עבור לתוכן

שיחות "1-800" והחברות הסלולריות, איך, מי, מה וכמה?

Featured Replies

פורסם

אם צריך רשיון עסק אין לי מושג

אבל נציג של בזק שהתקין בעסק של אבא שלי מערכת "יהלום" אמר את זה

וזה נבדק אח"כ עם נציגי שירות עסקים של בזק

פורסם

לי אין שיחות יוצאות מהבית (כי לכל אחד יש פלאפון משלו וגם ככה בקושי נוגעים בטלפון) ואני מתקשר לשיחות 1-800 ועדיין התשלום החודשי שלי הוא 87 שקל (אם אני לא טועה) אז איך אתה מסביר את זה?

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^ :screwy::bash::kopfpatsch:

פורסם

לי אין שיחות יוצאות מהבית (כי לכל אחד יש פלאפון משלו וגם ככה בקושי נוגעים בטלפון) ואני מתקשר לשיחות 1-800 ועדיין התשלום החודשי שלי הוא 87 שקל (אם אני לא טועה) אז איך אתה מסביר את זה?

נו באמת.. כל כך קשה להבין לבד?

כנראה שבעלי העסקים של המספר 1-800 שאתה מתקשר אליהם הגדירו זמני שיחה גדולים על חשבונם, ולא עברת את הזמני שיחה האלה. יש מבין?

פורסם

:screwy:כניראה הקרינה הסלולארית התחילה להשפיע

פורסם

:lol: :lol: :lol:

:xyxthumbs:

פורסם

short.gif

"המתקשר משלם עלות שיחה רגילה והעסק אינו משלם על השיחות.מתאים לעסק המפעיל מוקד שירות ותמיכה, בעל שיחות נכנסות רבות מכל חלקי הארץ,בעיקר מבתים פרטיים."

אז אםאני מתקשר לסלקום *123 זה עולה לי כסף ?! לא הבנתי את הקטע.. תמיד אמרו לי שזה לא עולה כסף...

פורסם

1. למי שאמר שהתשלום החודשי שלו קבוע - תנסה לדוג' להתקשר למספר 1-800 ולהשאיר את זה כמה שעות

מה שקרה בנסיון שלי (התקשרתי מהעסק שזה רק טלפונים נכנסים לעסק עם 1-800) וכשנגמר הזמן המוגדר פשוט נותקה השיחה

2. Stanly סלקום זה תשתית סלולרית ולא קווית לכן השאלה שלך לא במקום

פורסם

short.gif

"המתקשר משלם עלות שיחה רגילה והעסק אינו משלם על השיחות.מתאים לעסק המפעיל מוקד שירות ותמיכה, בעל שיחות נכנסות רבות מכל חלקי הארץ,בעיקר מבתים פרטיים."

אז אםאני מתקשר לסלקום *123 זה עולה לי כסף ?! לא הבנתי את הקטע.. תמיד אמרו לי שזה לא עולה כסף...

אבל מה הקשר סלקום לבזק...? ::)

פורסם

סבבה תודה כנראה שלא הבנתי נכון.. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים