח ביותר מבוסס SIS 661 הלוח הכי מגעיל שניתקלתי בו !.המחשב איתו זוחל כמו הפנטיום 3 שלי שיש לי במשרד.לקחתי את כל החלקים של המחשב שלה שמתי אותם על לוח של ECS מבוסס 865 ( אינטל ) המחשב עף .לוח מסריח תיזהרו ממנו ומהחברה הליצנית הזאת EPOX.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אני לא נוהג להתבטא ככה בדרך כלל אבל,פיייייי אולי שתוק כבר???פתחת כבר תארד על זה, הסבירו לך בדיוק למה נגרם השינוי הדרסטיהסבירו לך שהיצרן נחשב לאחד הטובים ואין סיבה סתם ככה לכלכךאז אחרי ש"הרסו" לך את התארד הראשון, אתה רץ לפתוח שני באותו פורום באותו נושא? זה לא במקרה דאבל פוסטינג (שאם היית קורא את החוקים היית זוכה לגלות שזה אסור, אבל למה שזה יהיה אכפת לך..).קיצר תרגע, הבנו שאתה לא אוהב את אפוקס, תלמד לחיות עם זה בשקט.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים שכנה שלי קנתה לוח EPOX מזד מחשבים דגם : EP-4SGM8I רשום עליו " OVER CLOCKING UP 1000 " בלה בלהלוח מסריח ביותר מבוסס SIS 661 הלוח הכי מגעיל שניתקלתי בו !.המחשב איתו זוחל כמו הפנטיום 3 שלי שיש לי במשרד.לקחתי את כל החלקים של המחשב שלה שמתי אותם על לוח של ECS מבוסס 865 ( אינטל ) המחשב עף .לוח מסריח תיזהרו ממנו ומהחברה הליצנית הזאת EPOX.אתה מעורר רחמים.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אני לא נוהג להתבטא ככה בדרך כלל אבל,פיייייי אולי שתוק כבר???פתחת כבר תארד על זה, הסבירו לך בדיוק למה נגרם השינוי הדרסטיהסבירו לך שהיצרן נחשב לאחד הטובים ואין סיבה סתם ככה לכלכךאז אחרי ש"הרסו" לך את התארד הראשון, אתה רץ לפתוח שני באותו פורום באותו נושא? זה לא במקרה דאבל פוסטינג (שאם היית קורא את החוקים היית זוכה לגלות שזה אסור, אבל למה שזה יהיה אכפת לך..).קיצר תרגע, הבנו שאתה לא אוהב את אפוקס, תלמד לחיות עם זה בשקט.חכם גדול תקנה את הלוח הזה ותבין .
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מישהו אמר לך לקנות לוח עם ערכת שבבים בינונית?מה שקנית זה מה שתקבל.תפסיק להציף וללכלך את הפורום עם קללות, פתחת תארד אחד, הבהרת את הנקודה שלך, הסבירו לך בדיוק מה הבעיה.. מה אתה רוצה עכשיו?
פורסם 2005 במאי 1420 שנים בלי שום קשר סלח לי אבל אתה מ-פג-ר אמרו לך שהחברה טובה והיא באמת נתקלת בצ'יפ לא טוב , די כבר לזיין תשכל, מנהלים, נעילה..
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אתה מעורר רחמים.סוכן מכירות של AMD מה שלומך ? בחור פה רוצה לקנות מעבד 64 BIT של אינטל עם 2 מגה קש' ואתה ממליץ לו על AMD ? עם מגה קש' בלחץ ."הביצועים פחות טובים בלה בלה " עוד מהנדס חומרה צץ בפורום הזה.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר בלי שום קשר סלח לי אבל אתה מ-פג-ר אמרו לך שהחברה טובה והיא באמת נתקלת בצ'יפ לא טוב , די כבר לזיין תשכל, מנהלים, נעילה.. מעניין שזה לוח של ECS אתם לא אומרים "זה צי'פ "מסכנה עלית דוחפים לה את VIA כל הזמן.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים סוכן מכירות של AMD מה שלומך ? בחור פה רוצה לקנות מעבד 64 BIT של אינטל עם 2 מגה קש' ואתה ממליץ לו על AMD ? עם מגה קש' בלחץ . "הביצועים פחות טובים בלה בלה " עוד מהנדס חומרה צץ בפורום הזה.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים סוכן מכירות של AMD מה שלומך ? בחור פה רוצה לקנות מעבד 64 BIT של אינטל עם 2 מגה קש' ואתה ממליץ לו על AMD ? עם מגה קש' בלחץ ."הביצועים פחות טובים בלה בלה " עוד מהנדס חומרה צץ בפורום הזה.למה אתה מבין משהו בכלל???????אם אתה ככה מתבטא אז הרמה שלך מובנת מאליו
פורסם 2005 במאי 1420 שנים למה אתה מבין משהו בכלל??????? אם אתה ככה מתבטא אז הרמה שלך מובנת מאליו כל הכדוב
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר בינתיים מי שקונה מחשב מחנות ומאייבורי זה אתם ומי שעושה כסף ובונה לאנשים מחשבים זה אני. ולמי שלא הבין "שכנה" שלי קנתה את הלוח לא אני ! . קשה לקלוט את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.