פורסם 2005 במאי 1320 שנים www.btfnet.net...........(לכל המלעיזין, האתר סגור ואין כאן דיון על שיתוף של דברים לא חוקיים רק חלוקת כבוד לאתר שמת לו)
פורסם 2005 במאי 1320 שנים בנימה זו אני מקווה שכולכם שמתם לב לגירסה "החדשה" של lionetwork ל BT. הם גנבים לגמרי, גנבו את הגירסה החדשה של ABC ושינו הכל לעברית וכתבו שהם הכינו הכל בעצמם וזו הפעם השניה . התוכנה מחולקת חינם אז זה כבר גבול של חוצפה שיש לילדים שם.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים לצערנו לא רק BT:http://www.slyck.com/news.php?story=786ניסיתי את זה עכשיו וזה" בערך "עובד לכל דף צריך לעשות רענן
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מוזר מאוד שיש להם בעיה עם המארחת... מהמאתר ב SLYCK עולה שיש להם בעיות יותר חמורות...טוב נו.. דבר ראשון יש מיליון וחצי TRACKERS אחרים שבהם הקבוצות כמו LOL ואחרים מפרסמים את הדברים וניתן להשיג אותם משם..מה גם ב AZAREUS החדש, יש אפשרות להוריד קבצים STYLE P2P כמו EMULE ברגע שה TRACKER נופל ויש לך TORRENT....הם פשוט לא מבינים שזה לא יעזור.. אנשים תמיד ימצאו דרכים...למי שרוצה יש גם IRC CHANNEL #BTEFNET אולי שם יש יותר פרטים..
פורסם 2005 במאי 1420 שנים זה כבר מזמן btefnet.comוהם לא נסגרו פשוט יש להם בעיות זמניותכנס למירק לערוץ ותראה בעצמך
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אני מאד ממליץ על BITCOMET כתוכנה לניהול הורדות BT... גם עובדת מעולה כשיש ראוטר (NAT, FIREWALL וכו') וגם בכל גירסה שמתעדכנת יש רשימה של אתרים פעילים שאפשר לחפש שם הורדות, גם חדשות וגם ארכיון.. בזכותה מצאתי בקלות תחליף ל BTFNET שנסגר דוקא בשבוע האחרון של רוב הסדרות בארה"ב
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אולי קצת הקדמתי את המאוחר :messege from irc:'#bt will be back soon | Website Down | Don't PM the ops or voices !! | www.btefnet.com is NOT us, do not donate!ולכן גם :זה כבר מזמן btefnet.com'לא נכון.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים כהאתר היה קיים היה לו ממשק זהה לחלוטין ל .NET , בכל מקרה, אני בטוח שעדיין ה .COM יקבל הרבה תרומות
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אתה יודעאני לא חכם גדול, הסקתי לפי הציטטה ב IRC, כמובן שום דבר אישי. (כמובן, אולי אני טועה)
פורסם 2005 במאי 1420 שנים עד אתמול האתר היה .comהיום יש בלאגן ומשום מה עולה אתר עם תרומות אז הם שמו אזהרה לא לתרום כי זה לא שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.