פורסם 2005 במאי 1420 שנים אם צריך רשיון עסק אין לי מושגאבל נציג של בזק שהתקין בעסק של אבא שלי מערכת "יהלום" אמר את זהוזה נבדק אח"כ עם נציגי שירות עסקים של בזק
פורסם 2005 במאי 1420 שנים לי אין שיחות יוצאות מהבית (כי לכל אחד יש פלאפון משלו וגם ככה בקושי נוגעים בטלפון) ואני מתקשר לשיחות 1-800 ועדיין התשלום החודשי שלי הוא 87 שקל (אם אני לא טועה) אז איך אתה מסביר את זה?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים לי אין שיחות יוצאות מהבית (כי לכל אחד יש פלאפון משלו וגם ככה בקושי נוגעים בטלפון) ואני מתקשר לשיחות 1-800 ועדיין התשלום החודשי שלי הוא 87 שקל (אם אני לא טועה) אז איך אתה מסביר את זה?נו באמת.. כל כך קשה להבין לבד?כנראה שבעלי העסקים של המספר 1-800 שאתה מתקשר אליהם הגדירו זמני שיחה גדולים על חשבונם, ולא עברת את הזמני שיחה האלה. יש מבין?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים לי אין שיחות יוצאות מהבית (כי לכל אחד יש פלאפון משלו וגם ככה בקושי נוגעים בטלפון) ואני מתקשר לשיחות 1-800 ועדיין התשלום החודשי שלי הוא 87 שקל (אם אני לא טועה) אז איך אתה מסביר את זה? כניראה הקרינה הסלולארית התחילה להשפיע
פורסם 2005 במאי 1520 שנים http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/BezeqBusiness/telphonia/number/explanation_01_06_2004.htm?LinkType=posting "המתקשר משלם עלות שיחה רגילה והעסק אינו משלם על השיחות.מתאים לעסק המפעיל מוקד שירות ותמיכה, בעל שיחות נכנסות רבות מכל חלקי הארץ,בעיקר מבתים פרטיים." אז אםאני מתקשר לסלקום *123 זה עולה לי כסף ?! לא הבנתי את הקטע.. תמיד אמרו לי שזה לא עולה כסף...
פורסם 2005 במאי 1520 שנים 1. למי שאמר שהתשלום החודשי שלו קבוע - תנסה לדוג' להתקשר למספר 1-800 ולהשאיר את זה כמה שעותמה שקרה בנסיון שלי (התקשרתי מהעסק שזה רק טלפונים נכנסים לעסק עם 1-800) וכשנגמר הזמן המוגדר פשוט נותקה השיחה2. Stanly סלקום זה תשתית סלולרית ולא קווית לכן השאלה שלך לא במקום
פורסם 2005 במאי 1520 שנים "המתקשר משלם עלות שיחה רגילה והעסק אינו משלם על השיחות.מתאים לעסק המפעיל מוקד שירות ותמיכה, בעל שיחות נכנסות רבות מכל חלקי הארץ,בעיקר מבתים פרטיים." אז אםאני מתקשר לסלקום *123 זה עולה לי כסף ?! לא הבנתי את הקטע.. תמיד אמרו לי שזה לא עולה כסף... אבל מה הקשר סלקום לבזק...? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.