עבור לתוכן

מלחמה בין הרוסים לישראלים......

Featured Replies

פורסם

נתעלם מהתגובה שלך אתה מראה ושם את עצמך בהכללה של "המרוקאים" אשר מקניטים כל דבר שזז, אני רואה שאתה חדש כדאי מאוד לקרוא את חוקי הפורום!

כל הגוש זבל הלבן הסלבי שחתם הסכם עים גרמניה הנאצית

אני יורק על כל הגזע המחורבן והגזען הזה יש לכם את המזל שגרמניה הפרה את ההסכם שחתמתם אים לא היו

שוחטים גם לכם.אתם הגזע האלים והמחורבן ביותר אני יגיד תודה לכם בני שרמוטות מי אתם

עד שלא תקפו אתכם לא הנעדתם עפעך שיהודי אירופה מתו

• תגובות 83
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יורק על כל הגזע המחורבן והגזען הזה יש לכם את המזל שגרמניה הפרה את ההסכם שחתמתם אים לא היו

שוחטים גם לכם.אתם הגזע האלים והמחורבן ביותר אני יגיד תודה לכם בני שרמוטות מי אתם

למה אתה ממש מזיז את האשך הימני שלך כשאנשים אחרים נשחטים מסביב לעולם.

מה קרה? כשזה מגיע אלייך פתאום זה כואב?

אידיוט.

פורסם

אידיוט.

!!

עריכה:

ועניין אותך פעם לדעת למה "הגזע אלים" או שבזה נגמר הסיפור "הגזע" עלים בללג אנשים כמוך שיורדים מקללים אולי מכים והנה לך התוצאה..

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה נהפך למלחמה בין שני דעות איפה יותר טוב פוו או שם....חחחחחח :)

לא משנה מה תגידו אבל הרמת החיים גבוהה שבאמת יותר גבוהה מישראל זה רק בסנקט פטרסבורג ומוסקבה כול הערים האחרות לא משהו...

אפילו כשאתה מגיע לצדה תעופה בסנקט פטרסבורג אתה צריך לשלם על העגלה כדי לשים את הדברים שלך...

נגיד עם היו לי מציעים איפה לגור בישראל או נגיד במינסק שזה עיר דיי גדולה ברוסיה אז הייתי מעדיף לגור כאן....

פורסם

עכשיו זה נהפך למלחמה בין שני דעות איפה יותר טוב פוו או שם....חחחחחח :)

לא משנה מה תגידו אבל הרמת החיים גבוהה שבאמת יותר גבוהה מישראל זה רק בסנקט פטרסבורג ומוסקבה כול הערים האחרות לא משהו...

אפילו כשאתה מגיע לצדה תעופה בסנקט פטרסבורג אתה צריך לשלם על העגלה כדי לשים את הדברים שלך...

נגיד עם היו לי מציעים איפה לגור בישראל או נגיד במינסק שזה עיר דיי גדולה ברוסיה אז הייתי מעדיף לגור כאן....

צ'ילאבינסק שמעת?

מקום מעולה.

פורסם
  • מחבר

טוב אין מילים אתה חדש..........

מה שאני מציע לך לך תקרא היסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!! עם אתה לא יודע אז תשתוק!!!!!!!!! :pissed: רוסיה חתמה תהסכם הזה כדי להרוויח זמן זה היה מובן מהלך שתיהיה מלחמה פשוט לשני הצדדים לא היה מתאים בזמן הזה מלחמה.. היטלר לא רצה מלחמה משני הצדדים....... וסטלין לא היה מוכן.. עם אתה לא יודע אז תשב בשקת......

אידיוט

פורסם

אם ככה הוא מתבטא אני אתפלא אם הוא יודע לקרוא.. ::)

פורסם

בטח רצו עוד זמן, סטאלין רצח את כל הקצינים...

תרצה או לא, סטאלין היה בטוח שהיטלר לא ייפרוץ במלחמה,

תעיד על כך העובדה שעל הגבול (הויסלה בפולין אם אני לא טועה) היו כוחות מדולדלים שהיטלר פרץ בלי זמן,

וההפתעה שזה גרם לסטלין.

פורסם

תגידו אתם ירדתם מהפסים?!

אני יוצא לשעה וחצי לרוץ ולראות 24 and all hell breaks loose?

אני לא חושב שאני צריך להסביר למה אני נועל את הת'רד הזה.

ותהיו בטוחים שינקטו צעדים משמעתיים נגד חלק מהמגיבים פה.

JEESH... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים