עבור לתוכן

מלחמה בין הרוסים לישראלים......

Featured Replies

פורסם

האם ידעת בישראל יש יותר ממיליון רוסים??? או לא רוסים אלה מי שעלה מהגוש הקומוניסטי??

תיארתם פעם אחת לעצמכם עד כמה זה קשה לעבור לארץ אחרת ובעוד בגיל כמו 10 או יותר גרוע בגיל 13 או 14... אז אני יודע מה זה..

ברוב בתי הספר יש לפחות 15 10 רוסים שהם רק הגיעו לארץ הם מרגישים כאילו שהגיעו מכוכב הלכת אחר.. כי הכול מוזר ועוד כולם מדברים בשפה אחרת..

אבל זה לא הבעיה.. הבעיה היא שברוב בתי הספר מוציאים את הילד המסכן מהחברה.. מקללים אותו עושים אליו חרם וכו... ובדרך כלל אין שום סיבה הגיונית למה עושים לו את זה רוב הפעמים זה בגלל השעעמום כי אין מה לעשות בהפסקות אז צריך לעשות משהו...... אבל סמתם פעם אחת את עצמכם במקום של הילד? לא רק שהוא בא לבית ולא מבין מילה ממה כולם אומרים הוא גם צריך לסבול את הכיתה שלו... חבל פשוט כי דברים כאלה אף פעם לא שוכחים... במיוחד כשעוברים לארץ אחרת..

• תגובות 83
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

:(>:(:pissed:

מה אומרת התגובה ??

פורסם

^ "תשובה ממש לא במקום!"

הבנאדם מנסה להתחיל דיון על משהו (גם אני לא הבנתי מה, אבל יש דרך אחרת לברר...) ואדמין קוטל אותו...

פורסם

שמע נכון זה עצוב שזה קורה..אבל אתה לא יכול לעשות כלום נגד זה..

ואני בטוח שזה לא רק אצלנו..כל מדינה שתעבור לשמה ואתה לא תדע לדבר את השפה והכל יציקו לך...

אולי אצלנו בארץ יותר אבל עדיין העניין הוא שאין מה לעשות נגד זה וזהו..

פורסם

אנצל הזדמנות זו, ואגיד שזו לא פעם ראשונה אתם רואים שבן אדם 3 דקות בפורום וכבר להתקיף?! :nono:

פורסם

^ "תשובה ממש לא במקום!"

הבנאדם מנסה להתחיל דיון על משהו (גם אני לא הבנתי מה, אבל יש דרך אחרת לברר...) ואדמין קוטל אותו...

מה אתה רוצה?

פורסם

פותח הת'ראד , נסה לחשוב מהצד השני של המטבע :

רוב הרוסים שמגיעים לארץ , מגיעים עם תפיסה שונה , במיוחד כשהם מגיעים בגילאי 10 ~ 14 , והם נכנסים למקום חדש , ומכיוון שקיימת כבר קהילה , קטנה או גדולה , של אותם "רוסים" בארץ , הם מתחברים אליה . ה"קהילות" האלה לא מנסות להשתלב בחברה , ויוצרות לעצמן מעין "ספירה" משלהם , בלי לנסות בכלל להשתלב בחברה החדשה שהם נכנסו בה , ומן הסתם שהם ירגישו מנוכרים מהחברה ה"ישראלית" , הם לא שייכים אליה ולא מרגישים שום צורך / רצון להשתייך אליה , וכך נוצרת לך ה"מלחמה" הזאת שאתה מדבר עליה . מקור הבעיה הזאת הוא חינוך לקוי/שונה מההורים של אותם העולים הצעירים לארץ , דברים שהם שומעים בבית כמו : תראו את השחורים האלה - הכוונה ברוב המקרים למרוקאים ויוצאי מדינות ערב שהם דור שלישי ורביעי בארץ , החוסר רצון להשתלב בחברה של אותם ההורים , בוז וטינה לישראלים שמצליחים יותר מהם בארץ , למרות שהם היו במעמד חברתי הרבה יותר גבוה ברוסיה , וכל הדברים האלה מועברים אל הילדים .

הבעיה היא עם הרוסים , לא עם שום דבר אחר . ברגע שאתה מנסה להשתלב , אתה משתלב בלי שום בעיה , בלי יחסים עויינים בין כל העמים שמרכיבים את המדינה הזאת . ברגע שאתה לא מנסה , ונשאר במצב שדיי נוח לך בו , רחוב עם 40 אחוז חנויות דוברות רוסית , ואוכלוסיה תואמת , אתה לא הופך לישראלי . אתה נשאר אותו "רוסי" , אבל אתה גר ב"שכפול" של עיירה קטנה ברוסיה .

פורסם

דברים חכמים נאמרו! \/

|

פורסם

פאבלוס (או פאבל?), תגובה איכותית :xyxthumbs:

פורסם

פותח הת'ראד , נסה לחשוב מהצד השני של המטבע :

רוב הרוסים שמגיעים לארץ , מגיעים עם תפיסה שונה , במיוחד כשהם מגיעים בגילאי 10 ~ 14 , והם נכנסים למקום חדש , ומכיוון שקיימת כבר קהילה , קטנה או גדולה , של אותם "רוסים" בארץ , הם מתחברים אליה . ה"קהילות" האלה לא מנסות להשתלב בחברה , ויוצרות לעצמן מעין "ספירה" משלהם , בלי לנסות בכלל להשתלב בחברה החדשה שהם נכנסו בה , ומן הסתם שהם ירגישו מנוכרים מהחברה ה"ישראלית" , הם לא שייכים אליה ולא מרגישים שום צורך / רצון להשתייך אליה , וכך נוצרת לך ה"מלחמה" הזאת שאתה מדבר עליה . מקור הבעיה הזאת הוא חינוך לקוי/שונה מההורים של אותם העולים הצעירים לארץ , דברים שהם שומעים בבית כמו : תראו את השחורים האלה - הכוונה ברוב המקרים למרוקאים ויוצאי מדינות ערב שהם דור שלישי ורביעי בארץ , החוסר רצון להשתלב בחברה של אותם ההורים , בוז וטינה לישראלים שמצליחים יותר מהם בארץ , למרות שהם היו במעמד חברתי הרבה יותר גבוה ברוסיה , וכל הדברים האלה מועברים אל הילדים .

הבעיה היא עם הרוסים , לא עם שום דבר אחר . ברגע שאתה מנסה להשתלב , אתה משתלב בלי שום בעיה , בלי יחסים עויינים בין כל העמים שמרכיבים את המדינה הזאת . ברגע שאתה לא מנסה , ונשאר במצב שדיי נוח לך בו , רחוב עם 40 אחוז חנויות דוברות רוסית , ואוכלוסיה תואמת , אתה לא הופך לישראלי . אתה נשאר אותו "רוסי" , אבל אתה גר ב"שכפול" של עיירה קטנה ברוסיה .

צודק במאה אחוז ,הם פשוט לא רוצים להישתלב החברה הישראלית הם נימצאים פה רק בגלל נוחות כלכלית ובגלל שפה לא רודפים יהודים :pissed:

פורסם

MATTAN , זאת הכללה שהיא לא משקפת ומקיפה את רוב העולים . יש כאלה שבאמת עלו בגלל סיבות כלכליות , יש כאלה שברחו עקב רדיפה ויש כאלה שעלו עקב רגשות ציונות כנים .

פורסם

צודק במאה אחוז ,הם פשוט לא רוצים להישתלב החברה הישראלית  הם נימצאים פה רק בגלל נוחות כלכלית  ובגלל שפה לא רודפים יהודים  :pissed:

תאמין לי, שלפחות 50% מהמיליון רוסים האלו, הם כלל וכלל לא יהודים! הם "עלו" לארץ רק כי המצב הכלכלי פה יותר טוב (אם הם קוראים לזה מצב כלכלי טוב אז מעניין מה הולך שם ???) מרוסיה! אני אומר לך רוב הילדים הרוסים בבית הספר שלי חוגגים את חג המולד ומאמינים בסנטה קלאוס!!! זה נשמע לכם הגיוני?!!??!

גם כן מדינת היהודים....

פורסם
  • מחבר

צודקים יש כאלה שבכלל לא מנסים להשתלב......... אבל יש כאלה שמנסים ורוציםל השתלב ומה שעושים להם זה דוחים אותם אפילו רק בגלל הלבוש שלהם או איך שהם מדברים...

ולא 50% מהרוסים הם בכלל לא יהודים.......... תמיד יש אזשהו אחוז במשפחה שקשור ליהודים.. לדוגמה אימא יהודית או אבא וכאלה שהם רוסים בדם ולא קשורים בכלל ליהודים יש לא הרבה........

פורסם

תאמין לי, שלפחות 50% מהמיליון רוסים האלו, הם כלל וכלל לא יהודים! הם "עלו" לארץ רק כי המצב הכלכלי פה יותר טוב (אם הם קוראים לזה מצב כלכלי טוב אז מעניין מה הולך שם ???) מרוסיה! אני אומר לך רוב הילדים הרוסים בבית הספר שלי חוגגים את חג המולד ומאמינים בסנטה קלאוס!!! זה נשמע לכם הגיוני?!!??!

גם כן מדינת היהודים....

איזה שטויות מה הקשר מדינת יהודים זאת תרבות ולא בהכרח דת, הם יכולים להיות יהודים יותר מכולנו יחד ולחגוג קריסמס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים