פורסם 2002 ביולי 1723 שנים ההבדל היחיד בין 2 המעבדים הראשונים שציינת הוא של MP קיימת סיבית שמאפשרת לו לעבוד בSMP , ול XP הוציאו אותה החוצה . ככה המעבדים זהים . המעבדים הראשונים של MP היו מגיעים עם מכפלה פתוחה . הקזיון , או בשמו הנכון העברי , זאון , הוא מעבד שרתים מבית אינטל , שמגיע עם גדלי זכרון מטמון שונים .זה מתחיל מחצי מגה , ומסתיים ב8 ( !!! ) מגהבייט של זיכרון מטמון .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים פרוטו, אינ חולק עליך בדבר אחד..גם חלק נכבד ממעבדי הMP החדשים מגיעים פתוחי מכפלה.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים Simultanius Multi Prossesingיענטו , ריבוי מעבדים .ודווקא חשבתי שהפסיקו עם הסלט של המכפלות בסריות החדשות של המעבדים .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים הסטפינג הראשון היה פתוח , וחלק מהשני גם היה פתוח . היום .... אתה צריך לקוות לטוב , שיפול עליך מעבד ישן .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים תיאורתית , אני יכול לקנות לוח אם רגיל לאת'לון XP ולשים בו MP אחד?זה יהיה בדיוק אותו הדבר?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים שני המעבדים זהים לחלוטין. שניהם יפעלו בתצורת SMP. הPentium 4 הרגיל לא נבנה עם יכולת SMP, ולכן יש לו גירסאת SMP הXEON שהוא מעבד אחר למעשה... ו SMP זה Simtrical multi processoing אם להיות מדויק
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים שני המעבדים זהים לחלוטין. שניהם יפעלו בתצורת SMP. הPentium 4 הרגיל לא נבנה עם יכולת SMP, ולכן יש לו גירסאת SMP הXEON שהוא מעבד אחר למעשה... ו SMP זה Simtrical multi processoing אם להיות מדויק לגבי הSMP , טעות שלי . לא זכרתי בדיוק את הראשי תיבות . לגבי המעבדים של AMD , טעות בידיך . הXP לא יעבוד עם עוד XP .
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אני לא מבין מה זה משנה במעבדי MP מכפלה פתוחה או לא, במילה זה מעבד לתחנות עבודה קטנות שצריכות מקסימום יציבות לא צריך לעשות OC לכל דבר שזז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.