עבור לתוכן

רציתי להרכין ראשי ולעמוד דקת דומיה עבור עוד אתר BT שנסגר

Featured Replies

פורסם

www.btfnet.net

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(לכל המלעיזין, האתר סגור ואין כאן דיון על שיתוף של דברים לא חוקיים רק חלוקת כבוד לאתר שמת לו)

פורסם

Oh god... :nixweiss:

פורסם

בנימה זו אני מקווה שכולכם שמתם לב לגירסה "החדשה" של lionetwork ל BT.

הם גנבים לגמרי, גנבו את הגירסה החדשה של ABC ושינו הכל לעברית וכתבו שהם הכינו הכל בעצמם וזו הפעם השניה :bash:.

התוכנה מחולקת חינם אז זה כבר גבול של חוצפה שיש לילדים שם.

פורסם

לצערנו לא רק BT:

http://www.slyck.com/news.php?story=786

ניסיתי את זה עכשיו וזה" בערך "עובד לכל דף צריך לעשות רענן

פורסם

BTEFNET לא נסגר.. יש להם רק בעיה עם המארחת

פורסם

מוזר מאוד שיש להם בעיה עם המארחת... מהמאתר ב SLYCK עולה שיש להם בעיות יותר חמורות...

טוב נו.. דבר ראשון יש מיליון וחצי TRACKERS אחרים שבהם הקבוצות כמו LOL ואחרים מפרסמים את הדברים וניתן להשיג אותם משם..

מה גם ב AZAREUS החדש, יש אפשרות להוריד קבצים STYLE P2P כמו EMULE ברגע שה TRACKER נופל ויש לך TORRENT....

הם פשוט לא מבינים שזה לא יעזור.. אנשים תמיד ימצאו דרכים...

למי שרוצה יש גם IRC CHANNEL #BTEFNET אולי שם יש יותר פרטים..

פורסם

זה כבר מזמן btefnet.com

והם לא נסגרו פשוט יש להם בעיות זמניות

כנס למירק לערוץ ותראה בעצמך

פורסם

אני מאד ממליץ על BITCOMET כתוכנה לניהול הורדות BT... גם עובדת מעולה כשיש ראוטר (NAT, FIREWALL וכו') וגם בכל גירסה שמתעדכנת יש רשימה של אתרים פעילים שאפשר לחפש שם הורדות, גם חדשות וגם ארכיון.. בזכותה מצאתי בקלות תחליף ל BTFNET שנסגר דוקא בשבוע האחרון של רוב הסדרות בארה"ב

פורסם
  • מחבר

אולי קצת הקדמתי את המאוחר :

messege from irc:

'#bt will be back soon | Website Down | Don't PM the ops or voices !! | www.btefnet.com is NOT us, do not donate

!

ולכן גם :

זה כבר מזמן btefnet.com

'

לא נכון.

פורסם

חבל שזה לא נסגר, חבל מאוד :pissed:

פורסם

כהאתר היה קיים היה לו ממשק זהה לחלוטין ל .NET , בכל מקרה, אני בטוח שעדיין ה .COM יקבל הרבה תרומות :)

פורסם

לא נכון.

אתה יודע

פורסם
  • מחבר

אתה יודע

אני לא חכם גדול, הסקתי לפי הציטטה ב IRC, כמובן שום דבר אישי. (כמובן, אולי אני טועה)

פורסם

עד אתמול האתר היה .com

היום יש בלאגן ומשום מה עולה אתר עם תרומות אז הם שמו אזהרה לא לתרום כי זה לא שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים