עבור לתוכן

מלחמה בין הרוסים לישראלים......

Featured Replies

פורסם

אני חוגג חג מולד ואישית.. אני לא שם זין על בתי כנסת ולא שם זין על יום כיפור ! למה ? כי אני לא פראיר לחגוג חגים של דוסים שרק רוצים שנעוף מפה ומעדיפים כושונים שהגיעו מסוף העולם ושמסתובבים ברחובות עם צלבים על הראש ! אותם צריך לגרש ולא אותנו !

ומה קשור שאלה שציירו צלבי קרס הם לא יהודים ? הוא עושה למדינה טובה ומשרת בצבא.. אני מצייר כל היום מגני שלמה אז זה אומר שאני בכת שטן ?!

• תגובות 83
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתם כבר הולכים לקטנות - במלחמת העולם השניה הייתה את ברית המועצות, לא רוסיה.

ולכן חלק מן 20 מליון ההרוגים של ברית המועצות אינן רוסים כלל וכלל (למרות שרוסיה הייתה מדניה הכי גדולה בברית המועצות [ולכן גם השתלטה עליה], אז אני מניח שרובם היו רוסים).

אני מבין שכשאבא לימד אותך חומר של 3 יח"ל, הוא לא לימד אותך הסטוריה הא?

(במלים אחרות, אתה מדבר שטויות)

אני לא מדברת על הכוונות הפוליטיות, אלא על המאמץ האנושי של כל אותם חיילים, חיילות ופרטיזנים שמסרו נפשם כדי לגרש את האוייב הנאצי מעל פני האדמה.

וזה קשור להצלת יהודים, כי?...

אם לא ידעתם, החיילים הרוסים מעולם לא קיבלו פקודה לשחרר מחנות השמדה ובטח שלא לשקם ולאמץ את השורדים כמו שעשו - הם עשו את זה מחמלה, כי הם בני אדם. אבל כנראה שיש יהודים שאין בליבם לא חמלה ולא תודה ובשבילם אותם אנשים ישארו בגדר רוסים מסריחים ותו לא.

מה קשור?

הם לא התקדמו בלחימה כדי לשחרר מחנות, הם לא ניסו להגיע למחנות כדי לשחרר אותם, הם לא נלחמו בגרמנים כדי להציל יהודים.

הם פשוט התקדמו מערבה תוך כדי הדיפת כוחות גרמניים, ויצא שהם עברו במחנות ריכוז והשמדה שהנאצים נטשו בנסיגה החפוזה שלהם.

אז הם הגיעו למחנות ו"שיחררו" אותם. boohoo.

וד"א, את המחנות המערביים (ברגן-בלזן, בוכנוואלד) שיחררו דווקא האמריקאים והבריטים - פשוט כי הם הגיעו לשם קודם.

וחזרה לנושא הת'רד - כמעט כל התגובות שקראתי פה נכתבו בניסוח של "אנחנו" ו"הם".

סתם דוגמה:

אנחנו הוצאנו אתכם מהחרא לפני 60 שנה במחיר 20 מליון משלנו על ה-6 שלכם!

real nice.

סתם חומר למחשבה.

והערה צדדית, אבל חשובה:

סולאריס, נשבר לי הז** מהתגובות המטומטמות והמתלהמות שלך. read my lips: עוד תגובה אחת, אחת (!) שלא תתאים לחוקי הפורום, או שתסתור אותם כקוצו של יוד - ואני אדאג אישית שאתה לא תראה יותר את הפורום הזה מבפנים!!  :pissed:

עריכה:

שכחתי משהו - אני באמת לא מבין איך ת'רד כזה התפתח מהודעה חסרת פשר ובלתי ברורה כמו ההודעה הראשונה...

אני מניח שכל הסטיות מנושא הת'רד (whatever the fuck that might be) היו צפויות מראש. well, no more.

תנסו להצמד ל " "דיון" " שנוצר פה, או שאני אצטרך לנעול.

פורסם

אני חוגג חג מולד ואישית.. אני לא שם זין על בתי כנסת ולא שם זין על יום כיפור ! למה ? כי אני לא פראיר לחגוג חגים של דוסים שרק רוצים שנעוף מפה ומעדיפים כושונים שהגיעו מסוף העולם ושמסתובבים ברחובות עם צלבים על הראש ! אותם צריך לגרש ולא אותנו !

ומה קשור שאלה שציירו צלבי קרס הם לא יהודים ? הוא עושה למדינה טובה ומשרת בצבא.. אני מצייר כל היום מגני שלמה אז זה אומר שאני בכת שטן ?!

תסכים איתי שיש הבדל משמעותי בין לצייר צלב קרס לבין לצייר מגני שלמה...

צלב קרס מייצג פלג \ תנועה שרצתה לראות אותך בתור יהודי ואת כל מי שקשור אלייך מת!

לא משנה אפילו אם אתה לא מחשיב את עצמך יהודי ולא חוגג חגים יהודיים ....

עצם זה שהייתה לך איזה סבתא רבה יהודיה אתה נחשב בעינהם יהודי

פורסם

צלב הקרס במקור הוא סימן של ההינדים (הודיים) אבל חלק מהאנשים בארץ ישר משייכים אותו לנאציזם כי זה נוח להם בלי לברר את העובדות..

פורסם

וחזרה ולנושא של התראד "מלחמה בין הרוסים לישראלים"

פורסם

טוב נו, רק תגובה אחרונה OT, כדי שמישהו לא יקבל רושם יותר מדי מוטעה:

צלב הקרס במקור הוא סימן של ההינדים (הודיים) אבל חלק מהאנשים בארץ ישר משייכים אותו לנאציזם כי זה נוח להם בלי לברר את העובדות..

ואני בטוח שהבחור התכוון לקעקע על עצמו את סמל השלום ההודי... (או מה שזה לא אמור לסמל...)  ::):screwy:

פורסם

ולטיפש שאמר שרוסים באים לכאן בגלל הכלכלה ... - לפני שאתה זורק שטויות אני מציע שתדע בכלל מה מצב הכלכלה ברוסיה כיום (מוסקווה היא העיר שאחוז המכירות של מרצדס בה הוא הכי גבוה בעולם...) . העידן שאנשים חיכו בתור ללחם תם מזמן מזמן... ותאמין לי שהכלכלה שם במצב הרבה הרבה יותר טוב מהמצב כאן ... (כן, אחלה בדיחהנ לבוא לישראל בגלל הכלכלה הנפלאה שיש לנו כאן YEAH WHATEEVER) .

בונאה למי אתה קורא טיפש :bash: ץמה קשור בכלל למוסקווה מה כל רוסיה היא מוסקווה לא ניראה לי,וכן הכלכלה שלנו הרבה יותר נורמלית מכל מיני חורים שיש ברוסיה אז אל תזיין בשכל על זה שברוסיה מוכרים הרבה מרצדס כי יש מלא חורים שבקושי יש שם חשמל אז תרגיע תתחת שלך כי יש מלא שהגיעו מהמקומות הללו בגלל שאמרו להם שיגידו שהם

יהודים ואז הם יקבלו דירה ומכונית ועוד מלא תנאים טובים (מה שאנשים שהיו בצבא וגדלו ותרמו למדינה לא מקבלים) ויש גם יהודים שהגיעו בגלל זה אז לפני שאתה פותח תפה שלך ומוציא שטויות תלמד ורק אז תדבר :pissed:

פורסם

בונאה למי אתה קורא טיפש :bash: ץמה קשור בכלל למוסקווה מה כל רוסיה היא מוסקווה לא ניראה לי,וכן הכלכלה שלנו הרבה יותר נורמלית מכל מיני חורים שיש ברוסיה אז אל תזיין בשכל על זה שברוסיה מוכרים הרבה מרצדס כי יש מלא חורים שבקושי יש שם חשמל אז תרגיע תתחת שלך כי יש מלא שהגיעו מהמקומות הללו בגלל שאמרו להם שיגידו שהם

יהודים ואז הם יקבלו דירה ומכונית ועוד מלא תנאים טובים (מה שאנשים שהיו בצבא וגדלו ותרמו למדינה לא מקבלים) ויש גם יהודים שהגיעו בגלל זה אז לפני שאתה פותח תפה שלך ומוציא שטויות תלמד ורק אז תדבר :pissed:

נראה לי שמי שאומר שהוא יהודי פשוט לוקחים אותו לכאן?! תראה מה עשו לבני הפלאשמורה האלו

אידיוט!

כמו שיש בארץ חורים, גם שם יש.

פורסם

רק עכשו קראתי את הת'ראד (אחרי שהוא תפס כיוון...) והתגובה מתייחסת לכולו:

1. מינימייזר, זה שציטטת את התגובה הראשונה שלי, ואחר כך ציטטת את התגובה הראשונה שלך, מה זה אמור להביע  (באמת לא הבנתי למה התכוונת בזה  ???)

2. ג'יגהבוט, את החץ עושים בלי הקו  ;) (^)

3. לכל מי שכתב כי 50% מהעולים לא יהודים, וזה שכולם באו בגלל מניעים כלכליים, אז אתם פשוט לא יודעים על מה אתם מדברים! אחוז הלא יהודים הוא קטן מאוד, ו90% מהעולים התפרנסו הרבה יותר טוב והרבה יותר בכבוד (למרות שאף עבודה לא מביישת את בעילה...) ברוסיה!

חוסר הרצון של הרוסים להתערבב עם המזרחיים נובע בעיקר בגלל הפרשי התרבויות. לאשכנזים חשובה ההשכלה, ולמזרחיים, חשוב הכבוד, מה חושבים עליהם אחרים והחבר'ה ("כולם היו יודעים אז טוב מאוד..... למי למי למי למי, יש יותר כבווווווד. יש!"), המרוקיאם נגיד, כשבאו לארץ, היו בעיקר בעלי מקצועות כמו סנדלרים, סוחרים וכו, חלקם אפילו לא ידעו לקרוא ולכתוב. האשכנזים (או לפחות רובם) היו רופאים, עיתונאים, אקדמאים...

בגלל מלחמות הכבוד, שהרוסי מוכן לעבוד בכל עבודה, ורק כדי לפרנס את המשפחה, והמזרחי לא, נוצרה השינאה והאמירות בסיגנון "לקחתם לנו את העבודה... כשהמזרחי ראה שהרוסי, שרק הגיע, עובד ומצליח לשפר את רמת החיים שלו, ואותו פיטרו...

4. השפה: עברית זו שפה די מוגבלת, ומי שיודע רוסית, הרבה יותר קל לו להתבטא ברוסית. למרות שאני בארץ מגיל 7 ומדבר עברית יותר טוב מהרבה צברים, לפעמים יש מצבים שרק ברוסית אני יכול לבטא אותם.

5. טופ גאן, זה לא יפה! אתה כועס, ובצדק אל אנשים שסטו מהנושא, ומביא OT בעצמך?!

6. שתי התגובות האחרונות םשוט לא ראוייות. תשנו אותן!

פורסם

א'. יש דרכים הרבה יותר טובות להתבתא מכל הקללות האינפנטיליות שלך. אבל אני חייב להעמיד אותך על טעותך -

ב'. כן, רוב רוסיה היא מוסקווה. רוב האזורים האחרים הם מדברי קרח אשר לא ניתן לחיות בהם, ושלא נדבר על זה שבכלל מוסקווה מהווה בלעדית חלק נכבד מהתושבים של רוסיה.

ג'. הכלכלה בישראל היא הכי גרוע מבין המדינות המפותחות, ככה שגם אם תרצה, לרוסיה (גם אם היא מקום אחד לפני האחרון [כאשר אחרון הינה ישראל]) יש כלכלה יותר טובה.

פורסם

ממש לא נכון! ברוסיה יותר מ200 מיליון תושבים, במוסקווה רק 8 או 9 מיליון! ברוסיה יש הרבה איזורים שאחרי התמוטטות ברית המועצות התדרדרו לעוני מאוד עמוק.

פורסם

ממש לא נכון! ברוסיה יותר מ200 מיליון תושבים, במוסקווה רק 8 או 9 מיליון! ברוסיה יש הרבה איזורים שאחרי התמוטטות ברית המועצות התדרדרו לעוני מאוד עמוק.

אוי כמה שטויות אתם מדברים ראבק.

האזורים האלה כל כך מעטים שזה פשוט בושה להסתכל עליהם דווקא.

לא חסרות ערים ענקיות אחרות ברוסיה ככגון סן פיטרסבורג, סטלין גראד, צ'ילאבינסק וכו'. אנשים שם חיים מעולה ביותר.

פורסם

אלוו  אחי

על תדבר שטויות בסיטונאות 

את לא יודע באיזה הם מצב שם  לא הייתי רוצה שתהיה  במצבם 

אנשים בורחים  משם   :kopfpatsch:

פורסם

איזה שטויות עברנו מאה מאז, הוא צודק הכלכלה שם לא כל כך רעה..

פורסם

כל הגוש זבל הלבן הסלבי שחתם הסכם עים גרמניה הנאצית

אני יורק על כל הגזע המחורבן והגזען הזה יש לכם את המזל שגרמניה הפרה את ההסכם שחתמתם אים לא היו

שוחטים גם לכם.אתם הגזע האלים והמחורבן ביותר אני יגיד תודה לכם בני שרמוטות מי אתם

עד שלא תקפו אתכם לא הנעדתם עפעך שיהודי אירופה מתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים